Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 lut 2006, 17:01
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 lut 2006, 17:16
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lut 2006, 17:21
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 lut 2006, 17:24
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 lut 2006, 17:32
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 lut 2006, 17:40
Tobik33 zlituj się i wyjdź z łaski swojej z tyłka NiggazaTobik33 pisze:Coraz bardziej Cię szanuje
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lut 2006, 17:52
W poprzednim sezonie to on grał ale w "świętych"...A czy grał lepiej nie wiem nie sledze ligi brazylijskiej...Tobik33 pisze:Robinho w tym sezonie gra już znacznie lepiej niż w poprzednim
Tobik33 pisze:Według mnie Messi przewyższa obecnie Robinho
janiofcb pisze:Tobik33 zlituj się i wyjdź z łaski swojej z tyłka Niggaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 lut 2006, 19:17
No czas już wyjść z jego łaskijaniofcb pisze:Tobik33 zlituj się i wyjdź z łaski swojej z tyłka Niggaza
Chodziło mi o pierwszą cześć sezonu mój błąd przyznaje sięToudinho pisze:W poprzednim sezonie to on grał ale w "świętych"...A czy grał lepiej nie wiem nie sledze ligi brazylijskiej...
Umiejetnościami czysto sportowymi i formąToudinho pisze:Czym? wzrostemzarostem?
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bradley1 » 04 lut 2006, 11:24
bradley1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 04 lut 2006, 11:26
harni7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 lut 2006, 12:58
Możecie trochę te wypowiedzi rozszerzyć bo mnie Niggaz zabijebradley1 pisze:obaj bedą gwiazdami zreszatą już są w końcu nie byle kto może włożyć koszulke Realu czy Barcy za kilka lat bedą najlepsioni bedą żadzić w swych klubach
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 13:09
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 lut 2006, 13:14

IMHO Ci piłkarze są do siebie bardzo podobni. Podobna technika, przegląd sytuacji itp. Ale nie można zapominać że Messi jest nieco młodszy od Robinho. Pomimo młodego wieku obydwaj są już ograni, zdobywają wiele bramek. Ciekawe co jacy będą w wieku gdzieś tak 25-26 latKto jest lepszy, to jest pytanie nad którym się zastanawiałem. Jako kibic Barçy i fan tego piłki nożnej, nie zaprzeczam iż Robinho jest świetnym zawodnikiem, i kiedy jest w formie wówczas gra na światowym poziomie. Ale jest jasne, że został sprowadzony przez Florentino: aby odwrócić uwagę od wspaniałego Ronaldinho, w końcu obaj są Brazylijczykami i widać podobieństwo „inho” (Robinho). Nie wierzę, że ze względu na jego wiek Florentino zapłacił za niedo tak dużo pieniędzy, Ronaldinho jest tylko kilka lat od niego starszy.
Leo to chłopiec wychowany w klubie, nie trzeba było za niego płacić, jest często porównywany z Maradona. Dla mnie nie jest on drugim Maradona, ale to w końcu nie ma drugiego takiego samego człowieka.
Ale to jest tylko konieczne, wystarczy zobaczyć jak Messi gra, on ma wielki talent. Zdobył już kilka nagród, między innymi „Golden Ball” i tu już widać pierwszą różnicę, Robinho nie jest tak utytułowany. Messi jest rewolucyjny, ma 18 lat, a jest bardzo szybki, odważny, świetnie panuje nad piłką, nieźle drybluje i jest dobry technicznie. Potrafi także strzelać, co udowodnił w ostatnich 3 meczach. Messi w przyszłości zostanie gwiazdą (jeśli będzie ku temu dążył, i często dostawał szanse na grę), faktycznie może zostać wyróżniającą się postacią na Mistrzostwach Świata co wyczuła już firma Adidas. Widać co pokazuje w Barcelonie, już jest bardzo znany i ceniony, a z biegiem czasu będzie coraz lepszy. Gra dla Barçy, i czaruje razem z Ronaldinho.
Czasami się ich porównuje w podobny sposób jak niegdyś Maradone i Pele. Niedawno, na łamach marca.com można było zagłosować w stosownej sondzie. Wygrał Messi. Oto jak skomentował ten wynik:
Czy wybór internautów był trafny?
"Są rzeczy, które pasjonują ludzi. Jeśli chodzi o Robinho, dobrze wykonuje swoją pracę w Realu, a ja w Barcelonie. Porównywanie nas nie ma sensu, ponieważ jesteśmy dwoma różnymi piłkarzami."
Ale przypadkiem nie macie podobnej techniki?
"Teraz obaj gramy na skrzydłach. Robinho bardziej na lewym, ja zaś na prawym. Obaj lubimy jednak wybiec do przodu i wykorzystać nadarzające się okazje."
Co Ci się najbardziej podoba w Robinho?
"To wielki piłkarz. Gra wspaniale i strzela przepiękne gole."
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 04 lut 2006, 13:14
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 lut 2006, 13:17
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio