Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 21:28
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 21:35
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 27 sty 2006, 21:39
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 sty 2006, 21:40
Toudinho pisze:Mi tam Cisse pasowalby do Arsenalu
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 21:42
Toudinho pisze:Mi tam Cisse pasowalby do Arsenalu
Mona_ pisze:sprowadził na Anfield... Robbiego Fowlera
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 sty 2006, 21:44
roza535 pisze:Poczekajmy do końca sezonu- może w końcu Rafa uwierzy w Cisse.
roza535 pisze:no może poza ewenementami z Chelsea którzy przechodzą tam wiedząc że i tak się nie załapią do pierwszego składu).
Toudinho pisze:Mi tam Cisse pasowalby do Arsenalu W sumie Interze tez móglby grać ale by miał max ciezko o skald no chyba ze Adriano zobaczymy bieli ale mozliwe ze Sevilla, Atletico Madryt powalczą o niego
Mona_ pisze:O czym my tu mówimy!!!! O Cisse Rafael Benitez dokonał dzisiaj zakakujacego transferu, ktory z cala pewnosci ucieszył wszystkich prawdziwych fanow Liverpoolu i sprowadził na Anfield... Robbiego Fowlera (to juz oficjalne).
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 21:44
duch99 pisze:A jeszcze ta cała sprawa z zatrzymaniem Francuza przez policję za pobicie ciężarnej żony, specjalnie mu nie pomoże, tym bardziej, że zostały mu przedstawione oficjalne zarzuty. I po co mu to wszytsko ?
Mona_ pisze:Rafael Benitez dokonał dzisiaj zakakujacego transferu, ktory z cala pewnosci ucieszył wszystkich prawdziwych fanow Liverpoolu i sprowadził na Anfield... Robbiego Fowlera.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 27 sty 2006, 21:46
siona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 27 sty 2006, 21:48
Oczywiscie, ze nie plota. Chyba oficjalna strona nie robila by takich numerowToudinho pisze: jaka kwota transferu i czy aby to nie plota? Jesli mnei apmięć nie myli to Robbie już grał a The Reds...
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 27 sty 2006, 21:51
Oczywiscie ze nie plota Robbie jest wypozyczony na pol roku z opcja transferu definitywnego a gral w Liverpoolu FC w latach 93-2001 poczym przeszedl do Leeds United.Mona_ pisze:Oczywiscie, ze nie plota. Chyba oficjalna strona nie robila by takich numerowToudinho pisze: jaka kwota transferu i czy aby to nie plota? Jesli mnei apmięć nie myli to Robbie już grał a The Reds...Jak najbardziej gral, w koncu jest wychowankiem i legenda lat 90tych. Był to darmowy transfer i chyba narazie Fowler podpisal polroczny kontrakt.
siona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 22:04
serek408 pisze:furore - choć Keżman też miał ...
No to dni Cisse policzone. Chyba El Moro nei wygryzieMona_ pisze:Oczywiscie, ze nie plota. Chyba oficjalna strona nie robila by takich numerow Jak najbardziej gral, w koncu jest wychowankiem i legenda lat 90tych. Był to darmowy transfer albo wypozyczenie do konca sezonu. Nie jestem do konca pewna.
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 sty 2006, 22:37
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 27 sty 2006, 23:33
I właśnie to mnie denerwujeduch99 pisze:Benitez ma swoich faworytówi swoją koncepcję składu
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 28 sty 2006, 0:15
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 0:20
Tomi pisze:Fowler był dobry,i miał charakter
Tomi pisze:Cisse do tego został dziś zatrzymany przez policje
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio