Krzysztof Jarzyna pisze:A zaraz dostaniesz bana za darmo. Bedzie jeszcze straaaszniej boje się
To jest uprzejmośc naszych modów, gdy masz jakis problem. Bany za darmo- mądre
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 11:33
Krzysztof Jarzyna pisze:A zaraz dostaniesz bana za darmo. Bedzie jeszcze straaaszniej boje się
archie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 11:39
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sty 2006, 11:44
Jasne, ze madre. Gdybysmy tak nie robili, to juz dawno bysmy tu mieli pokeforumarchie pisze:Bany za darmo- mądre
Zaczynam zalowac, ze go obronilemNiggaz pisze:Przyznam się bez bicia, że już wczoraj chciałem Cie banować
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 11:48
archie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boycott » 28 sty 2006, 12:03
boycott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sty 2006, 12:17
cykcyk pisze:moderatorzy wyrastają na jedną wielką bande decydentów.
Zapewniam Cie, ze wszystkich FANÓW szanujemy. Jezeli uwazasz, ze tych, ktorzy tu sie rejestruja, zeby napisac "Łooo, Roni jest fajny!!!!!!!!!111111" nalezy tez uwazac za fanow, to dzieki. Moze lubisz dyskutowac z dziecmi - ja nie i zapewniam Cie, ze 90% przebywajacych tu, tez nie (oczywiscie 90% z tych, ktorzy dziecmi nie sacykcyk pisze:to forum jest stworzone dla wszystkich fanów piłki i moglibyście czasami ich uszanować
Dzisiaj nie moglem zasnac, bo caly czas myslalem jak zostac gwiazda forum. Nie wymyslilem. Podpowiedz coscykcyk pisze:nie wyrastać i lansować się na jakieś gwiazdy forum
No chyba nikt nigdzie nie napisal, ze to forum jest nasze... Gdybys podal jakies konkrety a nie rzucal oskarzen tak w powietrze... Bo jak to mawia piwus - nie podajac argumentow narazasz sie na zignorowanie, co niniejszym czynie.cykcyk pisze:rozumiem że waszym zadaniem jest utrzymywać mozliwe jak najlepszy porządek ale to forum nie jest tylko wasze.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 12:37
I oby tak było. Postaraj się trochę bardziej przyłożyć do pisania. Najlepiej przyjrzyj się w jaki sposób piszą inni i może wyciągnij jakieś wnioski. Tyle.Nie bede sie z wami sprzeczał bo chce pisać na tym forum. Postaram sie pisać MĄDRZEJSZE posty...
Nie banda. Wataha.cykcyk pisze:moderatorzy wyrastają na jedną wielką bande decydentów
Nie tylko porządek, ale i poziom. To wiele zmienia bo, aby utrzymać porządek wystarczy usuwać posty, ale do kształtowania poziomu forum potrzeba profilaktyki. Jeżeli widzimy, że user 'x' drastycznie obniża poziom wypowiedzi w każdym temacie w jakim się udzieli to trzeba podjąć kroki zaradcze. Najpierw jest ranga po której oczekujemy zmiany postawy delikwenta. No, ale jeżeli kolega dalej brnie w zaparte to przepraszam bardzo, ale nie jesteśmy w przedszkolu. Niech zaprzestanie pisania i przyjrzy się innym albo zrobi cokolwiek pożytecznego. My nie będziemy każdego z osobna edukować. Forum jest dla wszystkich fanów pod warunkiem, że są to rzeczywiście fani piłki nożnej a nie dzieci mające problemy z odpowiednim wyrażeniem własnych opinii czy nawet z samymi opiniami. Dla takich osób za wcześniej na takie forum jak to. Zapraszamy w przyszłości. Forum dyskusyjne to wbrew pozorom dość poważna sprawa. Poza tym jest ich w necie tak wiele, że każdy znajdzie takie w sam raz dla siebie gdzie nie będzie odstawał za bardzo.cykcyk pisze:rozumiem że waszym zadaniem jest utrzymywać mozliwe jak najlepszy porządek ale to forum nie jest tylko wasze. to forum jest stworzone dla wszystkich fanów piłki i moglibyście czasami ich uszanować i powstrzymać się od głupich docinek dwuznacznych textów i zając się moderka
Lans mnie nakręca jak cholera. Co poradzić. Pamiętaj jednak jeszcze o jednym. To, że dana osoba jest moderatorem nie zmienia faktu, że jest także zwyczajnym użytkownikiem forum i może wypowiadać się w swoim stylu. Nie wszystkim odpowiada polityczna poprawność i nie każdy musi się wypowiadać tak jak reszta.cykcyk pisze:a nie wyrastać i lansować się na jakieś gwiazdy forum. to tyle. pozdro
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 sty 2006, 12:52
momentami wyglada...niebardzo to sluzy dobremu postrzeganiu was-pamietam ze ja mialem z tym od poczatku duzy problem;)wciaz sie ucze i ucze;)-faktycznie,zdecydowana wiekszosc wpisow szeroko pojetej GTW silnie odbiega wzwyz od poziomu przecietnego forumowicza-to bardzo dobrze,oby tak dalej...ale z drugiej strony wyglada to momentami jakbyscie robil cos naprawde nieprawdopodobnego-My nie będziemy każdego z osobna edukować.
orum dyskusyjne to wbrew pozorom dość poważna sprawa [/qoute]
a przydaloby sie na to spojrzec troche inaczej i lekko "wyjsc do ludu"...dobrze to wam zrobi..
zaznaczam ze pisalem posta w zupelnie dobrej wierze i nie zamierzam tu bronic sie przed postrachem forum-ostrzem ironii Krzysztofa J.
pozdro
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 13:23
Prawda jest taka, że przed otrzymaniem statusu moda wypowiadałem się i komentowałem cudze wypociny w ten sam sposób. Różnica była taka, że nabijałem więcej postów bo każdy koment musiał pisać w odzielnym a teraz używam edycji częstoRzuR pisze:ak juz ostatnio polemizowalismy Niggaz-czasem zdarza wam sie naprawde wzbic sie nieco za wysoko pod wplywem otrzymania statusu mod'a
Być może, ale zwyczajnie nie jesteśmy w stanie zadbać o to, aby każdy miał o nas dobre zdanie. Pracy i tak jest dużo a edukowanie userów nie jest naszym podstawowym zadaniem. Dobrze by było gdyby nowi użytkownicy nie starali się z marszu zalewać forum postami. Warto jest przyjrzeć się wypowiedziom innych i na tej podstawie wyciągnąć wnioski co do specyfiki forum. Łatwo zauważyć jakie wypowiedzi są tolerowane bardziej a jakie mniej. Poza tym poraża nas ignorancja. Dlaczego każdy kto dostanie rangę (obecnie 5 WP) od razu biegnie z ryjem (że tak się brzydko wyrażę) zamiast poczytać regulamin i ogłoszenia, które obowiązują wszystkich. Pełno jest także zażaleń i wiązanek wysyłanych na priv, ale jakoś nie robię z tego tragedii. Zdaję sobie sprawę, że pełno to niewdzięcznych dzieciaków, ale taka praca. Ja dobrym wujkiem nie byłem nie będę.RzuR pisze:niebardzo to sluzy dobremu postrzeganiu was
Ciekawy plan, ale jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazićRzuR pisze:a przydaloby sie na to spojrzec troche inaczej i lekko "wyjsc do ludu"...dobrze to wam zrobi..
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sty 2006, 13:39
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 13:50
archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 28 sty 2006, 14:34
archie pisze:modzi są nietykalni, lepiej nie pisz nic bo i tak oni zawsze mają racje
Też mam 15 lat i staram się pisać dojrzale. Nie zawsze wychodzi ale sie saramarchie pisze:uszanujcie fakt że ja mam 15 lat i nie mam takiej poezji twórczej jak wy
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 18:01
ZameR pisze:Też mam 15 lat i staram się pisać dojrzale. Nie zawsze wychodzi ale sie saram Fajka [proponuje pisać tam gdzie wiesz coś i masz co do napisaniea a nie pisać byle by pisać]
archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 18:06
archie pisze:Też sie staram pisać dojrzale. Własnie tak robie, że pisze tam gdzie coś wiem i sie tym interesuje i mam jakies zdanie na ten temat.
archie pisze:Rzur modzi są nietykalni, lepiej nie pisz nic bo i tak oni zawsze mają racje
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 lut 2006, 0:33
Tak.Krzysztof Jarzyna w temacie 'Zniszcz życzenie' pisze:Konczymy, nie?
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio