Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 24

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 sty 2006, 9:44

AtletiFAN pisze:Pierwszym klubem jakim kibicowałem to był Real Madryt, dopiero rok później spodobało mi się Atletico i tak już zostało, że kibicuje oby dwóm zespołom.
Normalnie jesteś przeciwieństwem Raula Gonzaleza :P

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 23 sty 2006, 13:35

AtletiFAN pisze:Pierwszym klubem jakim kibicowałem to był Real Madryt, dopiero rok później spodobało mi się Atletico i tak już zostało, że kibicuje oby dwóm zespołom.
A to ciekawe jak wytłumaczysz to: http://dhost.info/atletifotum/viewtopic.php?t=130 chodzi mi o pkt 8 :roll: :?
Wstyd sie przyznać na stronie Atleti o sympatii do Blancos :roll: :?

http://dhost.info/atletifotum/viewtopic.php?t=79 pkt 9 :?

Nawróciłeś się??? :?

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 23 sty 2006, 14:50

AtletiFAN na forach o Realu ukrywa się pod nikiem hmm nie pamiętam jakim. Chyba się nie nawrócił, bo stanowczo łamie te przykazania...

Pozatym gratulacje dla Atletico wygranej.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2006, 21:05 przez Premo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 23 sty 2006, 17:25

może tak skończymy rozmawiać o mojej bardzo interesującej osobie. :roll:
zagi82 pisze:pkt 9

Nawróciłeś się???
napisałem, że przestrzegam te punkty?

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 26 sty 2006, 19:47

AtletiFAN pisze:może tak skończymy rozmawiać o mojej bardzo interesującej osobie
Ależ dyskusja o takim "ewenemencie" może mieć nieoceniony efekt dydaktyczny! Może inni potencjalni fani dwóch najzagorzalszych rywali zastanowią się nad jałowością i sprzecznością takiej żałosnej postawy :?

Poza tym IMHO Twoja postawa jest ździebko nieuczciwa, nie sądzisz?? Być może inni fani Atleti nie bardzo byliby zadowoleni z faktu, że kibicujesz również blancos. Że o ksywce AtletiFAN w połaczeniu z siegiem Realu już nie wspomnę :roll:

AtletiFAN pisze:napisałem, że przestrzegam te punkty?
Racja! Po co rzekomy kibic Atletico ma przestrzegać "przykazań kibica Atletico" które sam wymienił :shock: :evil: :? :shock:

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 26 sty 2006, 19:51

po pierwsze te punkty to wymieniłem tylko, a nie wymyśliłem ich. Po drugie wszyscy dobrze wiedzą(fani Atleti na tej stronce), że jestem rozdarty między dwoma odwiecznymi rywalami, więc nie ma już o czym gadać ok?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 26 sty 2006, 19:58

AtletiFAN
Nie posiadasz siga i avatara bo:
a) zauważyłeś, ze głupio wygląda zwestawienie siga i ksywki, o którym wspomniał janiofcb
b) moderatorzy zblokowali Ci możliwość wystawiania avatara i siga po tym jak zobaczyli czego dokonujesz w temacie 'sigi...'

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 26 sty 2006, 20:02

janiofcb pisze:Po co rzekomy kibic Atletico ma przestrzegać "przykazań kibica Atletico" które sam wymienił
AtletiFAN pisze:po pierwsze te punkty to wymieniłem tylko, a nie wymyśliłem ich
No tak napisałem właśnie :roll:

BTW dla mnie jeżeli ktoś kto podaje się za fana Atletico wypisuje przykazania kibica tego klubu to IMHO powinien się do nich stosować i to jest oczywiste :roll:
A Twoje "rozdarcie" nie ma tu nic do rzeczy - taka postawa zajeżdża hipokryzją :?

