Lost - Zagubieni [serial] - Strona 11

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 10:13

Dzięki, jesteście zajebiści !! Nie ma to jak nie oznaczony spojler !! Błagam!! Kurde, piszczie że piszecie spojlery i piszczie do któego odcinka, bo naprawde nie wszyscy oglądali odcinki do 12 !! Ja mam na dysku 8 odcinków, ale nie mam 5, bo jakiś kretyn, podpisał "Lost", jakieś niemieckie gówno, tak więc obejrzałem na razie 4 odcinki i były niezłe, ale denne. Pierwszy sezon o wiele lepszy na razie ;)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 29 sty 2006, 10:50

Dokładnie Bonso pierwszy sezon narazie lepszy o 2 stopnie..Ja narazie jestem po 3 odcinkach..I wydaje mi sie że wydarzenia robia się już zbyt fikcyjne <o ile wcześniej nie były>

Odcinek 3

Zastanawia mnie ta Ana Lucia czy jak to się pisze..Fajna babka z Niej :P Ale strasznie ich <Jin'a, Sawyer'a i Pana Afroamerykanina> wyfrajerzyła. Aha i ciekawe co sie stało że Jack juz nie jest żonaty.bo chyba to przegapiłem... No i ostatnia sprawa co by się stało po tych 108 minutach ?? Wydaje mi się że na tej wyspie mogły być jakieś testy bombki atomowej..Wkońcu ten MIs taki duży z napromieniowania ??!! - temat zaczerpnięty rodem z Godzilli.. Zabieram się za 4 odcinek :)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 sty 2006, 13:36

Ludzie znow mam problem :( :( :( mam juz dwa pierwsze odcinki z Lost 2 ale siagnely sie w takim foramcie ze mozna go obejzec tylko w Real Player :( mam takze juz napisy ale nie wiem jak to w calosc polaczyc zeby zadzialalo ..w innych programach mi nie dziala.. :evil: :evil: :evil: pomocy pomocy :) :( :( :( :( :(

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 29 sty 2006, 13:39

The Game:Zapewne masz film w formacie rmvb... www.thelost.xt.pl ---> "Download" tam masz wszystko wyjasnione, poczytaj a sie wszystkiego dowiesz!
Pozdro.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sty 2006, 13:40

The Game pisze:pomocy pomocy

Oczywiście :D

Spróbuj sobie ściągnąć nie Real Playera tylko "Real Alternativ" czy jakoś tak. Wtedy można odtwarzać takie "dziwne" formaty w zwykłych odtwarzaczach typu Cinema Player i ładować napisy.

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 sty 2006, 13:44

napisy w formacie rvmb bezproblemowo mozna odtwarzac w np. SubEdit lub AllPlayerze

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 sty 2006, 19:10

Qurde dalej nie moge sobie obejzec odcinkow z polskimi napisami :( :( nasciagalem juz duzo programow ale dalej nic :( :( dalej mozna tylko obejzec w real player :( i napisow nie da rady wlaczyc :( co ja mam robic bo juz sam nie wiem :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 sty 2006, 19:50

gosciu zrób tak
1. Ściagni sobie K-Lite
2. Zainstaluj All Player
3. Włacz All Playera i odpal film ... załaduj katalog z napisami i powinno byc git

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 sty 2006, 20:08

Bonso pisze: tak więc obejrzałem na razie 4 odcinki i były niezłe, ale denne. Pierwszy sezon o wiele lepszy na razie
oj czy ja wiem... mi się bardzo podobały... :) Miałem oglądać tylko 2... ale troche mnie wciągło i doszło do 4... reszta jutro... :)

Ciekawe rzeczy sie dzieją... :) Nie moge sie doczekać nastepnych odcinków... :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 20:12

meecik_mks pisze:Miałem oglądać tylko 2... ale troche mnie wciągło i doszło do 4... reszta jutro...

ja chciałem oglądać wszystkie 7, ale 5 okazał sie niemieckim shajsem jakimś :maruda: 5 mi się od nowa ściąga, w międzyczasie mam już 8, no i w miedzyczasie obejrzałem "Skazani na Shawshank", wrażenia 10 razy lepsze od pierwszych odcinków drugiego sezonu :]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 sty 2006, 20:25

Bonso pisze: no i w miedzyczasie obejrzałem "Skazani na Shawshank", wrażenia 10 razy lepsze od pierwszych odcinków drugiego sezonu
Wrażenia może i większe, ale druga seria dla mnie po prostu ciekawsza... sporo nowych informacji... zbiegi okoliczności... pojawienie się nowych osób... (też mają jakiś tam swój właz...) i chorują.... było ich 23... a ten koleś też mnie ciekawi co się z nim stanie... mam pewne podejrzenia... ale zostawie je na później... :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 20:33

meecik_mks pisze:Wrażenia może i większe, ale druga seria dla mnie po prostu ciekawsza...

Tzn. wiesz druga seria "Lost" jest ciekawa, dużo sie wyjaśnia, ale tez jest strasznie pogmatwana jak na razie przynajmniej ;) A wrażenia po "Shawshank" sa poprostu świetne, bo to poprostu świetny film :P

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 29 sty 2006, 22:06

ale chyba wszyscy przyznacie, że z tych "nowych" najciekawszą postacią jest MR Eko : ))

i może mały tajper, kto następny zginie ? : ))

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 sty 2006, 22:14

Bonso pisze:Dzięki, jesteście zajebiści !! Nie ma to jak nie oznaczony spojler !! Błagam!! Kurde, piszczie że piszecie spojlery i piszczie do któego odcinka, bo naprawde nie wszyscy oglądali odcinki do 12 !! Ja mam na dysku 8 odcinków

Dobra Bonso, ale właśnie po to powstał osobny temat, aby gadać o odcinkach II sezonu. Ja na Twoim miejscu nie oglądałbym tego tematu ani innych stron o tym jak nie chcesz się przez przypadek czegoś dowiedzieć (mnie już pare razy przez ciekawość "udało" się dowiedzieć niektórych rzeczy :wink: ).

Jutro obejrzę sobie już 11 i 12 odcinek 2 sezonu...Po tym jest 2 tygodnie przerwy, więc 13 odcinek w USA wyemitowany zostanie 8 lutego więc 9 można już szukać :wink: .
Baqu pisze: może mały tajper, kto następny zginie ? : ))

Posłużę się cytatem: "Wiem, ale nie powiem..." :lol:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 sty 2006, 22:22

meecik_mks pisze: i chorują.... było ich 23...
nikt nie choruje :idea: tylko co grzeczniejsi zostaja porywani...
Pisakk pisze:więc 13 odcinek w USA wyemitowany zostanie 8 lutego więc 9 można już szukać :wink: .
skad to info :?: ja na jednym forum Lost dowiedzialem sie ze 13 odcinek 1 lutego :idea:
Baqu pisze:ale chyba wszyscy przyznacie, że z tych "nowych" najciekawszą postacią jest MR Eko : ))
moj faworyt...widzieliscie motyw z dymem :shock: :idea: ciekawe czy tak naprawe jest on kseidzem...czy tylko przejal schede po mlodszym bracie... :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”