Mercato Nerrazzurich! - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sty 2006, 16:07

BartekTS pisze:ja bym tam wolał zeby go jednak niebyło, bez jaj zaraz będą kupowali Brocchiego z Violi(bez obrazy).

Też go nie chce , ale plusem by było to , że odcinek 12304 dobiegnie końca ...

BartekTS pisze:A jednak Inter niewypożyczy Wome do Empoli kontuzja Bepe zmusiła ich aby został u nas

Narazie nie widziałem żadnego newsa z tym , że Wome zostaje , ale bardzo prawdopodobne po kontuzji Bepe. Pamiętajmy jeszcze o Burdisso :]

Czytałeś Bartek , że Massimo będzie chciał dziś sprowadzić ... Miccoliego ? nieźle by było , ale Moggi raczej na to nie pójdzie , będzie chciał nas pozostawić w takjej sytuacji jaką mamy teraz - czyli trudnej. Choć to ostatni dzień mercato i wszystko się może zdarzyć :twisted:

Babel pisze:Cesar niestety (stety) jest kolejnym człowiekiem Manciniego więc to było raczej pewne że w końcu wyląduje na San Siro.Ja zawsze wychodze z załozenia że nie wolno przekreslać zawodnika przed zobaczeniem go w akcji w nowej druzynie.Może to właśnie osoba Manciniego spowoduje eksplozje formy Cesara.

Masz sporo racji Babel , ale gdyby to był gracz młodszy , gracz którego pozycji byśmy potrzebowali , a tak to po co ? Solari , Deki , Kily :?
Choć kto wie może akurat byłby jeszcze lepszy niż Stankovic czy Argentyńczycy razem wzięci :]

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 sty 2006, 16:27

serek408 pisze:Masz sporo racji Babel , ale gdyby to był gracz młodszy
Ja też wolałbym młodszego zawodnika.Takiego gracza żeby lewa pomoc przestał byc problemem Interu przez klika lat, lecz ja nie ustalam polityki transferowj klubu i nie ja będe ponosic konsekwencji tych decyzji.Więc pozostaje nam tylko zaufać Manciniemu i Morattiemu że wiedza co robią bo w sumie mamy ten sam cel :D
Jeszcze jedno piłkarze tacy jak Figo pokaują że mozna grać na dobrym poziomie nawet w dość zaawansowanym wieku(jak na piłkarza oczywiście)
serek408 pisze:Pamiętajmy jeszcze o Burdisso
Właśnie może Burdisso będzie tym z którym Maxwell bedzie toczył walkę w następnym roku o pierwszy skład.Jest agresywny, nieustępliwy(co pokazał w walce z Di Canio), ambitny potrafi nieźle dograć i w zasadzie jest środkowym obrońcą co czyni go uniwersalnym graczem.Wiąże z nim nadzieje że pokaże na co go stać

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 sty 2006, 18:18

Serek Zostaje Zostaje Wome! Co do Telenoveli Brazylijskiej Cesar'a poprostu nie ze go nie lubie! On jest za STARY!! :?

Po co nam taki?! Ale prosze Moratti wydaje Banki na Cesara zamiast kupic Vucinica :lol: , albo może Torresa chłopaczka by szlag trafił on juz tyle czeka a tu taki news :twisted: "El Nino graczem Interu!!" 8)

Zobaczymy ponoć jest już zaklepany oby kłamali :P bo juz mnie w brzuchu ściska.......

Gorzej bo sa komplikacje w sprawie kupna Maxwell'a bo Empoli niewie czy nam go przetrzymac, żeby tylko Łysy tam swoich $ niewłożył bo w Turynie wszytsko jest możliwe :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sty 2006, 18:40

Babel pisze:Jeszcze jedno piłkarze tacy jak Figo pokaują że mozna grać na dobrym poziomie nawet w dość zaawansowanym wieku(jak na piłkarza oczywiście)
Babel nie porównujmy Figo z Cesarem :lol:
Portugalczyk wiadomo klasa , może jeszcze ze 3 lata grać na wysokim poziomie (nigdy nie rozumiałem tych co mówili , że Figo się już skończył) , a Cesar miał jeden sezon w którym czarował. Mało prawdopodobne aby teraz nagle stał się gwiazdą. Ale skoro władza tak zadecydowała to trzeba przyjąć ten transfer :?
Bartek o Torresie już kiedyś mówiono tyle tylko że to z serii "plotki i ploteczki" :lol:
Massimo podpisał kontrakt z Mediaset i teraz będzie miał ojro do wydania :P 210 mln ulicą nie chodzi :] Ciekawe ile z tej kasy pójdzie na transfery :roll:

BartekTS pisze:Gorzej bo sa komplikacje w sprawie kupna Maxwell'a bo Empoli niewie czy nam go przetrzymac, żeby tylko Łysy tam swoich $ niewłożył bo w Turynie wszytsko jest możliwe

Lucek ? kto wie :lol: Lipa bedzie jak nie przejdzie , ale teraz ma kontuzje. Wiesz Bartek jaką ? na jak długo ?

Mercato coraz bliżej końca , a napastnika ciągle nie ma... co śmieszniejsze ten który miał być rezerwowym czyli Choutos został wypożyczony do Regginy. Może Massimo w ostatnich godzinach czymś zaskoczy :twisted:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 sty 2006, 18:49

babel pisze:Jeszcze jedno piłkarze tacy jak Figo pokaują że mozna grać na dobrym poziomie nawet w dość zaawansowanym wieku
Figo to co innego. Nie ma co Cesara porównywać do Portugalczyka , bo byśmy znaleźli jeszcze więcej powodów dla których nie miałby dołączać do naszej drużyny. Cesar to zawodnik , który zawsze był przeciętniakiem , nigdy nie był wielkim pilkarzem i nie ma się co łudzić , że przechodząc do Interu wywalczy miejsce w składzie.
bartek pisze:Gorzej bo sa komplikacje w sprawie kupna Maxwell'a bo Empoli niewie czy nam go przetrzymac
Rozpieszczeni przez Juventus :wink: . Nie dość , że mają dostać świetnego obrońcę , to jeszcze mają pretensje :roll:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 sty 2006, 18:57

serek408 pisze:Babel nie porównujmy Figo z Cesarem
Diamen23 pisze:Figo to co innego
Widze że zostałem źle zrozumiany, głownie chodziło mi o kondycje fizyczną że zawodnik ponad 30 letni wytrzymuje na dobrym poziomie 90 minut.Bo wiadomo że każdy Serie A gracz posiada potencjał bo inaczej nikt by go nie sprowadzał do Lazio.
Na stronie głównej jest oficjalnie podany komunikat więc troche dziwne że nie ma go jeszcze na inter.it

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 sty 2006, 20:21

Serek Fan "NerAzzurrich" wie wsio :lol:

A więc tak doznał kontuzji w meczu z Wilem II Tilburg ! Doznał kontzji prawej nogi a konkrettnie zerwał więzadła w prawej nodze przez co musiał pauzwoac 8 miechów :shock: !!

Koniec TELENOWELI i Serialu 120004!!

Cesar graczem Interu.

To już jest pewne Cesar stał się piłkarzem FC Internazionale tak podała oficjalna strona Interu! Cesar został wypożyczony do Interu na 6 miesięcy czyli do końca sezonu.

Do SS Lazio powędrowali Alberto Quadri który obecnie gra w Pizzghettone w Serie C1 i Giovani Siqueria. Quadri prejdzie do Rzymskiego klubu w lecie a Siqueira już teraz stanie się w 50% graczem Biancocelestich.

źródło: intermediolan.net

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sty 2006, 20:31

Bartek przyznaje wim wsio :P

No i Cesar u nas (mamy już dwóch Zanettich i dwóch Cesarów :] ) i tak jak pisałem wcześniej trzeba zaakceptować decyzje władzy. Teraz ciekawe czy zdążą z transferem Solariego do Espanyolu :roll: bo chyba Mancio nie po to ściągał Brazylijczyka żeby mieć 4 lewych pomocników :?:

Jest też drugi oficjal
Działacze Interu doszli jednak do porozumienia z przedstwaicielami Empoli w sprawie półrocznego wypożyczenia Maxwella.

