Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 22 lut 2006, 20:26
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 lut 2006, 11:05
Baqu pisze:wszedłem przed chwilką na www.nba.com żeby sprawdzić jak tam moje kuponiki zaszalały dzisiaj w nocy ( o nich nie bede sie rozpisywał, gdyz to nie ten dział... ) , nastepnie kliknąłem na "scores" jak to zawsze robie i wow : ) pozystwnie zaskoczył mnie nowy lay, a jeszcze jak wszedłem na specyfikę meczową... no no jestem pod wrażeniem : )
Baqu pisze:Kidd dzisiaj 12 pkt / 13 as. / 12 zb. :brawa:
Jest propozycja powstania 31 zespolu wlasnie w Las Vegas, ale sadze,ze szybko do tego nie dojdzie. David Stern wpadl na pomysl Las Vegas bo "NBA ma sie otwierac na ludzi". W "stolicy" hazardu nie ma zespolu, ale na pewno sa kibice i sadze, ze oprawa meczu All Star w takim miejscu bylaby niesamowita*_Zaza_* pisze:Nastepny Al Stars Game w prawdopodobnie w ... Las Vegas - odziwo bo przeciesz nie mają swojej drużyny w NBA
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 12 mar 2006, 9:20
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 mar 2006, 10:40
No wiesz forma forma, ale realnie patrzec bez Kobego to ciezko widze LAL.Ale gdybac nie bedziemy. Lakersi maja paczke tylko i wylacznie gora na 2 runde playoff( i to przy tym stanie, ze zostana na 7 pozycji a na 2 miejscu na zachodzie jest Denver). Jesli w 1 rundzie playopff Kobe i spolka trafia chociazby na Phoenix to mozna juz powiedziec, ze odpadli wygrywajac gora 1 mecz.tak, świetnie spisuje się Kobe Bryant który rzuca teraz średnio 30 pkt. na mecz Lakers wygrali z dwoma najlepszymi drużynami NBA: Detroit Pistons a później z San Antonio Spurs to chyba wystarczy zeby potwierdzić formę całej drużyny
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2006, 12:13
Tylko że ta wysoka zdobycz punktowa przesłania wszystkim niski procent rzutów z gry. A że Bryant rzuca dużo to i sporo punktów też zdobywa. Ostatnio w wysokiej formie (może nie jakieś wielkie popisy strzeleckie, ale za to przy wysokiej skuteczności) jest L Odom i on tez jest przyczyną ostatnio niezłej gry Lakers.el_nino pisze:tak, świetnie spisuje się Kobe Bryant który rzuca teraz średnio 30 pkt. na mecz Lakers wygrali z dwoma najlepszymi drużynami NBA: Detroit Pistons a później z San Antonio Spurs to chyba wystarczy zeby potwierdzić formę całej drużyny
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 mar 2006, 13:08
A czasem w przypadku 7 miejsca nie beda grac z Denver?Denver sa przeciez na 1 miejscu w swojej dywizji. Na 1 miejscu Dallas, potem Denver Phx i Spurs.Lukaz pisze:W przypadku zajęcia 7 miejsca spotkają się z Phoenix, a 8 – Dallas lub San Antonio i wtedy udaja się na wcześniejsze wakacje.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2006, 13:52
Nie, bo mają najsłabszy bilans z drużyn prowadzących w swoich dywizjach:berik pisze:A czasem w przypadku 7 miejsca nie beda grac z Denver?Denver sa przeciez na 1 miejscu w swojej dywizji. Na 1 miejscu Dallas, potem Denver Phx i Spurs.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 mar 2006, 14:13
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2006, 14:50
berik pisze:Ja mam cicha nadzieje, ze Sacramento wejdzie do playoff
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 20 mar 2006, 22:06
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 mar 2006, 22:59
niestety ostatnio dostali małej zadyszki - porażki z wyjazdowych meczach z Indianą i dzisiejszej nocy z Minnesotą,berik pisze:No Lukaz Sacramento jest juz bodajze na 7 pozycji w West Conference
Dokładnie, NY wydają najwięcej na płace dla zawodnikówberik pisze:Mnie zastanawia jedno: czy Iasiah Thomas rozmawia o transferach z Larrym Brownem?bo mnie sie wydaje, ze nie..Sytuacja w tym klubie jest tragiczna....Knicks wydaja chyba ze 130 mln dolarow rocznie(chyba nawet najwiecej w Nba)
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 kwie 2006, 11:48
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 kwie 2006, 12:06
Nie powiedziałbym że to niespodzianka - Miami grało bez dwójki swoich wysokich zawodników: O`Neala i Mourninga a do tego mecz odbywał się w Cleveland i dzięki temu każdy wynik był możliwy. Zresztą to jest NBA i tam prawie wszysto zdarzyć sie może, no może poza play-offs na które wszyscy się mobilizują i wtedy wychodzi prawdziwa wartość drużyny. Można dodać jeszcze że spotkały sie niezła drużyna z dobrą w barwach których grają zawodnicy potrafiący sami wygrywać mecze.Kendo pisze:Niespodzianka(można chyba to tak nazwać)
Miami - Cleveland 99-106
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lega Calcio » 02 kwie 2006, 12:26
Lega Calcio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 kwie 2006, 15:32
Dokladnie. No i jeszcze zawiodl jak zwykle: Williams . Jestem ciekaw, kiedy Jason zagra jakis dobry meczLukaz pisze:Nie powiedziałbym że to niespodzianka - Miami grało bez dwójki swoich wysokich zawodników: O`Neala i Mourninga a do tego mecz odbywał się w Cleveland i dzięki temu każdy wynik był możliwy. Zresztą to jest NBA i tam prawie wszysto zdarzyć sie może, no może poza play-offs na które wszyscy się mobilizują i wtedy wychodzi prawdziwa wartość drużyny. Można dodać jeszcze że spotkały sie niezła drużyna z dobrą w barwach których grają zawodnicy potrafiący sami wygrywać mecze.
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio