Agnieszko pozwól że odniose sie tylko do jednego zdanie Twojej wypowiedz. Gdyż wszystko inne opisałem w pierwszym poście (wczoraj w nocy w tym temacie). Mianowicie chodzi mi o ostatnie zdanie Twojej wypowiedzi i fakt że:" że jest fanem "Starej Damy" " (jak sama napisałaś) Jak już napisałem fanem to za duże słowo. Nikt chyba łacznie ze mna nie wymaga od moderatorów "Bóg wie czego" - jednak wiedz na temat "własnego" klubu i ocena sytuacji zaistniałych na forum na postawie przynależnośc klubowych odnaża wiarygodność tej funcji (moderator). Pragne zauważyć że wspomniany moderator tak naprawde chyba powinień "pilnować" pokoju "Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje" bo same wypowiedź i zwracanie uwagi w tematach piłkarskich najwyrażniej nie jest jego mocna strona. Jak napisałem Niggazowi - problem Calcio ? ale jaki problem ? czemu tu nie poruszamy tematu fanów Inter, Romy, Violi, Lazio, czy Bresci ? wiec jaki problem Calcio ? Chyba mam prawo wymagać tego by ktoś mnie oświecił - (On pilnuje tylko porzadku ) tym bardzie jeśli uważa że nie mam racji. Że to co napisałe jest nie zdogne z prawda ? że moja informacje jest niestety mało wiarygodna ? Że dane zdażenie nie miało miejsca bo jeśli tak nie jest to na jakies podstawie On ma mnie ocenic ... a no przynależności klubowe... Co niestety coraz częście widać.
Pozdrawiam.