Oczywiście, że każdy będzie wspominał. Ostatni awans z grupy w 86 to 1:4 w pizde od Brazylii i wszyscy czekali na to żeby można było odliczać od nowa. Jestem pewien, że ten awans będzie wspominany latami chyba, że za cztery lata zrobimy coś więcejAntoni Walendziak pisze: ↑30 lis 2022, 22:29Problem jest taki ze jesli POL odpadnie z FRA grajac w stylu jaki widzielismy w grupie, to nikt tego turnieju nie bedzie wspominał latami. A wydaje mi sie ze bedzie raczej okazją od drwin ze stylu gry. Bo ten juz sie zapisał.Tomusmc pisze: ↑30 lis 2022, 22:21W sumie zabawne jest to, że ostatnimi czasy Polska jest wyśmiewana bez względu na wyniki. Fakt, jest dramat, ale awansowaliśmy po 36 latach będąc underdogiem i ja osobiście się cieszę, że to nastąpiło bo wychodzi na to, że czekałem całe życiegdybyśmy odpadli to posypałyby się gromy i dość zabawne jest to, że tak samo jest po awansie
to nadal jedyna drużyna za którą trzymam kciuki
Z grupy wychodzily mniejsze kraje niz POL nie jest to jakis wielki przeogromny sukces. Sukces to bedzie jesli POL trafi do polfinalu. A czy grajac w taki sposob jest jakakolwiek na to szansa?