Liverpool (zbiorczy) - Strona 73

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 21:28

Cisse głupi nie jest i raczej się nie zgodzi na transfer do Marsyli. Poczeka na jakąś dogodniejszą ofertę która już niedługo niewątpliwie się trafi. Gracz z takim potencjałem i takimi możliwościami raczej się nie będzie marnował w średniej klasy klubie (mowa tu o OL). Poczekajmy do końca sezonu- może w końcu Rafa uwierzy w Cisse.
A jeżeli już się trafi okazja przejścia do innego klubu to myślę że Cisse bez zastonowienia opóści Liverpool, bo chyba żaden gracz nie chce siedzieć na ławce (no może poza ewenementami z Chelsea którzy przechodzą tam wiedząc że i tak się nie załapią do pierwszego składu).

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 21:35

Mi tam Cisse pasowalby do Arsenalu :wink: W sumie Interze tez móglby grać ale by miał max ciezko o skald no chyba ze Adriano zobaczymy bieli :wink: ale mozliwe ze Sevilla, Atletico Madryt powalczą o niego :lol:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 27 sty 2006, 21:39

O czym my tu mówimy!!!! O Cisse :?: Rafael Benitez dokonał dzisiaj zakakujacego transferu, ktory z cala pewnosci ucieszył wszystkich prawdziwych fanow Liverpoolu i sprowadził na Anfield... Robbiego Fowlera (to juz oficjalne).
Ostatnio zmieniony 27 sty 2006, 21:41 przez Mona_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 sty 2006, 21:40

Toudinho pisze:Mi tam Cisse pasowalby do Arsenalu

Hehehe, widze poczucie humoru Cię nie opuszcza :D Jak dla mnie to Cisse, grałby w podstawowym składzie Liverpoolu, gdyby trenerem był ktokolwiek inny niż Rafa Benitez.

Mam sporą wyobraznię, ale nie widzę Djibrila w koszulce Kanonierów :D
A jeszcze ta cała sprawa z zatrzymaniem Francuza przez policję za pobicie ciężarnej żony, specjalnie mu nie pomoże, tym bardziej, że zostały mu przedstawione oficjalne zarzuty. I po co mu to wszytsko ?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 21:42

Toudinho pisze:Mi tam Cisse pasowalby do Arsenalu

W sumie do Realu też by pasował- kto wie co by stworzył na ataku z Soldado. Dwóch młodych, perspektywicznych graczy :wink:

Mona_ pisze:sprowadził na Anfield... Robbiego Fowlera

No to chyba transfer Cisse jest już przesądzony. Ciekawe tylko gdzie trafi :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 sty 2006, 21:44

roza535 pisze:Poczekajmy do końca sezonu- może w końcu Rafa uwierzy w Cisse.

Myślisz , że Cisse ma tyle czasu :?: nie może ryzykować w końcu World Cup się zbliża ...
roza535 pisze:no może poza ewenementami z Chelsea którzy przechodzą tam wiedząc że i tak się nie załapią do pierwszego składu).

Dziś na Eurosporcie słyszałem , że Wright-Philips nie jest zadowolony z roli rezerwowego i podobno ma zasilić własnie Liverpool.

Toudinho pisze:Mi tam Cisse pasowalby do Arsenalu W sumie Interze tez móglby grać ale by miał max ciezko o skald no chyba ze Adriano zobaczymy bieli ale mozliwe ze Sevilla, Atletico Madryt powalczą o niego

Do Arsenalu :?: bo czerwone koszulki jak L'poolu :P najważniejsze żeby odszedł , a w takiej Sevilli czy Atletico mógłby zrobić furore - choć Keżman też miał ...
A o Interze to nie ma co myśleć :twisted: Massimo bardziej zagioł patrol na Obinne , Aguero czy Vucinica niż Cisse :wink:

EDIT
Mona_ pisze:O czym my tu mówimy!!!! O Cisse Rafael Benitez dokonał dzisiaj zakakujacego transferu, ktory z cala pewnosci ucieszył wszystkich prawdziwych fanow Liverpoolu i sprowadził na Anfield... Robbiego Fowlera (to juz oficjalne).

O prosze powrót na stare śmiecie :] No ciekawe , ciekawe ...
Ostatnio zmieniony 27 sty 2006, 21:45 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 21:44

duch99 pisze:A jeszcze ta cała sprawa z zatrzymaniem Francuza przez policję za pobicie ciężarnej żony, specjalnie mu nie pomoże, tym bardziej, że zostały mu przedstawione oficjalne zarzuty. I po co mu to wszytsko ?

Wy lubicie takich (patrz Robin van Persie :wink: gwałciciel)

Mona_ pisze:Rafael Benitez dokonał dzisiaj zakakujacego transferu, ktory z cala pewnosci ucieszył wszystkich prawdziwych fanow Liverpoolu i sprowadził na Anfield... Robbiego Fowlera.

jaka kwota transferu i czy aby to nie plota? Jesli mnei apmięć nie myli to Robbie już grał a The Reds...

