Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 30 sty 2006, 18:50
pitkin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 30 sty 2006, 19:42
HEH no to faktycznie było troche trudniejsze, no ale masz pod spodem wersje sproszczoną ;] Chociaż w końcówce pisze że nie potrafi wklepać seriala - wrazie czego trzeba rozpocząć karierę jako Umut Dereli i potem w "register" wkleić cały serialsaviola pisze: Prosze Cię bardzo. Możesz mi to przetłumaczyć bo jakoś teraz nie moge sobie poradzić:pitkin83 pisze:Ide o to ze ak tebe to ide v poriadku tak by si tu svoju verziu mohol niekam dat na megaupload a skusim ze ak ju stiahnem a spustim ci pojde aj mne.
ide o to ze nevjem ci ten serial number zapisuje niekam do registrov alebo nie
to mnie interesuje bardziej - okolice? Jeśli nie to wiedz że razem potrafimy zrobić niezły młyn - A ze Spartą łączy te pozostałe kluby jedno - nienawiść do Zety (zawiszy jakby ktoś nie wiedział)saviola pisze:![]()
![]()
RODŁO KWIDZYN & SPARTA BRODNICA & LEGIA CHEŁMŻA
![]()
![]()
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 31 sty 2006, 12:53
No moze nie okoliceplayer pisze:to mnie interesuje bardziej - okolice?
saviola
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 31 sty 2006, 12:56
tak som to spravil a pise ze kod nie je platny pre Umut Derelisaviola pisze:Ehh...Plik po spakowaniu zmniejszył objętość tylko o 0,1 MB więc radze pobierać instalke z poprzedniej strony tego tematu. Co do kodu to należy zacząć gre jako Umut Dereli (ja w razie czego "pseudo" zostawiłem puste) i po wybraniu klubu przejść do niego. Następnie z górnego paska wybrać "Registration" a potem "Enter Reg Code". Wpisac kod i nic tylko sie rozkoszować![]()
pitkin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 31 sty 2006, 13:03
saviola
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 31 sty 2006, 13:08
stiahol som to z toho tvojho linkusaviola pisze:Ktoś też miał taki problem. A masz napewno wersję 3.09
![]()
pitkin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 31 sty 2006, 13:19
Widze ze sie nie dogadamy. Jak narazie wszystkie Twoje wypowiedzi rozumiałem ale tej nie jestem w stanie zrozumiećzapisuje nieco hra do registrov potom ked zadas kod?
saviola

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 31 sty 2006, 13:26
ee saviola to tak możnasaviola pisze:Moze łatwiej bedzie jak ja zrobie Ci
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 31 sty 2006, 19:49
Muki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 01 lut 2006, 0:32
pitkin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 01 lut 2006, 0:38
stiahol som nainstaloval dal meno Umut dereli aj kod a pise ze to nie je kod pre umut dereliMuki pisze:http://rapidshare.de/files/12251817/New ... 9.rar.html - wersja 3.09
I jak mówil/pisał Saviola - Umut Dereli i ten kod co wyżej podal
pitkin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 01 lut 2006, 0:42
pitkin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 01 lut 2006, 14:33
kebyze vjem po polsky tak tu budem pisat po polsky ale nevjempitkin83 pisze:co keby niekto kto to uz ma cracknute to zararkoval a tak az dal na megaupload alebo rapidshare? mozno tak to pojde ...
To jest Polskie forum, nie musisz się chwalić, że znasz zagraniczne języki//Tomusmc
pitkin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 01 lut 2006, 15:51
Muki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 01 lut 2006, 16:06
ani ten nefungujeMuki pisze:so try with Peter Baggen. You should find registration code few page back
pitkin83
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio