Moderatorzy - ocena pracy - Strona 39

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
archie
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 11:33

Krzysztof Jarzyna pisze:A zaraz dostaniesz bana za darmo. Bedzie jeszcze straaaszniej boje się

To jest uprzejmośc naszych modów, gdy masz jakis problem. Bany za darmo- mądre :spoko:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 11:39

Wielkie dzięki archie. Masz u mnie plusa jak stąd do tamtąd. Wbijam sobie pierwszy raz dziś na forum i pierwsze co czytam to Twoje niesamowite wypowiedzi :rotfl: Odpisałbym wcześniej, ale musiał jakoś przestać się śmiać a potem płakać bo nie wiem, która reakcja jest odpowiedniejsza :roll:

Mam kilka porad dla Ciebie. Przyznam się bez bicia, że już wczoraj chciałem Cie banować, ale co się odwlecze to nie uciecze jak widać. Prezentujesz tak zatrważająco niski poziom wypowiedzi, że wymykasz się mojej normie szybkiego bana. Twoje 5 WP to ranga którą otrzymałeś za całokształt twórczości. Wystarczy przejrzeć wszystkie Twoje wypowiedzi, aby dojść do wniosku, że nic pozytywnego na forum nie wniesiesz raczej. Nie jest to też odpowiednie miejsce na resocjalizację tak więc albo sam się poprawisz albo się pożegnamy po prostu.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sty 2006, 11:44

archie pisze:Bany za darmo- mądre
Jasne, ze madre. Gdybysmy tak nie robili, to juz dawno bysmy tu mieli pokeforum :lol: Poza tym odpada kwestia tlumaczenia rzeczy oczywistych, co dla niektorych jest ciezkie do zrozumienia... Bo zamiast spojrzec na odpowiedni temat to oczywiscie trzeba zrobic afere na cale forum. No ale co tam. Najpierw moza sobie ponabijac, a pozniej trzeba sie skarzyc i plakac, ze on jest zly i niesprawiedliwy. Tak, jestem zly i niesprawiedliwy, przyznaje sie. Ide sobie strzelic z luku w plecy. W ramach kary. A jak to nie pomoze, to obejrze konkurs skokow w Zakopanem. Koniecznie na TVP :lol:
Niggaz pisze:Przyznam się bez bicia, że już wczoraj chciałem Cie banować
Zaczynam zalowac, ze go obronilem :lol:

archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 11:48

Nie bede sie z wami sprzeczał bo chce pisać na tym forum. Postaram sie pisać MĄDRZEJSZE posty...

boycott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boycott » 28 sty 2006, 12:03

moderatorzy wyrastają na jedną wielką bande decydentów. rozumiem że waszym zadaniem jest utrzymywać mozliwe jak najlepszy porządek ale to forum nie jest tylko wasze. to forum jest stworzone dla wszystkich fanów piłki i moglibyście czasami ich uszanować i powstrzymać się od głupich docinek dwuznacznych textów i zając się moderka a nie wyrastać i lansować się na jakieś gwiazdy forum. to tyle. pozdro

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sty 2006, 12:17

No ale sam powiedz jak mozna sie powstrzymywac od glupich docinek i dwuznacznych tekstow, czytaja np. Twoj komentarz? No poprostu nie da sie!
cykcyk pisze:moderatorzy wyrastają na jedną wielką bande decydentów.
:?
cykcyk pisze:to forum jest stworzone dla wszystkich fanów piłki i moglibyście czasami ich uszanować
Zapewniam Cie, ze wszystkich FANÓW szanujemy. Jezeli uwazasz, ze tych, ktorzy tu sie rejestruja, zeby napisac "Łooo, Roni jest fajny!!!!!!!!!111111" nalezy tez uwazac za fanow, to dzieki. Moze lubisz dyskutowac z dziecmi - ja nie i zapewniam Cie, ze 90% przebywajacych tu, tez nie (oczywiscie 90% z tych, ktorzy dziecmi nie sa :P).
cykcyk pisze:nie wyrastać i lansować się na jakieś gwiazdy forum
Dzisiaj nie moglem zasnac, bo caly czas myslalem jak zostac gwiazda forum. Nie wymyslilem. Podpowiedz cos :?
cykcyk pisze:rozumiem że waszym zadaniem jest utrzymywać mozliwe jak najlepszy porządek ale to forum nie jest tylko wasze.
No chyba nikt nigdzie nie napisal, ze to forum jest nasze... Gdybys podal jakies konkrety a nie rzucal oskarzen tak w powietrze... Bo jak to mawia piwus - nie podajac argumentow narazasz sie na zignorowanie, co niniejszym czynie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 12:37

Nie bede sie z wami sprzeczał bo chce pisać na tym forum. Postaram sie pisać MĄDRZEJSZE posty...
I oby tak było. Postaraj się trochę bardziej przyłożyć do pisania. Najlepiej przyjrzyj się w jaki sposób piszą inni i może wyciągnij jakieś wnioski. Tyle.

Next please :lol:
cykcyk pisze:moderatorzy wyrastają na jedną wielką bande decydentów
Nie banda. Wataha.
cykcyk pisze:rozumiem że waszym zadaniem jest utrzymywać mozliwe jak najlepszy porządek ale to forum nie jest tylko wasze. to forum jest stworzone dla wszystkich fanów piłki i moglibyście czasami ich uszanować i powstrzymać się od głupich docinek dwuznacznych textów i zając się moderka
Nie tylko porządek, ale i poziom. To wiele zmienia bo, aby utrzymać porządek wystarczy usuwać posty, ale do kształtowania poziomu forum potrzeba profilaktyki. Jeżeli widzimy, że user 'x' drastycznie obniża poziom wypowiedzi w każdym temacie w jakim się udzieli to trzeba podjąć kroki zaradcze. Najpierw jest ranga po której oczekujemy zmiany postawy delikwenta. No, ale jeżeli kolega dalej brnie w zaparte to przepraszam bardzo, ale nie jesteśmy w przedszkolu. Niech zaprzestanie pisania i przyjrzy się innym albo zrobi cokolwiek pożytecznego. My nie będziemy każdego z osobna edukować. Forum jest dla wszystkich fanów pod warunkiem, że są to rzeczywiście fani piłki nożnej a nie dzieci mające problemy z odpowiednim wyrażeniem własnych opinii czy nawet z samymi opiniami. Dla takich osób za wcześniej na takie forum jak to. Zapraszamy w przyszłości. Forum dyskusyjne to wbrew pozorom dość poważna sprawa. Poza tym jest ich w necie tak wiele, że każdy znajdzie takie w sam raz dla siebie gdzie nie będzie odstawał za bardzo.
cykcyk pisze:a nie wyrastać i lansować się na jakieś gwiazdy forum. to tyle. pozdro
Lans mnie nakręca jak cholera. Co poradzić. Pamiętaj jednak jeszcze o jednym. To, że dana osoba jest moderatorem nie zmienia faktu, że jest także zwyczajnym użytkownikiem forum i może wypowiadać się w swoim stylu. Nie wszystkim odpowiada polityczna poprawność i nie każdy musi się wypowiadać tak jak reszta.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 sty 2006, 12:52

w zasadzie to nie dziwie sie kometarzowi cyckcyka(czy jak to tam odmienial...)
jak juz ostatnio polemizowalismy Niggaz-czasem zdarza wam sie naprawde wzbic sie nieco za wysoko pod wplywem otrzymania statusu mod'a...chcecie byc uwazani zaprawdziwych MASTAH a przynajmniej tak to
My nie będziemy każdego z osobna edukować.
momentami wyglada...niebardzo to sluzy dobremu postrzeganiu was-pamietam ze ja mialem z tym od poczatku duzy problem;)wciaz sie ucze i ucze;)-faktycznie,zdecydowana wiekszosc wpisow szeroko pojetej GTW silnie odbiega wzwyz od poziomu przecietnego forumowicza-to bardzo dobrze,oby tak dalej...ale z drugiej strony wyglada to momentami jakbyscie robil cos naprawde nieprawdopodobnego-
orum dyskusyjne to wbrew pozorom dość poważna sprawa [/qoute]

a przydaloby sie na to spojrzec troche inaczej i lekko "wyjsc do ludu"...dobrze to wam zrobi..
zaznaczam ze pisalem posta w zupelnie dobrej wierze i nie zamierzam tu bronic sie przed postrachem forum-ostrzem ironii Krzysztofa J.;)
pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 13:23

RzuR pisze:ak juz ostatnio polemizowalismy Niggaz-czasem zdarza wam sie naprawde wzbic sie nieco za wysoko pod wplywem otrzymania statusu mod'a
Prawda jest taka, że przed otrzymaniem statusu moda wypowiadałem się i komentowałem cudze wypociny w ten sam sposób. Różnica była taka, że nabijałem więcej postów bo każdy koment musiał pisać w odzielnym a teraz używam edycji często :wink:
RzuR pisze:niebardzo to sluzy dobremu postrzeganiu was
Być może, ale zwyczajnie nie jesteśmy w stanie zadbać o to, aby każdy miał o nas dobre zdanie. Pracy i tak jest dużo a edukowanie userów nie jest naszym podstawowym zadaniem. Dobrze by było gdyby nowi użytkownicy nie starali się z marszu zalewać forum postami. Warto jest przyjrzeć się wypowiedziom innych i na tej podstawie wyciągnąć wnioski co do specyfiki forum. Łatwo zauważyć jakie wypowiedzi są tolerowane bardziej a jakie mniej. Poza tym poraża nas ignorancja. Dlaczego każdy kto dostanie rangę (obecnie 5 WP) od razu biegnie z ryjem (że tak się brzydko wyrażę) zamiast poczytać regulamin i ogłoszenia, które obowiązują wszystkich. Pełno jest także zażaleń i wiązanek wysyłanych na priv, ale jakoś nie robię z tego tragedii. Zdaję sobie sprawę, że pełno to niewdzięcznych dzieciaków, ale taka praca. Ja dobrym wujkiem nie byłem nie będę.
RzuR pisze:a przydaloby sie na to spojrzec troche inaczej i lekko "wyjsc do ludu"...dobrze to wam zrobi..
Ciekawy plan, ale jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :lol: Wbrew pozorom praktycznie wszystko co robimy czynione jest dla Was, ale na forum było lepiej. Problem tkwi w tym, że nie da się dogodzić wszystkim.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sty 2006, 13:39

