HEH no to faktycznie było troche trudniejsze, no ale masz pod spodem wersje sproszczoną ;] Chociaż w końcówce pisze że nie potrafi wklepać seriala - wrazie czego trzeba rozpocząć karierę jako Umut Dereli i potem w "register" wkleić cały serialsaviola pisze: Prosze Cię bardzo. Możesz mi to przetłumaczyć bo jakoś teraz nie moge sobie poradzić:pitkin83 pisze:Ide o to ze ak tebe to ide v poriadku tak by si tu svoju verziu mohol niekam dat na megaupload a skusim ze ak ju stiahnem a spustim ci pojde aj mne.
ide o to ze nevjem ci ten serial number zapisuje niekam do registrov alebo nie
to mnie interesuje bardziej - okolice? Jeśli nie to wiedz że razem potrafimy zrobić niezły młyn - A ze Spartą łączy te pozostałe kluby jedno - nienawiść do Zety (zawiszy jakby ktoś nie wiedział)saviola pisze:![]()
![]()
RODŁO KWIDZYN & SPARTA BRODNICA & LEGIA CHEŁMŻA
![]()
![]()
A co do blokersa to o ile dobrze pamiętam chłopaczek właśnie się zbulwersował jak powiedziałem dzieciakom jak to jest z fajkami i że potrafią zmarnować troche czasu i nerwów... eh w sumie powiedziałem wtedy że nie odezwe się już na tym forum, chociaż dziś mi jakoś przeszło jak tu zajrzałem ;]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 30 sty 2006, 18:50