Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 18 gru 2022, 20:13
moody
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 gru 2022, 20:17
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 18 gru 2022, 20:17
Ja mam nadzieję, że teraz wśród Argentyńczyków taka miłość przejdzie na Leo. No gościu zdobył już wszystko. Nawet CA, czego nie udało się Maradonie ... Nie da się już więcej ..Tomusmc pisze: ↑18 gru 2022, 20:07To jest prawda, gadaliśmy nawet w pracy, że Maradona jest tak kochany bo był kontrowersyjny, ćpał, ruchał, robił awantury, a Messi jedynie miał problemy z podatkami. Bieda jak na gwiazdę, za spokojnyIlka pisze: ↑18 gru 2022, 20:05Przecież teraz to nie jest w modzie. Skandaliści czy faceci zmieniający kobiety jak rękawiczki są bardziej na topie, bo jest o nich głośno. Co tam taki spokojny gościu, który od szkoły spotyka się z jedną babą? Nie zdradza, nie chodzi na prostytutki ... Nuda ...Hersk pisze: ↑18 gru 2022, 19:30Dziwi mnie taka antypatia do Messiego. Rodzinny gość, nie gwiazdorzy (czasami pokaże charakterek, ale to chyba jak każdy z nas?), nie jest typem symulanta, nie fauluje brutalnie, nie ma za sobą skandali. Messi jest taki neutralny bym powiedział. Ale żeby go aż tak nie lubic?
Boli? Ma bolećKesz pisze: ↑18 gru 2022, 20:09Całować ten Puchar po Messim to tak jak robić minetę przeruchanej prostytutce jaka stoi cały dzień w temperaturze 40 stopni w cieniu bez żadnego mycia.
Z drugiej strony nie ma co się dziwić, że rzucił ślinę na ten Puchar, to już działa gdzieś euforia. Czy by to zrobił po podniesieniu czy przed... Jaka to różnica... Tak samo zbrukany.
Ronaldo przynajmniej nie będzie miał już tej przyjemności aby całować puchar po Messim.
Ilka
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 gru 2022, 20:23
Nie o to chodzi bo ja sam mam wyjebane w Messiego, żadnym fanbojem nie jestem. Podobnie jak w CRa mimo, że miał przygodę w Juve. Jednak morda się cieszy, że żyjemy w czasach takich piłkarzy, a to MŚ to jest wisienka na torcie. Maradona zdobył bramkę ręką po czym stał się Bogiem. Karierę ma co najmniej średnią w porównaniu do Messiego więc ja sam osobiście nie rozumiem fenomenu Diego. Jeśli to było zdobycie MŚ to oznacza, że Leo powinien go przeskoczyć, ale będzie o to ciężko bo Maradona za mocno wszedł w głowy swoich kibiców. Typ jako człowiek był kontrowersyjny i to bardzo. Najwyraźniej to się sprzedajeConrado pisze: ↑18 gru 2022, 20:17U mnie po ostatnim karnym kanał został zmieniony i nie oglądałem tego całego zamieszania
Śmieszy mnie to że nie jest lubiany bo jest "grzeczny"
To że ktoś nie robi żonie boków ,że nie budzi się zarzygany pod dyskoteką lub nie został złapany za jazdę po alko przez policję musi z automatu oznaczać uwielbienie tłumów ? a może piszą tak tylko ci którzy coś podobnego przeżyli dlatego cichy Leo jest dla nich wzorem ?![]()
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 18 gru 2022, 20:26
Ostatnie co bym powiedział o Messim, to, że jest grzecznyConrado pisze: ↑18 gru 2022, 20:17U mnie po ostatnim karnym kanał został zmieniony i nie oglądałem tego całego zamieszania
Śmieszy mnie to że nie jest lubiany bo jest "grzeczny"
To że ktoś nie robi żonie boków ,że nie budzi się zarzygany pod dyskoteką lub nie został złapany za jazdę po alko przez policję musi z automatu oznaczać uwielbienie tłumów ? a może piszą tak tylko ci którzy coś podobnego przeżyli dlatego cichy Leo jest dla nich wzorem ?![]()
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 18 gru 2022, 20:27
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 18 gru 2022, 20:28
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2022, 20:28
To ty chłopie niejakiego Salasa nie spotkałeś.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 gru 2022, 20:29
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 18 gru 2022, 20:30
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 18 gru 2022, 20:32
Żartujesz? Neapol. Mówi Ci to coś?
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 18 gru 2022, 20:32
Mbappe jak CR7 bazuje na swoich możliwościach fizycznych i z wiekiem będzie je tracił... Wątpię by w wieku 35 lat utrzymał swoją jakość... Ale to samo się tyczy np. Haalanda.Tomusmc pisze: ↑18 gru 2022, 20:29🗣 "Nie wiem kto pozwolił mu (Szymonowi Marciniakowi) sędziować ten mecz. On nie zna się kompletnie na piłce i okradł nas z dwóch bramek." - Olivier Giroud
Nie wszyscy oceniają Szymona dobrzeciekawe z jakich bramek okradł. Jedna to na pewno symulka w polu karnym
Słowo jeszcze i Mbappe. Może PSG gościa na chwilę zniszczyło, ale to będzie piłkarz wybitny, który dołączy do grona przy stole z najlepszymi. Ogarnie się w końcu, to nie Brazylijczyk żeby zjebać sobie karierę. Mimo wszystko trzymam kciuki żeby na najwyższym poziomie grał co najmniej do tych 35 lat
Kesz
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio