Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 22:39
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 lut 2006, 22:46
<LILI> Romanista pisze:Poprostu w tej formie obecnie najlepsza drużyna włoch
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludwik18 » 04 lut 2006, 22:49
ludwik18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 22:52
napisałem przy obecnej a gramy bez napadziorów i weź nie jaraj bo tobie to dopiero szkodzi skutki szybko wychodząLakier pisze:<LILI> Romanista napisał:
Poprostu w tej formie obecnie najlepsza drużyna włoch
Za duzo trawki szkodzi:
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 lut 2006, 22:53
<LILI> Romanista pisze:Poprostu w tej formie obecnie najlepsza drużyna włoch
<LILI> Romanista pisze:napisałem przy obecnej
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 22:56
pewienjestem wręcz tylko jak napastnicy wrócą a chodzi mi o ogulnie mecz a nie miejsce w tabelibagg pisze:<LILI> Romanista napisał:
napisałem przy obecnej
No i? Naprawdę myślisz, że pokonalibyście taki Juventus, Inter czy Milan? Viola w Waszym zasięgu jest.
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 04 lut 2006, 22:59
Sam trener Parmy w ostatnim wywiadzie powiedział że Roma gra teraz najlepiej we Włoszech...Lakier pisze:<LILI> Romanista pisze:Poprostu w tej formie obecnie najlepsza drużyna włoch
Za duzo trawki szkodzi:
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 lut 2006, 23:03
PrOtEcToR pisze:Sam trener Parmy w ostatnim wywiadzie powiedział że Roma gra teraz najlepiej we Włoszech... Razz I ma rację... i chyba wy niepowiecie ze tak niejest Rolling Eyes Bo byli byscie ślepi!!! Laughing
<LILI> Romanista pisze:pewienjestem wręcz tylko jak napastnicy wrócą a chodzi mi o ogulnie mecz a nie miejsce w tabeli
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 23:04
PrOtEcToR pisze:i chyba wy niepowiecie ze tak niejest Bo byli byscie ślepi!!!
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 04 lut 2006, 23:13
Lakier pisze:Przegral, to co mial mowic?
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 23:22
Lakier pisze:<LILI> Romanista napisał:
pewienjestem wręcz tylko jak napastnicy wrócą a chodzi mi o ogulnie mecz a nie miejsce w tabeli
Pewien to mozesz byc swojej inteligencji.
Dziwne ze obecnie najlepsza druzyna we Wloszech przegrala z Juventusem......
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 04 lut 2006, 23:39
te...mozeby poblyszczal jakis mod w koncuza to ty błyszczysz Intelektem Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Think Roftl3 popatrz wpierw na siebie a potem wytykaj coś innym Wink
i po co tak krzyczysz?;) na uspokojenie polecam oxazepam,piątke- w razie potrzeby dawkę zmniejszyć..będzie Ci się dobrze spalo i nie będziesz stukał nocąprzegrała tak!!!
problemy kadrowe AS ROMA to akurat jest najmniejsze z mozliwych do wyobrazenia zmartwien Juventini...to wasz problem-trzeba bylo zaplacic coście winni a nie liczyć na niewiadomo co...A miała napastników ??????
akurat na najśliniej podnieconego to wyglądasz tutaj Ty..nie to sie nie podniecaj !!!
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 05 lut 2006, 0:48
zagi82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 05 lut 2006, 0:59
musialem przeczytac dwa razy by uwierzyc...Chłopaki wyluzujcie... Confused Juve jest liderem, w przyszłym tygodniu może już sobie praktycznie zapewnić tytuł jeśli nie przegra z Interem.Prawda jest taka, że wiele byśmy dali żeby być teraz na ich miejscu.Cieszmy się z tego co mamy..Ze stylu gry prezentowanego przez drużynę..Z efektów. które zaczyna przynosić praca Spallettiego.Zwłaszcza biorąc pod uwagę początek sezonu w wykonaniu Giallorossich, bo naprawdę niewielu z nas jednak wierzyło w to, że w tym sezonie możemy coś jeszcze znaczyć...Tyle tytułem wstępu.
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 05 lut 2006, 1:30
To też musiałem przeczytać 2 razy...RzuR pisze:jestem pod wielkim wrazeniem Romy...ale naprawde Spaletti sprawdzil sie bezblednie...
Ups zapomniałem dodać, że moje uczucia do Juventusu są podobne..RzuR pisze:mowie to niechetnie-ni klubu,ni kibicow jego nie znosze
Rzur to jest właśnie Calcio.Polityka ma tutaj duży wpływ na sytuację panującą na trybunach. Dziś Rzym, jutro Mediolan, Turyn czy Genua.Takie przypadki we Włoszech niestety nie należą do rzadkości..RzuR pisze:jak to mozliwe zeby klub z taką tradycją,posiadający kibicow w najbardziej snobistycznych dzielnicach Wiecznego Miasta byl karany za sprawy ktore zdarzaja sie na poziomie,z calym szacunkiem,2 polskiej ligi??
Wszystko zmierza ku temu.. Jesteśmy na dobrej drodzeRzuR pisze:Roma zasluguje na powrot do 5tki najsliniejszych zespolow Italii
podobnie zreszta jak sasiedzi zza miedzy-Lazio
zagi82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio