Normalnie jesteś przeciwieństwem Raula GonzalezaAtletiFAN pisze:Pierwszym klubem jakim kibicowałem to był Real Madryt, dopiero rok później spodobało mi się Atletico i tak już zostało, że kibicuje oby dwóm zespołom.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 sty 2006, 9:44
Normalnie jesteś przeciwieństwem Raula GonzalezaAtletiFAN pisze:Pierwszym klubem jakim kibicowałem to był Real Madryt, dopiero rok później spodobało mi się Atletico i tak już zostało, że kibicuje oby dwóm zespołom.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 23 sty 2006, 13:35
A to ciekawe jak wytłumaczysz to: http://dhost.info/atletifotum/viewtopic.php?t=130 chodzi mi o pkt 8AtletiFAN pisze:Pierwszym klubem jakim kibicowałem to był Real Madryt, dopiero rok później spodobało mi się Atletico i tak już zostało, że kibicuje oby dwóm zespołom.
zagi82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 23 sty 2006, 14:50
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 23 sty 2006, 17:25
napisałem, że przestrzegam te punkty?zagi82 pisze:pkt 9
Nawróciłeś się???
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 26 sty 2006, 19:47
Ależ dyskusja o takim "ewenemencie" może mieć nieoceniony efekt dydaktyczny! Może inni potencjalni fani dwóch najzagorzalszych rywali zastanowią się nad jałowością i sprzecznością takiej żałosnej postawyAtletiFAN pisze:może tak skończymy rozmawiać o mojej bardzo interesującej osobie
Racja! Po co rzekomy kibic Atletico ma przestrzegać "przykazań kibica Atletico" które sam wymieniłAtletiFAN pisze:napisałem, że przestrzegam te punkty?
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 26 sty 2006, 19:51
AtletiFAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 26 sty 2006, 19:58
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 26 sty 2006, 20:02
janiofcb pisze:Po co rzekomy kibic Atletico ma przestrzegać "przykazań kibica Atletico" które sam wymienił
No tak napisałem właśnieAtletiFAN pisze:po pierwsze te punkty to wymieniłem tylko, a nie wymyśliłem ich
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 26 sty 2006, 21:13
po pierwsze już dawno chciałem zmienić nick i napisałem do 2 modków, którzy skierowali mnie do admina. Jak widać admin mnie nie posłuchał i nawet nie raczył odpisać.'Piotrek pisze: Nie posiadasz siga i avatara bo:
a) zauważyłeś, ze głupio wygląda zwestawienie siga i ksywki, o którym wspomniał janiofcb
b) moderatorzy zblokowali Ci możliwość wystawiania avatara i siga po tym jak zobaczyli czego dokonujesz w temacie 'sigi...'
hahaha bardzo śmieszne. Chyba macie jakieś kompleksy, bo ciągle o tych sigach w kółko.fasf pisze:b) moderatorzy zblokowali Ci możliwość wystawiania avatara i siga po tym jak zobaczyli czego dokonujesz w temacie 'sigi...'
Czy ja napisałem w tym temacie, że te przykazania trzeba przestrzegać i każdy kibic Atletico musi je przestrzegać? Nie! tylko tak je wkleilem, bo były ciekawe, ale to nie oznacza, że je przestrzegam i że kazdy ma je przestrzegać. Do tego te przykazania w ogóle nie dotyczą Realu z wyjątkiem 6 i 9.janofcb pisze:BTW dla mnie jeżeli ktoś kto podaje się za fana Atletico wypisuje przykazania kibica tego klubu to IMHO powinien się do nich stosować i to jest oczywiste
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 27 sty 2006, 23:17
AtletiFAN pisze:Jak widać admin mnie nie posłuchał i nawet nie raczył odpisać.
AtletiFAN pisze: moglem nie nienawidzić królewskich i dopiero później zacząć im kibicować, albo próbowałem zamaskować się, że nie jestem ich fanem.
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 27 sty 2006, 23:37
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 sty 2006, 0:01
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 28 sty 2006, 0:03
ale, żeś napisał.
nie wiem czy chcialeś nabić posta, czy tylko pokazać że jesteś żałosny
zagi82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 sty 2006, 0:06
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 28 sty 2006, 0:11