Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 21 sie 2005, 9:08
owad
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 21 sie 2005, 9:13
Zwibel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 sie 2005, 10:29
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 28 sty 2006, 22:06
harni7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 28 sty 2006, 22:12
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 22:30
infernus pisze:Pewnie Krav Maga jest lepsza bo w koncu do tego została wymyślona dlatego chętnie poznałbym pare technik tej sztuki walki. Podobno tak 90% ciosów zadaje sie w jaja
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 28 sty 2006, 22:58
A co coś źle powiedziałem ? Zamiast sie nasmiewać może mnie uświadomisz...Niggaz pisze:Infernusowi gratulujemy informacji [*]
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sty 2006, 23:03
Jest ono tak idiotyczne, że głowa mała. Rozumiem, że to nie Twoja wina bo po prostu ktoś Ci tak powiedział, ale mniejsza o to. Sam zbyt wiele Ci na ten temat nie powiem bo specem od tego nie jestem, ale znajomy trenował 4 lata i jakoś nie uczył się ciosów w jajainfernus pisze:Podobno tak 90% ciosów zadaje sie w jaja
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sty 2006, 23:10
przestńcie - lać mi sie chce - od browarów - a wy o kopach w jądraNiggaz pisze:Jest ono tak idiotyczne, że głowa mała. Rozumiem, że to nie Twoja wina bo po prostu ktoś Ci tak powiedział, ale mniejsza o to. Sam zbyt wiele Ci na ten temat nie powiem bo specem od tego nie jestem, ale znajomy trenował 4 lata i jakoś nie uczył się ciosów w jaja Uczą tam dużo groźniejszych zagrywek. Nie mniej jednak jak już pisałem specem od tego nie jestem.
A co do 90% ciosów zadawanych w jaja to może chodzi tutaj o jakiś kurs odganiania skejtów przeznaczony dla dewotek
a to w filmach czesto pokazują - tylko baby po jajach kopią. facet wali w szczenę - ot tak na przyszośćNiggaz pisze:A co do 90% ciosów zadawanych w jaja to może chodzi tutaj o jakiś kurs odganiania skejtów przeznaczony dla dewotek
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 01 lut 2006, 16:18
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 01 lut 2006, 16:45
Łysol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lut 2006, 17:27
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 19 lut 2006, 9:44
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarosław H. » 19 mar 2006, 17:52
Jarosław H.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 19 mar 2006, 20:21