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 26 sty 2006, 21:13

'Piotrek pisze: Nie posiadasz siga i avatara bo:
a) zauważyłeś, ze głupio wygląda zwestawienie siga i ksywki, o którym wspomniał janiofcb
b) moderatorzy zblokowali Ci możliwość wystawiania avatara i siga po tym jak zobaczyli czego dokonujesz w temacie 'sigi...'
po pierwsze już dawno chciałem zmienić nick i napisałem do 2 modków, którzy skierowali mnie do admina. Jak widać admin mnie nie posłuchał i nawet nie raczył odpisać.
fasf pisze:b) moderatorzy zblokowali Ci możliwość wystawiania avatara i siga po tym jak zobaczyli czego dokonujesz w temacie 'sigi...'
hahaha bardzo śmieszne. Chyba macie jakieś kompleksy, bo ciągle o tych sigach w kółko.
janofcb pisze:BTW dla mnie jeżeli ktoś kto podaje się za fana Atletico wypisuje przykazania kibica tego klubu to IMHO powinien się do nich stosować i to jest oczywiste
Czy ja napisałem w tym temacie, że te przykazania trzeba przestrzegać i każdy kibic Atletico musi je przestrzegać? Nie! tylko tak je wkleilem, bo były ciekawe, ale to nie oznacza, że je przestrzegam i że kazdy ma je przestrzegać. Do tego te przykazania w ogóle nie dotyczą Realu z wyjątkiem 6 i 9.

Do tego jeszcze nie wiecie czemu tak napisałem, moglem nie nienawidzić królewskich i dopiero później zacząć im kibicować, albo próbowałem zamaskować się, że nie jestem ich fanem.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 27 sty 2006, 23:17

AtletiFAN pisze:Jak widać admin mnie nie posłuchał i nawet nie raczył odpisać.

Nie dziwie mu sie, nie dosc ze zal pisac to jest takie powiedzenie

Nie gadaj z debilem bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem ...

AtletiFAN pisze: moglem nie nienawidzić królewskich i dopiero później zacząć im kibicować, albo próbowałem zamaskować się, że nie jestem ich fanem.

Nie pisz! Zamknij sie ! Skoncz !! Wyjdz !!

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 27 sty 2006, 23:37

ale, żeś napisał.

nie wiem czy chcialeś nabić posta, czy tylko pokazać że jesteś żałosny. :roll:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 sty 2006, 0:01

Atleti żałosny jesteś tu tylko Ty :roll: Błaźnisz się dziecinnymi tłumaczeniami od kiedy to kibicujesz Realowi, jak to ich kiedyś lubiłeś, potem przerzuciłeś się na Atletico, a teraz znowu jesteś kibicem blancos itd. - brazylijska telenowela normalnie :roll:
Moja rada - postaraj się o zmianę nicka i wszystko będzie OK, nikt się nie będzie czepiał i będziesz miał święty spokój (chociaż mimo wszystko zostaniesz raczej zapamiętany jako ewenement na skalę europejską :wink: - koleś jednocześnie kibicujący dwóm najzagorzalszym rywalom :? ).

Zaraz, zaraz... Jak to było? Aupa Atleti...? Hala Madrid...? No jakoś tak :twisted: :rotfl:

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 28 sty 2006, 0:03

ale, żeś napisał.

nie wiem czy chcialeś nabić posta, czy tylko pokazać że jesteś żałosny

Dziecko idź już spać... Ty pokazałeś już to nie raz..

Nie pisz! Zamknij sie ! Skoncz !! Wyjdz !! I już nie wracaj :?

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 sty 2006, 0:06

hmm...zdaje sie ze niedlugo ma odbyc sie w Chorzowie organizowany przez PsychoFans turniej kibicow i jednym z gosci bedzie ekipa Atletico z ktorym zreszta chorzoscy mają sztame..mysle ze jesli jestes tak " rozdarty miedzy dwoma madryckimi klubami"pownienes sie tam jakos do nich przypucować;podejrzewam ze wszelkie twe wątpliwości zostaną rozwiane...skutecznie...

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 28 sty 2006, 0:11

Oba kluby darzę sympatią.

http://img95.imageshack.us/img95/4059/da5ra.jpg

to jest jeden z moich pierwszych postów na forum Atletico. Przeczytajcie sobie i będziecie wiedzieć jak to się zaczeło.

Wszyscy zatem wiedzieli, że kibicuje również Realowi Madryt.[/img][/url]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”