Nerazzurri podpisali w ostatnich dniach kontrakt z Brazylijczykiem, który rozwiązał umowę z Ajaxem jednak nie mogli zatrudnić go już teraz ze względu na przekroczenie limitu zatrudnionych graczy spoza UE w jednym sezonie. Dlatego ekipa z Tuskanii przetrzyma nam brazylijskiego obrońce do zakończenia sezonu i właśnie w czerwcu zasili on Inter.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 sty 2006, 20:53

Koniec Serialu aż się łezka w oku kręci: :lol:

W rolach głownych
-Cesar
-Roberto Mancini
-Claudio Lotito
-Massimo Moratti
-I kilku innych MACHO

Solari w Espanolu?! On tam ma iśc zeby pomóc w grze Katalończyką ja Jestem ZAAA nie idzie tu sie marnuje tylko a tam jeszcze cos pogra

Kily tez odejdzie kwestia czasu!

Ale powiem wam jedno MOŻE my zagramy w Copa Libertadores bo sie zaczyna albo Torneo Clausura bo gosci z Ameryki płd mamy az zanatto!!

Troszke przesadzają!! :lol:

PS: Serek jeszcze Cię dobiję! Mamy 3 Mancinich :lol: :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 sty 2006, 20:58

Co sądzicie co się stanie jeśli ten przepis o ilości Włochów kadrach zespołów przejdzie? Bo jak narazie nasze transfery to 3 Brazylijczyków i 1 Nigeryjczyk :lol: . Będzie ciężko.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 sty 2006, 21:01

Cięzkoooo?! Mówie Diamen niech już Massimo nas zgłasza do Argentyny bo w Itali może byc cięzko :lol:

Oni chyba sie zakochali w tych Latynosach :lol:

Ale jak wprowadzą limit Włochów to zaczniemy grac Primavera chcociaz tam tez jest troszku Amerykanców :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sty 2006, 21:08

Diamen23 pisze:Co sądzicie co się stanie jeśli ten przepis o ilości Włochów kadrach zespołów przejdzie? Bo jak narazie nasze transfery to 3 Brazylijczyków i 1 Nigeryjczyk . Będzie ciężko.

Narazie to bym się nie przejmował. Zresztą ktoś tam z Lega Calcio mówił , że w najbliższej przyszłości przepis napewno nie wejdzie w życie. A więc gdyby było tak , że ma wejść to zostalibyśmy poinformowani kilka lat przed

Bartek troche to może przesadzic Moggi :lol:
Napoważnie to faktycznie aż razi brak Włochów w kadrze Interu. Toldo gra rzadko , C.Zanetti to samo ostanio Matrix dostaje coraz mniej szans. Dlatego myślałem , że w lecie kupimy Grosso , ale nic z tego. Kolejny latynos do nas dołączy :]
Może by tak jakiegoś Włoskiego napastnika sprowadzić w lecie np. Tavano :?:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 sty 2006, 21:14

Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym sezonie ciężko będzie spotkać w Interze Włochów nawet w pojedynczych meczach. Hammer i Toldo raczej odejdą bo chcą sobie jeszcze pograć. Favalli ma już swoje lata i w przyszłym sezonie pewnie ustąpi miejsca w składzie na rzecz Maxwella. Matrix ma już teraz kilka ofert ale po sezonie pewnie będzie chciał zmienić klub bo wyraźnie widać, że Mancio stawia na Cordobę i Samuela.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 sty 2006, 22:09

Kupić MarianoO!! :lol: Każde Derby będą nasze mówie wam to panie Moratti wejdź pan na pilka.pl! Mariano 2-0Milan :lol:

Koles ma chyba patent gra jak z nut dzisiaj jak już robią nam Argentyne w drużynie to niech Mariano Gonzaleza wezmą źle na tym niewyjdą a jeszcze na +. No moze byc Santana!

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 lut 2006, 9:33

bartek pisze:jak już robią nam Argentyne w drużynie
wg.mnie właśnie era Argentyńczyków w naszej drużynie się kończy. Odejdą:
Solari , Kily Gonzales , Cruz i być może Veron i Burdisso. Więc zostaną Samuel , Zanetti i Cambiasso. A Brazylijczycy w naszej drużynie:
Adriano , Julio Cesar , Cesar , Maicon , Maxwell , Ze Maria (raczej odejdzie) , jeszcze może jakiś Sobis , Luizao czy Juan przejdzie :lol: . Może to jest kraj który rodzi świetnych zawodników , ale takiemu Realowi np. nie pomogła brazylijska chołota. Myślę , że powinna to być jakaś równowaga , tak ja w Milanie i Juve.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”