RzuR ok, ok, nie ma sprawy, po to jest ten temat zebyscie zwracali uwage na rzeczy, ktorych my moze nie dostrzegamy. Ale zaznaczam - logicznie i sensownie, najlepiej poparte argumentami. A nie tak jak to tu czyni wiekszosc, czyli pretensje wyssane najczesciel z palca albo z WP, ktore otrzymali.
Co do Twojego stwierdzenia o wywyzszaniu sie.
Jestem tu 15 dni dluzej od Ciebie. 2 tygodnie. Moderatorem jestem od konca listopada, wiec zdarzylem poznac forum z obu stron. Jak pewnie pamietasz (albo i nie) zawsze pisalem w takim stylu jak to robie i teraz. Poprostu, kiedy zostalo to polaczone z funkcja moda, to jest to odbierane wlasnie tak, jak Ty to napisales. Mnie to szczerze mowiac srednio intersuje, czy mnie ktos lubi czy nie, wazne jest, zeby mozna bylo na tym forum pogadac w dosc normalny sposob. A czasem ironia czy jakis uszczypliwy komentarz bardziej skutkuja niz WP, bo obawa przed narazeniem sie na wysmianie spelnia takze funkcje wychowawcza :P ;) Tak wiec, jezeli chcecie to mozecie myslec, ze sie wywyzszamy. Jakos to przezyje. Ale to i tak nic nie zmieni :P Mama mnie nie zmienila, zona mnie nie zmienila to i forum mnie nie zmieni :lol: ;)

archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 13:50

Rzur modzi są nietykalni, lepiej nie pisz nic bo i tak oni zawsze mają racje. A i jeszcze jedno, uszanujcie fakt że ja mam 15 lat i nie mam takiej poezji twórczej jak wy. Nie umiem tak ładnie pisać, więc moje wypowiedzi nie będa takie sprecyzowane jak wasze ale będe sie starał

POZDRO :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 28 sty 2006, 14:34

archie pisze:modzi są nietykalni, lepiej nie pisz nic bo i tak oni zawsze mają racje
:roftl3: Nie tyle że mają zawsze racje tylko wiedzą co piszą [z pewnych źródeł itd] Są starsi więc mają większy zasób słownictwa :D

archie pisze:uszanujcie fakt że ja mam 15 lat i nie mam takiej poezji twórczej jak wy
Też mam 15 lat i staram się pisać dojrzale. Nie zawsze wychodzi ale sie saram :smoke: [proponuje pisać tam gdzie wiesz coś i masz co do napisaniea a nie pisać byle by pisać]

archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 28 sty 2006, 18:01

ZameR pisze:Też mam 15 lat i staram się pisać dojrzale. Nie zawsze wychodzi ale sie saram Fajka [proponuje pisać tam gdzie wiesz coś i masz co do napisaniea a nie pisać byle by pisać]

Też sie staram pisać dojrzale. Własnie tak robie, że pisze tam gdzie coś wiem i sie tym interesuje i mam jakies zdanie na ten temat.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 18:06

archie pisze:Też sie staram pisać dojrzale. Własnie tak robie, że pisze tam gdzie coś wiem i sie tym interesuje i mam jakies zdanie na ten temat.

To po co robisz burdel w tym temacie :?: Skończ już zaśmiecać bo to się staje żenujące :roll:
archie pisze:Rzur modzi są nietykalni, lepiej nie pisz nic bo i tak oni zawsze mają racje

Też tak myślałem jeszcze tydzień temu, jednak moje zdanie się diametralnie zmieniło. Ciekawe co Ty byś robił na ich miejscu. Nie dośc że odwalają tu kawał dobrej roboty to Ty jeszcze na nich nażekasz.

I podobnie jak Ty dostałem 5 WP=rangę, tylko że różnica polega na ty że się z tym już pogodziłem.

Wyluzuj stary i nie rób burdelu z przydatnego tematu 8)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 lut 2006, 0:33

Krzysztof Jarzyna w temacie 'Zniszcz życzenie' pisze:Konczymy, nie?
Tak.

Sory,że tutaj,ale nie zdązyłem, tam napisać,ktoś już zamknął :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”