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 27 sty 2006, 21:46

O czym wy tu wogole piszecie. Jest koniec Cisse na Anfield i dobrze bo juz go mam serdecznie dosyc mial juz duzo czasu by kibicow przekonac do siebie po osttanim meczu z MU kropka zapadla musi odejsc i odejdzie a jak byscie nie wiedzieli to mamy wielki Czerwony powrot.

ROBBIE FOWLER !!!!!!!!!

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 27 sty 2006, 21:48

Toudinho pisze: jaka kwota transferu i czy aby to nie plota? Jesli mnei apmięć nie myli to Robbie już grał a The Reds...
Oczywiscie, ze nie plota. Chyba oficjalna strona nie robila by takich numerow :wink: Jak najbardziej gral, w koncu jest wychowankiem i legenda lat 90tych. Był to darmowy transfer albo wypozyczenie do konca sezonu. Nie jestem do konca pewna.

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 27 sty 2006, 21:51

Mona_ pisze:
Toudinho pisze: jaka kwota transferu i czy aby to nie plota? Jesli mnei apmięć nie myli to Robbie już grał a The Reds...
Oczywiscie, ze nie plota. Chyba oficjalna strona nie robila by takich numerow :wink: Jak najbardziej gral, w koncu jest wychowankiem i legenda lat 90tych. Był to darmowy transfer i chyba narazie Fowler podpisal polroczny kontrakt.
Oczywiscie ze nie plota Robbie jest wypozyczony na pol roku z opcja transferu definitywnego a gral w Liverpoolu FC w latach 93-2001 poczym przeszedl do Leeds United.

A tak wogole to polecam najlepszy serwic o Liverpoolu w polsce www.liverpoolfc.pl juz dawno o tym napisalismy mozecie tez obejrzec z nim wywiad

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 22:04

serek408 pisze:furore - choć Keżman też miał ...

Kezman jest neispołniony, dobrze grał owszem w PSV i stzrelal prawie wszytsko do pustaka, centrowal Robben weic trudnego zadania nei mial. Pamietam jak sie odgazal że w PSV pobil rekor Ruuda to ui w Angli pobije...hah to sie ponapinał w Atletico ejstcieniem w Chelsea był cieniem...nadaje sie na Holandie, Cypr lub Łotwe :wink: jego gwiazdorstwo wykreowały nieco media, choc mialy do tego prawo bow Holandi stzrelał...

Mona_ pisze:Oczywiscie, ze nie plota. Chyba oficjalna strona nie robila by takich numerow Jak najbardziej gral, w koncu jest wychowankiem i legenda lat 90tych. Był to darmowy transfer albo wypozyczenie do konca sezonu. Nie jestem do konca pewna.
No to dni Cisse policzone. Chyba El Moro nei wygryzie :wink:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 sty 2006, 22:37

Fowler ponownie na Anfield Road, śmiechu warte. Widzę Benitez robi furorę na rynku transferowym (byle tylko pozbyć się Djibrila:D) Tak jak wcześniej pisałem, Benitez ma swoich faworytówi swoją koncepcję składu, więc choćby Cisse strzelał mnóstwo bramek to i tak jego czas w The Reeds dobiegłby końca. Szkoda, ale mam nadzieje, że trafi do zespołu, gdzie naprawdę będzie mógł pokazać swoje możliwości.

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 27 sty 2006, 23:33

duch99 pisze:Benitez ma swoich faworytówi swoją koncepcję składu
I właśnie to mnie denerwuje :evil: .... Nie patrzy na formę zawodników tylko na to czy dany zawodnik jest w jego notesiku czy też nie :wink: ..
jeśli by tak było to Dijbril dzisiaj byłby pewnym punktem 'The Reds' i to do niego dopasowywano by napastnika a nie na odwrót :badziewie:

A co do Fowlera..... no coments.. Ja niewiem o co sprowadzać kogoś kto się kiedyś nie sprawdził... Prawda strzelił pare bramek ale nie był podporą tamtego składu [wtedy lansowali się Gerarrd i Owen :king: ]

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 28 sty 2006, 0:15

Fowler był dobry,i miał charakter
Teraz grzeje ławe bo ma problemy z menagerem,ale w Liverpoolu może sie odrodzić.Gdy znowu wejdzie na boisko w czerwonej koszulce i zobaczy The Kop może znowu zacznie grać na wysokim poziomie

Cisse do tego został dziś zatrzymany przez policje

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 0:20

Tomi pisze:Fowler był dobry,i miał charakter

I w tym problem- był.
To coś tak jakby Arsenal teraz kupił Kanu I Vieire. I byłby git. :lol:

Nie wiem po co wracać do tego co już minęło. Co już skończone. Fowler był dobry, ale się wypalił. To już nie to co kiedyś. IMHO Fowler nie zmieni sytacji na Anfield. Może trafi pare razy do siatki ale nie będzie już tego co kiedyś.
Tomi pisze:Cisse do tego został dziś zatrzymany przez policje

No to mamy nowy temat postów: czy Cisse w ogóle gdzieś będzie grał :?: :roll:
Chłopak sobie niepotrzebnych kłopotów narobił. A tak dobrze się zapowiadał :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”