Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 30 sty 2006, 18:34
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 10 lut 2006, 19:42
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 maja 2006, 9:26

Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 21 maja 2006, 10:26
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 21 maja 2006, 10:38
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 21 maja 2006, 11:06
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 maja 2006, 11:32
Zgadzam się z Tobą. Zespoły, które potrafią spłodzić jakiś fajny przebój na Eurowizji zawsze wystawiają jakiś kicz, który ma się spodobać całej Europie. Nie widzę nic pociągającego w tym konkursie. Mam wrażenie, ze tym artystom bardziej zależy na stroju niż na muzyce.Marco_Van_Basten pisze:Ta cała Eurowizja to jeden wielki kicz i propagowanie niezbyt ambitnej muzyki.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2006, 11:37
ale to jest wiadome od lat, ze Eurowizja to taki zascianek jeśli chodiz o dobrą muzykę. Wiele szumu o nic, jak wczoraj przechodizłem przez pokój w którym matka z siostrą ogladały tą cała transmisję, usłyszałem co mówiła prowadzaca .... 'Jestem przeszczęsliwa, że mogę brać udział w tym wielkim wydarzeniu' pfff, rzygac się chceCorinthians pisze:Zgadzam się z Tobą. Zespoły, które potrafią spłodzić jakiś fajny przebój na Eurowizji zawsze wystawiają jakiś kicz, który ma się spodobać całej Europie. Nie widzę nic pociągającego w tym konkursie. Mam wrażenie, ze tym artystom bardziej zależy na stroju niż na muzyce.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 maja 2006, 11:37
Corinthians pisze:Widać jak Finlandia jest zacofana, skoro takie zespoły robią tam furorę.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 maja 2006, 11:44
Mysle ze oni poprostu szukali czegos wyjatkowego, czegos nowego no i wymyslili to co widzimy. Problem jest w tym ze im sie to udalo, bo sam sukces na eurowizji o tym swiadczy. To nie Finladia jest zacofana, tylko Europa, albo na odwrot. Moze to sie wszystkim podoba, bo na to wyglada, wiec Finlandia jest sprytna i cala Europa zaskoczona. Gdyby spiewali ta sama piosenke w takim samym stylu, ale bez tych przebran, to napewno nikt by na nich nie narzekal, ale mysle tez ze nie wygraliby Eurowizji.Corinthians pisze:A ten zespół Lordi to jest po prostu żenada. (I tak Lordi nie przebije wyglądem Wiśniewskiego ). Cieszę się, że w tym roku nie oglądałem tej Eurowizji i nie słyszałem Lordi. Samym wyglądaem to odstrasza. Widać jak Finlandia jest zacofana, skoro takie zespoły robią tam furorę.
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 maja 2006, 11:49
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 maja 2006, 11:50
heh... a skąd wiesz , że oni tam robią furorę? Czy "Ich Troje" robi furorę w Polsce tylko dlatego , że wystąpiło na EurowizjiCorinthians pisze:Widać jak Finlandia jest zacofana, skoro takie zespoły robią tam furorę.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 maja 2006, 11:52
Eurowizja jest ciągle ta sama, tylko ty troche podrosłeś.snake pisze:. Kiedys Eurowizja to bylo cos wyjatkowego, konczyl sie jeden konkurs i nikt nie umial sie doczekac na nastepny.
No własnie, ja cały czas byłem za Jet SetDiamen23 pisze:Czy "Ich Troje" robi furorę w Polsce tylko dlatego , że wystąpiło na Eurowizji ?
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcbarcelona1 » 21 maja 2006, 11:54
fcbarcelona1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 21 maja 2006, 12:13
adriano100
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio