Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 12:44

Niggaz jak napisałeś wyjaśnilismy sobie pewne sprawy na prv. Mam nadzieje że teraz rozumiesz o co chodzi. :wink:

Agnieszko pozwól że odniose sie tylko do jednego zdanie Twojej wypowiedz. Gdyż wszystko inne opisałem w pierwszym poście (wczoraj w nocy w tym temacie). Mianowicie chodzi mi o ostatnie zdanie Twojej wypowiedzi i fakt że:" że jest fanem "Starej Damy" " (jak sama napisałaś) Jak już napisałem fanem to za duże słowo. Nikt chyba łacznie ze mna nie wymaga od moderatorów "Bóg wie czego" - jednak wiedz na temat "własnego" klubu i ocena sytuacji zaistniałych na forum na postawie przynależnośc klubowych odnaża wiarygodność tej funcji (moderator). Pragne zauważyć że wspomniany moderator tak naprawde chyba powinień "pilnować" pokoju "Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje" bo same wypowiedź i zwracanie uwagi w tematach piłkarskich najwyrażniej nie jest jego mocna strona. Jak napisałem Niggazowi - problem Calcio ? ale jaki problem ? czemu tu nie poruszamy tematu fanów Inter, Romy, Violi, Lazio, czy Bresci ? wiec jaki problem Calcio ? Chyba mam prawo wymagać tego by ktoś mnie oświecił - (On pilnuje tylko porzadku ) tym bardzie jeśli uważa że nie mam racji. Że to co napisałe jest nie zdogne z prawda ? że moja informacje jest niestety mało wiarygodna ? Że dane zdażenie nie miało miejsca bo jeśli tak nie jest to na jakies podstawie On ma mnie ocenic ... a no przynależności klubowe... Co niestety coraz częście widać.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 sty 2006, 13:06

Dobra zapraszam na gg zaza.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 sty 2006, 13:33

To teraz ja się muszę włączyć do rozmowy bo widzę, że zarzuty są prowadzone w moją stronę.

Może i nie mam wiedzy piłkarskiej, może nie udzielam się w tematach, może jestem złym moderatorem i może nie jestem obiektywny, ale nie mnie to oceniać i nie tobie Zaza bo wiadomo jaki jest twój stosunek do kibiców i całego Juventusu. Tak właśnie jak napisałeś - Juve i ich kibice są zerem. Napinasz i to widać od dawna, później lecisz z płaczem do kogoś bo, któryś z kibiców "Starej Damy" cię obraził, ale przez kogo? no pomyśl! Jak piszesz w co drugim poście (albo w każdym) o kibicach, ćpaniu itp, albo nawet o zawodnikach (że Juve kupuje Koke na kilogramy - przykład) to każdego z kibiców to rusza więc się zastanów o czym jest tu mowa. Fakt, że gadałem tylko z Niggazem nic nie znaczy bo to ja zajmuje się sekcją włoską i maestro_, który gdzieś nam zaginął. Co do mojego pisania w tematach o Juve jest inna niż myślisz bo wolę się nie włączać w takie gadki, jakie ty prowadzisz z innymi. Piszę zawsze to co mam do napisania bo wypowiadanie się w taki sposób jak ty w ogóle mnie nie interesuje. Swoją wiedzę mam i jestem z niej zadowolony, a jak ci się nie podoba to weź mnie poprostu zignoruj i tyle, nie będzie żadnego problemu bo mi to naprawdę wisi. Jeśli, któryś z Juventinich zasłuży na WP lub bana to dam mu go bez problemowo i to jest takie małe ostrzeżenie kierowane do kibiców "Straej Damy", którzy jak wiadomo nie są bez winy. Patrzałem w temat o transferach Bianconerich to mnie krew zalała (kto nie widział niech zajrzy) dlatego postanowiłem nieco ukrucić twoją 'władzę' na forum i nawet w troszkę nie czuje się winny. Tyle miałem do powiedzenia.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 13:50

Tomusmc dla Twojej infomacje nie "zarzuty" a fakty :!: Jeśli napinka nazywasz sytuacje które mają miejsce w świecie Calcio czy footbalu w innych ligach to naprawde w wiedzą jest u Ciebie kiepsko. Pragne zauwazyć że to jest forum piłkarskie a człowiek ktory ma braki w wiedzy na temat swojego klubu i poszczególnych ligach. Nie powiniech chyba oceniać wypowiedzi innych ? Tym bardzie że co kolejke ligowa wypowiedz fanów o podobnej przynajeżność klubowej co Ty są mizernej jakość, nie mówiąc o transferach czy innych czytsko piłkarskich tematach. Nie da się prowadzic rozmów z ludzmi który każdą wypowiedz rozbiora na częsci pierwsz i wybiorą z kontekstu tylko słowa które im sie podobają. Jak masz zamiar pozwolić na to by to forum stało sie wiocha jak Juve Poland to wybacz. Może odrazu sie poddaj bo gwatantuje Ci że wiedzy nie nadrobisz .... a obiektywizm to juz inna sprawa...

Pragne równiesz zauwazyć w tym momęcie praca moderatora polega na ocenie innych usterów ale nie życze sobie być oceniał mnie po pierwsze - po przynaleznośc klubowej a po drugie na podstawie swojej wiedz bo w takim wypadku nigdy sie nie dogadamy.

Dla Twojej informacje prosze Ci bardzo o podanie linku tego stwierdzenie :!: "że Juve kupuje Koke na kilogramy - przykład" - Bo znów sie mijasz z prawdą :!: Nie przypomniam sobie bym napisałe takie oto stwierdzenie a jak bardzio chcesz takich przykładów to szukac newsów o spotkanich piłkarskich moze na takie podstawie porównamy Twoja wiarygodnośc ?

Dziękuje - To tyle.

Z poważaniem dla licznego grona członków redakacji - Zaza ...

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 20 sty 2006, 15:40

A ja zwracam sie do Agnieszki. Mianowicie w temacie o Juventusie napisalas ze za kazde prowokowanie beda ostrzezenia. I napisalas zeby Bagg i Zlatan uwazali. Ja zrozumialem to w ten sposob ze uwazasz ze oni sa najwiekszymi prowokatorami. Wedlug mnie to Zaza jest nawiekszym prowokatorem. Pisze to tutaj bo nie kazalas w temacie o Juve a ten wydal mi sie byc najodpowiedniejszym. Tak tylko do wiadomosci ze to jest moje zdanie. I wedlug mnie w tamtej odpowiedzi powinnas wspomniec takze o Zazie.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 sty 2006, 15:55

kasiorek21 chciales cos? A no tak, chciales wyrazic swoje oburzenie z powodu nienazwania Zazy prowokatorem. Wielce imponujace spostrzezenie, zeby nie powiedziec wrecz rewolucyjne. Wporowadza ono tyle nowego w zycie pilka.pl, ze chyba zostaniesz odznaczony Orderem Orla Bialego. Powaznie. O Ty Spartakusie forumowy! Mistrzu! Poprowadz nas za soba :/

Moglbys darowac sobie takie uwagi? Bagg i Ibrahimowic/Zlatan18 ostatnio wcale Zazie nie ustepuja pod wzgledem napinki i prowokacji, wiec spostrzezenie Agnieszki bylo jak najbardziej sluszne. Bo trzeba patrzec tez na siebie, a nie podpuszczac, a pozniej biec na skarge do moderatorow. Jezeli ktos ma z tym problemy to odpoczynek od forum nie bedzie dla niego tragedia. Dla reszty rowniez. Zaczynamy rowne traktowanie. Jezeli domagacie sie karania Zazy za prowokacje i napinki to wezcie pod uwage, ze to dziala w obie strony...

A swoja droga, kasiorek to 21 w Twoim nicku to wzrost? Bo wiek raczej nie :? (nie odpowiadaj :roll:)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 sty 2006, 15:56

kasiorek21 ktoś Cię prosił o opinię? Nie? To nie wiem po co się udzielasz. To, że według Ciebie Zaza jest największym prowokatorem nie ma ŻADNEGO znaczenia. Akurat tak się składa, że o Zazie trąbi się non-stop i wielu osobom zależy na tym, aby zrobić z niego czarny charakter tymczasem wystarczy przejrzeć komentarze Ibrahimovicia albo coraz częściej posty bagga, aby dojść do wniosku, że nie tylko Zaza się napina. On sam nie nakręca tej szopki. Ma dzielnych kompanów, którzy zawsze mu pomogą a potem przyjdą się żalić.
Akurat Ty kasiorek21 nie musiałeś się tutaj wypowiadać. Popracuj lepiej nad swoimi postami a sprawy dotyczące innych pozostaw w spokoju.
kasiorek21 pisze:Tak tylko do wiadomosci ze to jest moje zdanie.
Fajniutko, ale jak będziemy chcieli poznać Twoje zdaneczko na ten temacik to na pewno Cie zapytamy i wszystko będzie w porządeczku.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 sty 2006, 16:13

Kasiorek z Zazą rozmawiałam na gg, więc jemu przekazałam pewne uwagi osobiście. Ale co ja ci się będę tu tłumaczyć. Napisałam to w tamtym temacie, bo jak czytam posty userów, którzy skarżą się, że są prowokowani, a sami prowokują, to mnie delikatnie mówiąc krew zalewa. Nie lubisz jak ktoś się napina, sam tego nie rób, a Ibrahimović i bagg od pewnego czasu czują się bezkarni, więc trzeba im pokazać, że wcale tak nie jest.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 16:33

Ibrahimović i bagg od pewnego czasu czują się bezkarni, więc trzeba im pokazać, że wcale tak nie jest.
:roll:

Agnieszka pisze:Napisałam to w tamtym temacie, bo jak czytam posty userów, którzy skarżą się, że są prowokowani, a sami prowokują

Niggaz pisze:albo coraz częściej posty bagga, aby dojść do wniosku, że nie tylko Zaza się napina
Krzysztof Jarzyna pisze:Bagg i Ibrahimowic/Zlatan18 ostatnio wcale Zazie nie ustepuja pod wzgledem napinki i prowokacji,

Oczywiście zgadzam się z Wami i muszę przyznać, że ostatnimi czasy jeśli chodzi o napinke mocno się nakręciłem, trudno, spróbuję przyhamować, powinno się udać. Ale nigdzie nie pisałem, że jestem bez winy, że nie napinam. Wymieniałem z Zazą zdanie n.t. nurtujących mnie problemów starając się na to wszystko patrzeć obiektywnie i chłodnym okiem.

