W takim razie wychodzi na to, że Malacia ma w domyśle zastąpić Tellesa, czyli prawdopodobnie młody zrobił dobre wrażenie na EtH. Jak dla mnie spoko, bo Telles to taki grajek bezpłciowy, który ani niczym specjalnym się nie wyróżnia, ani niczego spektakularnie nie pierdoli. Mogli go od razu pogonić permanentnie to przynajmniej trochę grosza by wpadło.piotrcies pisze: ↑03 sie 2022, 12:58Telles w Sevilli na wypożyczeniu bez opcji wykupu. Oby nie było jak z Martialem, że się tam odbije, wróci i będzie problem, żeby go opchnąć za rok.
Btw Erik się wkurwił na Ronaldo i innych, którzy opuścili stadion przed końcem meczu z Rayo. Bardzo dobrze, trzeba wprowadzić trochę dyscypliny do składu, żeby nie weszli mu na głowę, ale mam nadzieję, że to nie będzie tylko gadanie, tylko faktycznie takie zachowania będą niosły konsekwencje.
No i kolejny mały epizodzik do sagi z Ronaldo.
Kolejna rzecz - Ornstein podaje, że Chelsea negocjuje FDJ z Barceloną i ogólnie wygląda to dobrze. Jak nam podbiorą Holendra, a my zostaniemy bez transferu do środka, bo wszystkie siły rzuciliśmy na de Jonga, to będzie niezła beka. Choć ja myślę, że ta saga będzie miała jeszcze kilka zwrotów. No ale jak nie przyjdzie Holender, to musimy kogoś kupić, bo z McFredem nie zajedziemy daleko, a na środku to w ogóle mamy mniej piłkarzy niż rok temu i nie bardzo jest tam kim grać.
Co do De Jonga, to jestem chyba jednym z nielicznych ktory życzy temu transferowi, aby upadł jak najszybciej. Nawet chciałbym, aby w tych plotkach odnośnie Chelsea było trochę prawdy i niech tam idzie za te 85 baniek
Mam tylko nadzieje, że jest jakiś plan B, który będzie można dopiąć względnie szybko gdy już dowiedzą się, że De Jong to tylko niespełnione marzonko w głowie EtH. Nie wierze, że skończymy okienko bez żadnego wzmocnienia do środka pola, ale szczerze pojęcia nie mam na kogo można zarzucić sidła.