Pawelku cos ostanio strasznie czesto wydajesz takie nieartykulowane odglosyNiggaz pisze:U uh uh uh
Jeszcze jedna osoba mi to powie i zapytam sie mamy co sadzi o stopniu mojej frustracjiNiggaz pisze:Chyba za mocno się frustrujesz
No wiesz... historii Realu przeciwstawiles jeden argument o zolnierzach i porwaniachNiggaz pisze:Zaczynasz też coś wyolbrzymiać nawet co jest do Ciebie niepodobne. Ktoś napisał tutaj, że wszystko osiągneliście dzięki Franco? Ktoś tutaj tłumaczy wszystkie Wasze sukcesy czasami Franco? Czy ktoś Wam mówi, że nie powinniście być dumnie? Nie, nie i nie. Ja odpowiedziałem w takim tonie jak i Ty mniej więcej. Lekka napinka z Twojej strony i odpowiedź opierająca się o to samo zagadnienie (historia) z mojej. Tyle.
Jak odrobimy te 7 pkt. to przestane sie czepiac historiiNiggaz pisze:Ja już napisałem, że historia niech pozostanie historią i nie ma sensu zbyt często jej zaczepiać bo to działa w obie strony.
Zwrocilem sie do kolegi Szerszenia w pierwszej osobie liczbie mnogiej, dla podkreslenia szacunku jakim go darzeNiggaz pisze:Poważnie? Muszę to zanotować bo chyba nie znam sam siebie.
Nie przypisuj sobie wszystkich zaslugNiggaz pisze:To wszystko nasza (kibiców Barcy) wina
No dobra, to moze chwilowa przerwa w napince