Post Wyświetl pojedynczy post autor: lysy852 » 22 lut 2006, 16:19
lysy852
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 lut 2006, 16:26
Niggaz pisze:Obie drużyny są obecnie chyba najsilniejsze w Europie co powinno zapewnić nam wielkie emocje
Uchi_ pisze:Póki co Chelsea jest jedyną drużyną, która może powstrzymać Barceloną, i odwrotnie.
snake pisze:Tak na serio to sa dwie najlepsze obecnie druzyny w Europie,
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 22 lut 2006, 16:33
no nie wiem czy jest takim słabym trenerem. zauważ że wszystkei gwiazdy barcelony jak ronaldnho czy eto nieprzerwanie sa w swietnej formie. nie maja zadnych skoków czy slabych okresów. oprocz tego nie trapią ich poważne kontuzje a to równiez jest sprawa odpowiedniego treningu. rzeczywiście niektóre decyzje personalne rijkaarda sa troche dziwne (jak uparte wystawianie w pierwszym skladzie oelguera czy notoryczne pomijanie i nie dawanie szansy maxiemu lopezowi). pczywiście to jego niewątpliwe wady. rijkaard uprzedza sie do niektorych pilkarzy a niektorych faworyzuje. z taktyka tez jest róznie. ale bronia go wyniki a to chyab najwazniejsze. poza tym nie ma tak jak trenerzy chelsea czy realu milionow euro na transfery. mimo ze rijkaard jest słabym strategiem to jednak jest bardzo dobrym treneremHB pisze:jak rijkaard nie zlami bedzie dobrze, jak zlami bedzie ... wszyscy wiemy jak.
trenerem jest kiepskim i nikt mnie nie przekona, ze tak nie jest. pokazal to nie tak dawno w meczach z valencja i atletico. jest lama i tyle. oby w tym meczu to sie zbytnio nie uwidocznilo. mam nadzieje, ze jest choc troche elastyczny i zrozumie, ze gra na max ofensywna na wyjezdzie z najlepsza angielska druzyna na kiepskim boisku to zly pomysl. nadzieja matka glupich, wiem...
fuss22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luki99 » 22 lut 2006, 16:40
bagg pisze:Niggaz pisze:Obie drużyny są obecnie chyba najsilniejsze w Europie co powinno zapewnić nam wielkie emocje
Uchi_ pisze:Póki co Chelsea jest jedyną drużyną, która może powstrzymać Barceloną, i odwrotnie.
Nie przesadzajmy
luki99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 lut 2006, 16:47
luki99 pisze:To chyba wystarczy za komentarz, ale nie chcę dostać ostrzeżenia.
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 lut 2006, 16:50
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 22 lut 2006, 17:10
akurat co do treningu to nie mam zastrzezen. dobrze przygotowywuje graczy pod wzgledem formy i kondycji. na tym sie niewatpliwie zna, on i jego ludzie. akurat wystawanie oleguera i nie dawanie szans lopezowi uwazam za zalety. ola jest niezly na prawej obronie, w tym momenbcie lepszy od bellettiego, lopez to cienias i dobrze, ze nie gra. ale jezeli chodzi o taktyke, to jest lama. zawsze gra tak samo, nie jest elastyczny, nie dostosowywuje taktyki do skladu jaki ma, do sytuacji na boisku... zmysl taktyczne na zerowym poziomie, i wlasnie tego sie czepiam. nigdy nic nie zmienia, nie wyciaga wnioskowfuss22 pisze: no nie wiem czy jest takim słabym trenerem. zauważ że wszystkei gwiazdy barcelony jak ronaldnho czy eto nieprzerwanie sa w swietnej formie. nie maja zadnych skoków czy slabych okresów. oprocz tego nie trapią ich poważne kontuzje a to równiez jest sprawa odpowiedniego treningu. rzeczywiście niektóre decyzje personalne rijkaarda sa troche dziwne (jak uparte wystawianie w pierwszym skladzie oelguera czy notoryczne pomijanie i nie dawanie szansy maxiemu lopezowi). pczywiście to jego niewątpliwe wady. rijkaard uprzedza sie do niektorych pilkarzy a niektorych faworyzuje. z taktyka tez jest róznie. ale bronia go wyniki a to chyab najwazniejsze. poza tym nie ma tak jak trenerzy chelsea czy realu milionow euro na transfery. mimo ze rijkaard jest słabym strategiem to jednak jest bardzo dobrym trenerem
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 22 lut 2006, 17:20
archie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 lut 2006, 17:31
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 22 lut 2006, 17:38
HB pisze:ale jezeli chodzi o taktyke, to jest lama. zawsze gra tak samo, nie jest elastyczny, nie dostosowywuje taktyki do skladu jaki ma, do sytuacji na boisku... zmysl taktyczne na zerowym poziomie, i wlasnie tego sie czepiam. nigdy nic nie zmienia, nie wyciaga wnioskow
-=MiC=-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 22 lut 2006, 17:40
serek408 pisze:Chyba faworytem pierwszego meczu jest Chelsea.
serek408 pisze:Kapitalne widowisko przed nami Twisted Evil
serek408 pisze:Oczywiście Katalonia ma super trio Eto'o-Messi-Ronaldinho i oni są w stanie rozpracować każdą defensywe świata.
Kibicuje Barcelonie , ale szanse oceniam 51%-49% dla gospodarzy.
archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 lut 2006, 18:04
Stec mógłby z tego uczyć się pisaćHB pisze:stereotypy typu, ze chelsea gra schematycznie i polega na dlugich wysokich pilkahc sa glupie. graja po ziemi, graja szybko, graja technicznie. maja od tego zawodnikow, glownie na skrzydlach. srodek swietnie rozbija ataki, i zawze wie gdzie zagrac pilke, glownie graja do przodu na skrzydla, rzadziej na glowe drogby. caly ten antyfutbol wzial sie stad, ze graja swietnie w obronie, ale w ataku tez nie sa palkami.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 22 lut 2006, 18:15
sugerujesz, ze rozglaszam opinie innych jako swoje? i jestem podatny na sugestie?
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 22 lut 2006, 18:16
Fubu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lut 2006, 18:27
-=MiC=- pisze: Ostatnio wielu graczy Barcelony i nie tylko narzekalo na stan murawy. Ale jesli pilkarz gra na swiatowym poziomie to chyba nie powinna mu przeszkadzac murawa![]()
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio