AS Roma (zbiorczy) - Strona 55

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 22:39

no i pięknie Roma gra obecnie najładniej we Włoszech mimo iż bez napastników. 7 zwycięstwo z rzędu piękny lob Manciniegho i jeszcze piękniejszy Perrotty. Nie ma napastników a itak z każdym jedziemy . Cieszą też 2 piękne asysty Tottiego ( Może 3). Poprostu w tej formie obecnie najlepsza drużyna włoch

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 lut 2006, 22:46

<LILI> Romanista pisze:Poprostu w tej formie obecnie najlepsza drużyna włoch

Za duzo trawki szkodzi:

http://bodek.i.narkotyki.wixa.patrz.pl/

ludwik18
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludwik18 » 04 lut 2006, 22:49

witam czy ktos mi moze przyblizyc mecz dzisiejszy roma chodzi mi o to kto strzelil i ogolnie jak zagrala roma.bo nie ogladalem meczu.acha mam jeszcze jedno pytanko kiedy benda wyniki na stronce i aktualna tabela

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 22:52

Lakier pisze:<LILI> Romanista napisał:
Poprostu w tej formie obecnie najlepsza drużyna włoch

Za duzo trawki szkodzi:
napisałem przy obecnej a gramy bez napadziorów i weź nie jaraj bo tobie to dopiero szkodzi skutki szybko wychodzą :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 lut 2006, 22:53

Nie no, nie popadaj w hurraoptymizm.
<LILI> Romanista pisze:napisałem przy obecnej

No i? Naprawdę myślisz, że pokonalibyście taki Juventus, Inter czy Milan? Viola w Waszym zasięgu jest.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 22:56

bagg pisze:<LILI> Romanista napisał:
napisałem przy obecnej

No i? Naprawdę myślisz, że pokonalibyście taki Juventus, Inter czy Milan? Viola w Waszym zasięgu jest.
pewienjestem wręcz tylko jak napastnicy wrócą a chodzi mi o ogulnie mecz a nie miejsce w tabeli

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 04 lut 2006, 22:59

Lakier pisze:

Za duzo trawki szkodzi:
Sam trener Parmy w ostatnim wywiadzie powiedział że Roma gra teraz najlepiej we Włoszech... :P I ma rację... i chyba wy niepowiecie ze tak niejest :roll: Bo byli byscie ślepi!!! :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 lut 2006, 23:03

PrOtEcToR pisze:Sam trener Parmy w ostatnim wywiadzie powiedział że Roma gra teraz najlepiej we Włoszech... Razz I ma rację... i chyba wy niepowiecie ze tak niejest Rolling Eyes Bo byli byscie ślepi!!! Laughing

Przegral, to co mial mowic? :lol:

<LILI> Romanista pisze:pewienjestem wręcz tylko jak napastnicy wrócą a chodzi mi o ogulnie mecz a nie miejsce w tabeli

Pewien to mozesz byc swojej inteligencji.

Dziwne ze obecnie najlepsza druzyna we Wloszech przegrala z Juventusem......

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 23:04

PrOtEcToR pisze:i chyba wy niepowiecie ze tak niejest Bo byli byscie ślepi!!!

PrOtEcToR przykro mi ale są !!! Jak zwykle dla nich Juve jest nalepsze choćby grało najgorzej :roll: :roll:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 04 lut 2006, 23:13

Lakier pisze:Przegral, to co mial mowic?

To było przed meczem... a dokładnie wczoraj... jego wypowiedz:

-Giallorossi są obecnie najsilniejszą drużyną Serie A. Żaden inny zespół nie prezentuje w tej chwili takiej formy jak Roma.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 23:22

Lakier pisze:<LILI> Romanista napisał:
pewienjestem wręcz tylko jak napastnicy wrócą a chodzi mi o ogulnie mecz a nie miejsce w tabeli

Pewien to mozesz byc swojej inteligencji.

Dziwne ze obecnie najlepsza druzyna we Wloszech przegrala z Juventusem......

przegrała tak!!! A miała napastników ?????? nie to sie nie podniecaj !!! a za to ty błyszczysz Intelektem :roll: :roll: :shock: :think: :roftl3: popatrz wpierw na siebie a potem wytykaj coś innym :wink:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 04 lut 2006, 23:39

<LILI>
za to ty błyszczysz Intelektem Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Think Roftl3 popatrz wpierw na siebie a potem wytykaj coś innym Wink
te...mozeby poblyszczal jakis mod w koncu :rotfl4:
<LILI>
przegrała tak!!!
i po co tak krzyczysz?;) na uspokojenie polecam oxazepam,piątke- w razie potrzeby dawkę zmniejszyć..będzie Ci się dobrze spalo i nie będziesz stukał nocą
A miała napastników ??????
problemy kadrowe AS ROMA to akurat jest najmniejsze z mozliwych do wyobrazenia zmartwien Juventini...to wasz problem-trzeba bylo zaplacic coście winni a nie liczyć na niewiadomo co...
nie to sie nie podniecaj !!!
akurat na najśliniej podnieconego to wyglądasz tutaj Ty..:/

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 05 lut 2006, 0:48

Chłopaki wyluzujcie... :? Juve jest liderem, w przyszłym tygodniu może już sobie praktycznie zapewnić tytuł jeśli nie przegra z Interem.Prawda jest taka, że wiele byśmy dali żeby być teraz na ich miejscu.Cieszmy się z tego co mamy..Ze stylu gry prezentowanego przez drużynę..Z efektów, które zaczyna przynosić praca Spallettiego.Zwłaszcza biorąc pod uwagę początek sezonu w wykonaniu Giallorossich, bo naprawdę niewielu z nas jednak wierzyło w to, że w tym sezonie możemy coś jeszcze znaczyć...Tyle tytułem wstępu.

A więc kolejna wygrana stała się faktem.Po jakieś takiej niemrawej 1 połowie 2 należała już zdecydowanie do Romy.Po raz kolejny wielki mecz Amantino, nie gorszy Perrotty.Co do Tottiego to można powiedzieć, że zaliczył 3 asysty bo przy pierwszej bramce Guardalben bronił właśnie jego strzały.Pozostałe podania przy drugiej i trzeciej bramce to już klasa światowa.Cieszy dobra gra drugiej lini, po raz kolejny przyzwoicie zaprezentował się Dacourt, który przerywał a także rozpoczynał wiele akcji.Panucci widoczny w ataku, starał się, zobaczymy czy Lippi to doceni. Prasa przed meczem spekulowała, że w bramce wystąpi Curci, a zagrał jednak Doni.Oby był to znak, że sprawa przedłużenia jego kontraktu zbliża się do pozytywnego finału.Parma marniutko, z taką grą mogą mieć naprawdę spore problemy z utrzymaniem się w lidze.Szkoda by było kolejnego już tak zasłużonego klubu pałętającego sie w Serie B. :?

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 05 lut 2006, 0:59

Chłopaki wyluzujcie... Confused Juve jest liderem, w przyszłym tygodniu może już sobie praktycznie zapewnić tytuł jeśli nie przegra z Interem.Prawda jest taka, że wiele byśmy dali żeby być teraz na ich miejscu.Cieszmy się z tego co mamy..Ze stylu gry prezentowanego przez drużynę..Z efektów. które zaczyna przynosić praca Spallettiego.Zwłaszcza biorąc pod uwagę początek sezonu w wykonaniu Giallorossich, bo naprawdę niewielu z nas jednak wierzyło w to, że w tym sezonie możemy coś jeszcze znaczyć...Tyle tytułem wstępu.
musialem przeczytac dwa razy by uwierzyc...
naprawde chyle czola,nieliczny komentarz spod palcow Romanisty,ktory nie huczy o wzbiciu sie Giallorossich ponad ludzkie zdolnosci percpecji na poziom nieosiagalny dla zwyklych smiertelnikow i generalnie przeksztalceniu Tottiego w MegaZorda(to ten z PowerRangers zdaje sie?);)
korzystajac z tego,by nie jątrzyć naszego Calcio-Piekielka powiem szczerze-jestem pod wielkim wrazeniem Romy...mowie to niechetnie-ni klubu,ni kibicow jego nie znosze-ale naprawde Spaletti sprawdzil sie bezblednie...mysle ze to czego brakuje to finansowa stabilnosc;jak to mozliwe zeby klub z taką tradycją,posiadający kibicow w najbardziej snobistycznych dzielnicach Wiecznego Miasta byl karany za sprawy ktore zdarzaja sie na poziomie,z calym szacunkiem,2 polskiej ligi??paranoja,niesprawiedliwosc,blad-Roma zasluguje na powrot do 5tki najsliniejszych zespolow Italii(podobnie zreszta jak sasiedzi zza miedzy-Lazio)ktora skurczyla sie pilkarsko tylko do Piemontu i Lombardii...

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 05 lut 2006, 1:30

RzuR pisze:jestem pod wielkim wrazeniem Romy...ale naprawde Spaletti sprawdzil sie bezblednie...
To też musiałem przeczytać 2 razy... :shock: :wink:
RzuR pisze:mowie to niechetnie-ni klubu,ni kibicow jego nie znosze
Ups zapomniałem dodać, że moje uczucia do Juventusu są podobne.. :wink: Nie zmienia to faktu, odrobina szacunku się jednak należy.
RzuR pisze:jak to mozliwe zeby klub z taką tradycją,posiadający kibicow w najbardziej snobistycznych dzielnicach Wiecznego Miasta byl karany za sprawy ktore zdarzaja sie na poziomie,z calym szacunkiem,2 polskiej ligi??
Rzur to jest właśnie Calcio.Polityka ma tutaj duży wpływ na sytuację panującą na trybunach. Dziś Rzym, jutro Mediolan, Turyn czy Genua.Takie przypadki we Włoszech niestety nie należą do rzadkości..
RzuR pisze:Roma zasluguje na powrot do 5tki najsliniejszych zespolow Italii
Wszystko zmierza ku temu.. Jesteśmy na dobrej drodze :wink:
podobnie zreszta jak sasiedzi zza miedzy-Lazio

Oj nie, to niekoniecznie... :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”