Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:32

Antoni Walendziak pisze:
30 lis 2022, 22:29
Tomusmc pisze:
30 lis 2022, 22:21
W sumie zabawne jest to, że ostatnimi czasy Polska jest wyśmiewana bez względu na wyniki. Fakt, jest dramat, ale awansowaliśmy po 36 latach będąc underdogiem i ja osobiście się cieszę, że to nastąpiło bo wychodzi na to, że czekałem całe życie :mrgreen: gdybyśmy odpadli to posypałyby się gromy i dość zabawne jest to, że tak samo jest po awansie ;) to nadal jedyna drużyna za którą trzymam kciuki
Problem jest taki ze jesli POL odpadnie z FRA grajac w stylu jaki widzielismy w grupie, to nikt tego turnieju nie bedzie wspominał latami. A wydaje mi sie ze bedzie raczej okazją od drwin ze stylu gry. Bo ten juz sie zapisał.
Z grupy wychodzily mniejsze kraje niz POL nie jest to jakis wielki przeogromny sukces. Sukces to bedzie jesli POL trafi do polfinalu. A czy grajac w taki sposob jest jakakolwiek na to szansa?
Oczywiście, że każdy będzie wspominał. Ostatni awans z grupy w 86 to 1:4 w pizde od Brazylii i wszyscy czekali na to żeby można było odliczać od nowa. Jestem pewien, że ten awans będzie wspominany latami chyba, że za cztery lata zrobimy coś więcej

Wróć do „Mundial 2022 Katar”