Inter powiadzasz? Generalnie jest tak, że sprowadzasz jak najlepszych piłkarzy (a co za tym idzie na początku: jak najbardziej znanych). Moje propozycje:kapcioch123 pisze:HI ALL
Możecie mi polecic zawodnikow do INTERU MEDIOLAN chodzi mi o wszystkie formacje Narazie mnie nie ma w domu wiec mozecie mi powiedziec Ile inter ma budzetu?????:o![]()
bo wlasnie skonczylem gre fiorentina i mi sie znudzilo chce pograc Druzyna Adriano![]()
![]()
Bramka: ani Toldo, ani Julio Cesar nie są bramkarzami wielkiego formatu - na tę pozycję możnaby sprowadzić np.
-Ochoa (meksykanin)
-Akinfeev (rosjanin)
-De Sanctis (włoch)
Te trzy nazwiska sprawdzają się całkiem nieżle
Obrona: środk jets niezły (zwłaszcza Walter Samuel), ale warto tam dorzucić np. Kompany'ego, de Jonga albo Sinkiewicza, ew. Cristiana Alvareza, ale ten nie chce się nigdzie ruszać w pierwszym sezonie.
Po bokach też warto poszukać wzmocnień: na prawą niesamowity jest Iraola, a na lewej np. Evra, Maxwell czy Fabio Aurelio
Pomoc: Veron jest już trochę wiekowy i stamina rzędu 14 dla śrdokowego pomocnika to lekko za mało. Na rozgrywającego mogę polecić Diego z Porto, Kallstroema z Rennes albo Bruno z Gremio. Cambiasso jest jednym z lepszych DM z eFeMie więc nie ma sensu go zmieniać.
Stankovic tak naprawdę może grać albo na lewym albo na prawym skrzydle (taki łataj-dziura). Na lewą niezły jest Evandro Roncatto, albo Anderson (po pierwszym sezonie przechodzi do Porto). Na prawą niesamowity jest C. Ronaldo, Mancini ( Roma).
Atak: Tutaj sprawa jest jasna: Adriano. Co do Martinsa radzę go sprzedać i kupić za to Iaquintę. Taki atak to jakieś 50 parę bramek w sezonie. Polecam