Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 30 lis 2022, 22:29
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 lis 2022, 22:29
Że awansowaliśmy całkiem zasłużenie
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Antoni Walendziak » 30 lis 2022, 22:29
Problem jest taki ze jesli POL odpadnie z FRA grajac w stylu jaki widzielismy w grupie, to nikt tego turnieju nie bedzie wspominał latami. A wydaje mi sie ze bedzie raczej okazją od drwin ze stylu gry. Bo ten juz sie zapisał.Tomusmc pisze: ↑30 lis 2022, 22:21W sumie zabawne jest to, że ostatnimi czasy Polska jest wyśmiewana bez względu na wyniki. Fakt, jest dramat, ale awansowaliśmy po 36 latach będąc underdogiem i ja osobiście się cieszę, że to nastąpiło bo wychodzi na to, że czekałem całe życiegdybyśmy odpadli to posypałyby się gromy i dość zabawne jest to, że tak samo jest po awansie
to nadal jedyna drużyna za którą trzymam kciuki
Antoni Walendziak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klawikord » 30 lis 2022, 22:30
Klawikord
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:30
Ja się nie zgadzam ze stwierdzeniem, że jesteśmy najgorsi na tym turnieju. Mimo wszystko 4 punkty zdobyte, które dały awans. Meksyk obudził się dopiero w meczu z Arabami
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2022, 22:30
Idealny następca Allegriego w Juve by kontynuować styl gry, który macie w DNADelpiero14 pisze: ↑30 lis 2022, 22:29Gruby już pewnie przebiera w ofertach, zrobił sobie na tym mundialu taka reklamę ze największe firmy w Europie się o niego zabijają.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lis 2022, 22:31
Ale to też nie wina Czesia, że naszym piłka odskakuje.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 30 lis 2022, 22:31
Nawałka po reprezentacji Polski miał ponoć oferty z federacji Iranu i Armenii, może Czesio jakaś Jordania i Białoruś?Delpiero14 pisze: ↑30 lis 2022, 22:29Gruby już pewnie przebiera w ofertach, zrobił sobie na tym mundialu taka reklamę ze największe firmy w Europie się o niego zabijają.
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:32
Oczywiście, że każdy będzie wspominał. Ostatni awans z grupy w 86 to 1:4 w pizde od Brazylii i wszyscy czekali na to żeby można było odliczać od nowa. Jestem pewien, że ten awans będzie wspominany latami chyba, że za cztery lata zrobimy coś więcejAntoni Walendziak pisze: ↑30 lis 2022, 22:29Problem jest taki ze jesli POL odpadnie z FRA grajac w stylu jaki widzielismy w grupie, to nikt tego turnieju nie bedzie wspominał latami. A wydaje mi sie ze bedzie raczej okazją od drwin ze stylu gry. Bo ten juz sie zapisał.Tomusmc pisze: ↑30 lis 2022, 22:21W sumie zabawne jest to, że ostatnimi czasy Polska jest wyśmiewana bez względu na wyniki. Fakt, jest dramat, ale awansowaliśmy po 36 latach będąc underdogiem i ja osobiście się cieszę, że to nastąpiło bo wychodzi na to, że czekałem całe życiegdybyśmy odpadli to posypałyby się gromy i dość zabawne jest to, że tak samo jest po awansie
to nadal jedyna drużyna za którą trzymam kciuki
Z grupy wychodzily mniejsze kraje niz POL nie jest to jakis wielki przeogromny sukces. Sukces to bedzie jesli POL trafi do polfinalu. A czy grajac w taki sposob jest jakakolwiek na to szansa?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 22:33
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 lis 2022, 22:34
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2022, 22:35
czy ty widziałeś mecze Meksyku? Z nami pisaliśmy, że [ch**], ale tak po prawdzie, to my zagraliśmy z nimi, jakby to byli mistrzowie świata i się zabunkrowaliśmy. Jeśli chodzi o jakość piłkarską, to nawet ten słaby Meksyk na naszym tle wyglądał jak drużyna przez duże d.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 22:35
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:35
Ale stary co nas interesuje jakie Ty masz odczucia? Zapisali się w historii i tyle, bez względu na styl. Grecję do dzisiaj się wspominaHersk pisze: ↑30 lis 2022, 22:33Futbol polega na tym żeby mieć przyjemność z oglądania go. Jakby polegał jedynie na wyniku to sobie [k****] wyniki sprawdzajcie na flashscorze na [ch**] oglądać mecze [k****]
Dno z Meksykiem.
Fart z Arabią plus przyzwoita gra w drugiej połowie
Dno dna z Argentyną
Awans dzięki kartkom
Jest się [k****] z czego cieszyć. Do statystyk awans pierwszy w XXI wieku (taka Australia ma 2, Ghana zrobiła ćwierćfinal). I co z tego awansu? Przebiezka z Francją, wpierdol i do domu. I z czego tu się cieszyć?
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio