Sztuki walki - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
owad
Tak - jestem nabijaczem
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 21 sie 2005, 9:08

Ja trenowałem troszke karate:)
:D

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 21 sie 2005, 9:13

Trenowałem Ju-jitsu.
Niestety nasza sekcja padła i nie zdążyłem wygrać jakiegoś turnieju :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 sie 2005, 10:29

Sztuki walki to trenuje czasem na miescie... ale to tak bardziej amatorsko... :lol:
Wole sporty ekstremalne, a sposrod nich najbardziej lubie przepijanie śliwowicy mlekiem... :D 8) polecam wylacznie twardzielom :D

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 28 sty 2006, 22:06

Ja trenowałem karatę, mając niebieski pas zrezygnowałem.Na wiosnę otwiera się szkółka Krav Mage(jakoś tak się pisze) słyszałem, że nieźle można pokozaczyć znając pare ciosów. W każdym razie dopiero krava zaczne uprawiać.

POZDRO

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 28 sty 2006, 22:12

Ja trenowałem przez jakiś czas Muay-Thai... bardzo dobra sztuka walki na ulice. Pewnie Krav Maga jest lepsza bo w koncu do tego została wymyślona dlatego chętnie poznałbym pare technik tej sztuki walki. Podobno tak 90% ciosów zadaje sie w jaja :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 22:30

infernus pisze:Pewnie Krav Maga jest lepsza bo w koncu do tego została wymyślona dlatego chętnie poznałbym pare technik tej sztuki walki. Podobno tak 90% ciosów zadaje sie w jaja
:angry2:
Infernusowi gratulujemy informacji :roll: [*]

Krav Maga jest świetna, ale pod warunkiem, że stać kogoś na dobrego trenera a nie pierwszego lepszego naciągacza, których coraz więcej. Poza tym najlepiej zaczynać treningi w młodym wieku bo prawdziwa zabawa zaczyna się dopiero wtedy kiedy umiemy już podstawy a na samo ich opanowanie w choćby przyzwoitym stopniu potrzeba kilka lat.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 28 sty 2006, 22:58

Niggaz pisze:Infernusowi gratulujemy informacji [*]
A co coś źle powiedziałem ? Zamiast sie nasmiewać może mnie uświadomisz...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 23:03

Chodzi mi konkretnie o stwierdzenie
infernus pisze:Podobno tak 90% ciosów zadaje sie w jaja
Jest ono tak idiotyczne, że głowa mała. Rozumiem, że to nie Twoja wina bo po prostu ktoś Ci tak powiedział, ale mniejsza o to. Sam zbyt wiele Ci na ten temat nie powiem bo specem od tego nie jestem, ale znajomy trenował 4 lata i jakoś nie uczył się ciosów w jaja :roll: Uczą tam dużo groźniejszych zagrywek. Nie mniej jednak jak już pisałem specem od tego nie jestem.

A co do 90% ciosów zadawanych w jaja to może chodzi tutaj o jakiś kurs odganiania skejtów przeznaczony dla dewotek :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sty 2006, 23:10

Niggaz pisze:Jest ono tak idiotyczne, że głowa mała. Rozumiem, że to nie Twoja wina bo po prostu ktoś Ci tak powiedział, ale mniejsza o to. Sam zbyt wiele Ci na ten temat nie powiem bo specem od tego nie jestem, ale znajomy trenował 4 lata i jakoś nie uczył się ciosów w jaja Uczą tam dużo groźniejszych zagrywek. Nie mniej jednak jak już pisałem specem od tego nie jestem.

A co do 90% ciosów zadawanych w jaja to może chodzi tutaj o jakiś kurs odganiania skejtów przeznaczony dla dewotek
przestńcie - lać mi sie chce - od browarów - a wy o kopach w jądra :?
kibel zajety - enough :!:

Niggaz pisze:A co do 90% ciosów zadawanych w jaja to może chodzi tutaj o jakiś kurs odganiania skejtów przeznaczony dla dewotek
a to w filmach czesto pokazują - tylko baby po jajach kopią. facet wali w szczenę - ot tak na przyszość :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 01 lut 2006, 16:18

No też mam troszke doświadczenia w sportach walki
Na początku trenowałem chyba ze 2 lata Judo po czym przerzuciłem sie na Karate które uprawiałęm ok 4 lat.Teraz trenuje tylko Krav Mage i Boks choć nie zawsze na to mam czas.Zacząłem trening od 8 roku zycia a wiec już 12 lat mam kontakt że sztukami walk i mam nadziej że to będe kontynuował.dodatkowo od 3 lat chodze na siłownie :wink:

Łysol
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 01 lut 2006, 16:45

Ja 5 lat trenowałem Karate ale porzuciłem to i przeniosłem się na biosko piłkarskie. Od roku gram w klubie z mojej miejscowości. A co do walk to ja wiem nie interesuję się tym odkąd porzuciłem Karate.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lut 2006, 17:27

A ja 5 lat trenowałem judo bardzo dużo mi to dało muszę przyznać. Gdyby nie to, to teraz byłbym jakimś grubaskiem. Respect dla grubasków :D , ale pewnie teraz nie mógłbym się od ziemi odbić. Teraz sobie często w Eurosporcie oglądam gale K1. Jak dla mnie bardzo fajne połączenie róznych technik walki. A najbardziej podoba mi sie 'matrix'. taki cios śmieszny ale nieźle musi boleć.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 19 lut 2006, 9:44

A ja trenowalem jakies 5 lat Karate Shotokan!!!
Bylo fajnie i milo do poki sensei nie zaczal olewac klubu...;/
co do osiagniec to nie mielem ich zbyt duzo... w 99r bylem vicemistrzem wielkopolski w kumite...a w 98...bylem tez drugi w kata.. :)

Jarosław H.
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarosław H. » 19 mar 2006, 17:52

Ju - Jitsu rządzi! Moim zdaniem najlepsza sztuka walki, najbardziej przydatna w życiu :D

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 19 mar 2006, 20:21

Ja chodzę na Teakwondo i polecam każdemu , kto chciałby się obronić samemu trafiając na grupkę młodych gniewnych...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”