Żebyście mnie zaraz nie 'zbiczowali' i nie kazali robic 'ortograficznej kary wg K.J.' zadam pytanie odnośnie tego co napisała Agnieszka w temacie o Juventusie. O jakiego rodzaju napinke chodzi? Teksty w stylu 'EPOka', dokuczliwe przypominanie o niskiej frekwencji na Delle Alpi, wspomianie o 'czarnym totku' ? Bo niedokońca sobie to wyobrażam szczerze powiedziawszy, wolałbym dokładnie wiedzieć o jaką napinkę chodzi. Aha i jeszcze jakie kary będą obowiązywać? Po 1wp, czy będą jakieś większe 'bonusy'?

Agnieszka pisze:bagg

Wreszcie dobrze :P
Agnieszka pisze:Wybacz za tamtą pomyłkę Wink Po prostu źle zobaczyłam Wink

Nic się nie stało :)
Ostatnio zmieniony 20 sty 2006, 16:43 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 sty 2006, 16:42

Wybacz za tamtą pomyłkę ;) Po prostu źle zobaczyłam ;)

A co do kar: 1 WP za napinkę czy prowokację. Np. wspomnienie o EPO, narkotykach, brakach sukcesów itp. Każde hasło, które kibic (czytaj: użytkownik) może odebrać jako dotkliwe. Wiecie bez cwaniakowania też można dyskutować, a i nam będzie się lepiej pracowało, kiedy nie będziemy musieli czytać tych waszych pożal się Boże nakręcających tekstów.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 17:53

Jak już Agnieszka napisała ustalilismy pewne sprawy przez gg. Sytuacje się nie wyjaśniał tak naprawde - bo tak sie nie da. To co będzie dalej to pokże mi. "praca" moderatora Tomusmc. Ale i nastepna kolejka ligowe. Bo zazwyczaj takie momenty pokazują kto zasługuje na miano "piano tłuka" i tak naprawde zaśmiaca to forum.

Jestem "ZA" byście wegle pewnych reguł ustalali wp za prowokacje czy napinik Nie związane w footbalem i rzeczywistościa rzecz jasna ale mam też ogromna nadziej że zostanie ukrucone lanie wody w tematach piłkarskich np. po kolejkach ligowych typu "Forza" i nic wiecej a także rozbieranie (jak kolwie to brzmi) postów i wypisywanie głupot na żywcem wyjęte wyrazy.

Dziekuje - mam nadzieje że już wszystko wyjaśnilismy.

Z poważaniem Zaza :smoke:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 sty 2006, 23:53

No dobra, tylko co teraz z rangą Zazy,będzie czy nie :?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 sty 2006, 10:07

'Piotrek' pisze:No dobra, tylko co teraz z rangą Zazy,będzie czy nie Confused

Nie rob sobie jaj, nawet jak bedzie, to od czego ma gg do 'Agnieszki'?
Agnieszka pisze:Lakier to była jakaś aluzja?? O co Ci chodzi? Możesz jaśniej?

Slynne zalatwienie odbanowania.. Ogolnie duzo razy bylo widac ze zaza ma tu 'plecy'. Tylko nie mysl ze mowie konkretnie o Tobie, bo tego nie wiem i prawdopodbnie nie bede wiedzial.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2006, 11:10 przez Lakier, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 21 sty 2006, 10:44

Lakier to była jakaś aluzja?? O co Ci chodzi? Możesz jaśniej?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sty 2006, 13:35

'Piotrek' pisze:No dobra, tylko co teraz z rangą Zazy,będzie czy nie

:shock: Jaka range ? "kibic ogladający swój klub" ? czy "Forza Calcio - nie z gazet :lol:" choć ja bym wolał taki dłuższy jak może ? np. "Calcio to religia ale sa tez nie wierzący :lol: "

Co Ty wogóle piszesz. Może być zaczą o piłce a nie sigach czy innych pokojach Eleven Pub / Hyde Park - Chyba forum pomyliłeś - www.pilka.pl

Lakier daruj sobie bezczelne prowokacje. Dla Twojej informacji ban został nałożony w podobny sposób. Bo moderatorzy nie rozmawiali ze sobą i jeden wiedział o sprawie a drugi podją decyzje. Zreszta nie ma tematu 21 mineło regulaminowo... Wiec o czym Ty mówiśz ?? albo nie nie pisz :!: Juz i tak to nic nie zmieni ...

P.S. Lakier a Moja z przyjażń z Agnieszką odda te głupie teorie o podziałach Calcio. Tazke wiesz :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”