nie mow mi takich rzeczy, bo sie znowu rozbeczeChlopaczek pisze:Golebi zginelo z pewnoscia wiecej niz 30 HB.Byly pozamykane w klatkach bez szans na ucieczke.
juz za pozno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 30 sty 2006, 15:48
nie mow mi takich rzeczy, bo sie znowu rozbeczeChlopaczek pisze:Golebi zginelo z pewnoscia wiecej niz 30 HB.Byly pozamykane w klatkach bez szans na ucieczke.
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 sty 2006, 15:55
Gołębie były w klatkach, więc trudno powiedzieć czy się wydostały, i ile ich zginęło.Chlopaczek pisze:Ktos wie ile golebi zginelo?Zaden program informacyjny nie podaje tej informacji.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boycott » 30 sty 2006, 16:14
boycott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sty 2006, 17:44
A gdzie ja wspominałam o obojętności?Lakier pisze:Gdyby bylo to Ci calkowicie obojetne, to bys w ogole nie wspomniala o 18.
Tak, taki wyłącznie miałam zamiar.Lakier pisze:No chyba ze chcialas pokazac jaka jestes zajebista.
No tak. Zamiast przeżywać to samemu, w środku lepiej odpieprzyć pokaz na cały kraj. Niech żyje wrażliwość.Lakier pisze:Zreszta nie mysl tylko osobie, wrazliwym ludzia pewnie pomoze ta zaloba.
Przeszkadza. Znasz mnie? Nie. To zamilcz i mnie nie oceniaj.Lakier pisze:Przeszkadza Ci to? Nie? to zamilcz.
Corinthians pisze:Żałoby sam nie obchodzę, ale proponuje przynajmniej zamknąć się, bo słowa Futbolowej zrozumiałem jakby ona była zła na te ofiary, bo przez nie musi przełożyć imprezę (chyba źle Cię zrozumiałem. Sorx).
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2006, 17:49
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 30 sty 2006, 17:56
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 sty 2006, 18:27
Mają 62 ciała, 5 jest zaginionych.... Różnie podająfutbolowa pisze:[
Podobno ofiar nie jest jednak 67, a 62. Tak mówili w ZETce.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 sty 2006, 18:33
W sumie na jedno wychodziwazi pisze:Mają 62 ciała, 5 jest zaginionych.... Różnie podają
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 sty 2006, 18:35
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 sty 2006, 18:40
I ode mnie ['] i odrazu za koleżanke- [']cloner pisze:Wielka tragedia - tylu ludzi zginelo [*]
KATOWICE [*]
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 sty 2006, 19:06
Za futbolowę ? Ale z nią chyba wszystko dobrze...'Piotrek' pisze: I ode mnie ['] i odrazu za koleżanke- [']
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 31 sty 2006, 9:44
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 sty 2006, 13:45
Scyzoryk pisze:W TV mówią ze cała Polska w żałobie , ludzie chodzą z opuszczonymi głowami , wszyscy szlochają ... tylko gdzie bo ja jakoś nie zauważyłem żeby się coś zmieniło wszystko jest tak jak przed katastrofą , oprócz telewizji w której nawet program plus minus będzie zapewne nadawany z Katowic ... Wiadomości sportowe na TVN 24 , reportaż o ME w piłce ręcznej , jeszcze nawet wyniku nie podali a już się pyta trenera o to czy na ten wynik miała jakiś wpływ tragedia w Katowicach , trener : " Nie nie sądzę aby miała jakiś wpływ " . Wiadomości sportowe TVP " W obliczu tak wielkiej tragedii ciężko jest mówić o sporcie" Może ludzie z TV nie zauważyli tego , ale obywatele wcale nie lubią oglądać i słuchać przez kilka dni w kółko tego samego : tragedia , krew , ciała , poszkodowani , cudowna akcja ratunkowa itp. oglądanie w kółko tych samych wywiadów ze świadkami , którzy mówią to samo . Dziwie się ze MTV i VIVA puszcza jeszcze muzykę .
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 sty 2006, 13:45
To akurat fakt. Gdybym straciła kogoś bliskiego, nie chciałabym, aby przypominali mi o tym na każdym kroku - w radiu, telewizji, na ulicy.Scyzoryk pisze:Może ludzie z TV nie zauważyli tego , ale obywatele wcale nie lubią oglądać i słuchać przez kilka dni w kółko tego samego : tragedia , krew , ciała , poszkodowani , cudowna akcja ratunkowa itp. oglądanie w kółko tych samych wywiadów ze świadkami , którzy mówią to samo .
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 sty 2006, 13:50
Ja się ciesze. Nie wiem czy zauważyłeś, ale VIVA pokazuje reklamy, a dochód z nich przekaże na pomoc poszkodowanym w Katowicach. Bardzo ładnie. Szkoda, że TVP na to nie wpadła.Scyzoryk pisze:Dziwie się ze MTV i VIVA puszcza jeszcze muzykę .
Corinthians
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio