FMy - Strona 308

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 sty 2006, 9:20

kapcioch123 pisze:HI ALL

Możecie mi polecic zawodnikow do INTERU MEDIOLAN chodzi mi o wszystkie formacje Narazie mnie nie ma w domu wiec mozecie mi powiedziec Ile inter ma budzetu?????:o :o
bo wlasnie skonczylem gre fiorentina i mi sie znudzilo chce pograc Druzyna Adriano :D :D :D
Inter powiadzasz? Generalnie jest tak, że sprowadzasz jak najlepszych piłkarzy (a co za tym idzie na początku: jak najbardziej znanych). Moje propozycje:

Bramka: ani Toldo, ani Julio Cesar nie są bramkarzami wielkiego formatu - na tę pozycję możnaby sprowadzić np.
-Ochoa (meksykanin)
-Akinfeev (rosjanin)
-De Sanctis (włoch)
Te trzy nazwiska sprawdzają się całkiem nieżle

Obrona: środk jets niezły (zwłaszcza Walter Samuel), ale warto tam dorzucić np. Kompany'ego, de Jonga albo Sinkiewicza, ew. Cristiana Alvareza, ale ten nie chce się nigdzie ruszać w pierwszym sezonie.
Po bokach też warto poszukać wzmocnień: na prawą niesamowity jest Iraola, a na lewej np. Evra, Maxwell czy Fabio Aurelio

Pomoc: Veron jest już trochę wiekowy i stamina rzędu 14 dla śrdokowego pomocnika to lekko za mało. Na rozgrywającego mogę polecić Diego z Porto, Kallstroema z Rennes albo Bruno z Gremio. Cambiasso jest jednym z lepszych DM z eFeMie więc nie ma sensu go zmieniać.
Stankovic tak naprawdę może grać albo na lewym albo na prawym skrzydle (taki łataj-dziura). Na lewą niezły jest Evandro Roncatto, albo Anderson (po pierwszym sezonie przechodzi do Porto). Na prawą niesamowity jest C. Ronaldo, Mancini ( Roma).

Atak: Tutaj sprawa jest jasna: Adriano. Co do Martinsa radzę go sprzedać i kupić za to Iaquintę. Taki atak to jakieś 50 parę bramek w sezonie. Polecam :)

kapcioch123
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapcioch123 » 27 sty 2006, 11:31

Chcialbym dodac jeszcze ze ja gram w fm 2005 wiec moze byc problem bo moge nie miec np Samuela (gram bez uaktualnienia bo nie wiem jak je zainstalowac ):oops: :oops:

ps moglby mi ktos na maila prxzeslac edytor ktory sie instaluje z gra usunolem go przypadkiem a brat mi tak porysowal plyte ze nie moge zainstalowac jeszzcze raz :x :x Email to karol5552@o2.pl

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 15:52

W takim razie ja też się pochwalę swoim składem :P

Obrazek

Sorry że trochę niewyraźnie ale tak mniej zajmuje :P

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 27 sty 2006, 19:39

Ja teraz postanowilem zagrac sobie przecietnym klubem i wybralem Sampdorie. Moj sklad
Castellazzi
Zamboni, Borre , Klukowski , Pisano
Gasbarroni Volpi ,Heastad(ten ze START) Kutuzov
Bazzini Flachi

W lidze jestem 2 gra mi sie dobrze, ale planuje wzmocnienaia mam 7mln na transfery. Planuje kupic obonce, 2 pomocników i napastniaka. Na pomocnika wybralem Pereza (z Monterrey) bedzie kosztowal ok 5mln ale staty ma bardzo dobre. Planuje takze zakupi Kapo (Juventus) poniewac jest na liscie transferowej cena 3mln. Chce wzmocnic obrone. Strona nie gra roli. Chce miec u siebie Bonere ale nie wiem czy mi sie uda go kupic.
Kasy mi an pewno na te transfery nie wystarczy, moze wy znacie jakis dobrych ,ale tansych zawodaniów. Oprócz tych pozycji wymienoinyc wyzej trzeab mi jeszcze napastniak i bramkarza

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 19:53

sbQ pisze:kiedy tu się nie ma czym chwalić to, że grasz Arsenalem gdzie jest sporo kasy, to nic nadzwyczajnego

Skoro tak uważasz to spróbuj zagrać nawet Chelsea i sklepać sobie taki skład. Arsenal nie ma wcale takich wysokich funduszy. Na start dostajesz chyba 16mln i nie masz co liczyć na więcej.

W starego FMa grałem włoską ligę Atlantą, nie wiem czemu ale w tej części nie ma już tego zespołu. A całkiem nieźle się nim grało :cry:

kapcioch123
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapcioch123 » 27 sty 2006, 22:42

Mmoglby mi ktos na maila prxzeslac edytor ktory sie instaluje z gra usunolem go przypadkiem a brat mi tak porysowal plyte ze nie moge zainstalowac jeszzcze raz Email to karol5552@o2.pl

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 13:19

sbQ pisze:może dlatego, że jest w niższej lidze i nie załadowałeś niższych lig

No to skoro jesteś taki majstersztyk FMa to znajdź mi Atlante a później mi screena podaj. Wtedy może nie będę twoich wypowiedzi uzznawał za conajmniej śmieszne :roll:
sbQ pisze: ale pewnie dlatego, że tam już jest zajebisty skład

No nie wiem czy taki zajebisty- mają dobrych piłkarzy i jak się nimi gra to co prawda nic nie może Ci stonąć na drodze, ale doskonały nie jest.
sbQ pisze:więc szybko da się kase zarobić
Ale nie tyle żeby sobie sprowadzić takich piłkarzy jak Rooney czy C.Ronaldo.

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 28 sty 2006, 15:57

Gram w FM2006 Chelsea, rozegrałem pare meczy i mi się znudziło. Kogo mi polecacie ze średniaków:?::?:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 16:16

sbQ pisze:widzę, że edytor poszedł w ruch

Edytor to by się Tobie przydał :twisted:
sbQ pisze:myślisz, że mi się chce

To jak Ci się nie chce to po co w ogóle piszesz w tym temacie :?: Przecież to takie męczące :roll:
sbQ pisze:może w edytorze grzebałeś i coś Ci nie tak poszło ?

To że Ty sobie grzebiesz to nie znaczy że inni też :lol:
Fubu pisze:Kogo mi polecacie ze średniaków

Pograj Fiorentiną- nie jest w czołówce tabeli a ma naet niezłych piłkarzy i baaardzo duży potencjał.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 28 sty 2006, 19:09

mam pytanie: co trzeba robic, aby rosly poszczegolne atrybuty w profilu menedzera?? szczegolnie co mam robic, odpowiadac prasie, aby mi podrosla ambicja, bo mam jej tylko 3.

są jakies kitspacki(mam nadzieje ze sie tak to nazywa) do ligi polskiej?? chodzi mi o stroje klubow, bo nie podoba mi sie, ze na stroju wisly nie ma napisu tyskie :)

podajacie jakichs dobrych pilkarzy do wisly, jakby ktos mogl to po 2,3 na kazda pozycje. tylko bez przesady z cena, tak do ok 1 mln euro
pozdro

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 19:31

sbQ pisze:Proszę Cie, nie odpisuj już do mnie, bo jeszcze bardziej się skompromitujesz w moim monitorze

Najpierw to Ty się przyjrzyj jak Ty się kompromitujesz. Ehh widzę że masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu. Napisałem że jeżeli Ty coś zmieniasz sobie w edytorze to nie znaczy że inni też tak robią.
sbQ pisze:to, że nie chce mi się włączać specjalnie FMa, aby zrobić Tobie screena

Skoro jestes pewien tego że Atlanta jest no to zrób tego screena. Sprawa jest prosta- jeszcze bardziej byś się skompromitował bo tego zespołu nie ma w nowym FMie.
sbQ pisze:nawet po osiągnięciu sukcesów nie będzie się miało tyle kasy, aby takich zawodników jakich ty masz kupić

Ma się swoje sposoby 8)
sbQ pisze:więc jak nie edytor, to jakieś nielegalne interesy?

A jeżeli Ty nie potrafisz zdobywać kasy w prosty (i co najważniejsze legalny) spasób to znaczy że musisz sie przeżucić na jakąś prostszą grę- proponuję Sapera :lol:

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 28 sty 2006, 20:54

Mam pytanie odnosnie treningów. Jezeli jestescie juz poza okresem przygotowawczym i zaczeliscie na dobre swoją lige to jakie obciązenie treningowe dajecie swoim zawodnikom. Średnie czy Duze a moze inne. Powiedzcie mi. U mnie jest tak ze przed sezonem daje DUZE i zawodnkom rosna atrybuty a gdy zaczynam lige to zmieniam za srednie. Jakie by dajecie obciązenie

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sty 2006, 3:08

sbQ pisze:roza535 widzę, że nie potrafisz się przyznać do błędu i z godnością skończyć tej dyskusji, więć ja to zakończe

Przynać do błędu :?: Ja się chętnie przyznam do błędu tylko mi pokaż w którym miejscu ten błąd zrobiłem. Atlanty po prostu nie ma w nowym FMie i o to mi cały czas chodzi.
sbQ pisze:więć ja to zakończe

A więc skoro uważasz że nie ma sensu tego dalej ciągnąć to zakończmy to "za porozumieniem stron" :P

PS. Ale swoją drogą to sprawdź czy Atlanto jest w FM 2006 :twisted:

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 29 sty 2006, 8:41

Czy przez przekroczenie budżetu płacowego prezes może mnie wyrzucić z klubu:?:?:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 9:58

nie :P ja przekraczałem budżet o kilkaset tysięcy i mnie nigdy nie wywalili :P
a tak BTW. gram czwarty sezon HSV, w trzecim zdobyłem Mistrzostwo Niemiec (miałem taką passę, że w 24 meczach ligowych miałem 24 zwycięstwa :mike: ), oraz...wygrałem Lige Mistrzów. Sam nie wiem jak mi sie to udało, ale było nieźle ;) w eliminacjach wyeliminowałem Milan, potm od 1/8 kolejno Rome, Juventus, Real, a w Finale wygrałem 2:0 po dogrywce z Interem :D Zajebiście się gra słabszymi klubami, i coś z nimi wygrywa, zajebistą satysfakcje się potem ma ;) Polecam wszystkim słabsze kluby, a nie te z kilkudziesięcio milonowych budżetem transferowym ;).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”