Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 17 sie 2023, 22:51
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 18 sie 2023, 0:14
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 sie 2023, 1:58
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 18 sie 2023, 4:27
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: osinho » 18 sie 2023, 9:08
To chyba tak nie działa, punkty są dzielone przez liczbę reprezentantów w danym sezonie ogólnie (czyli 4 w naszym wypadku), nie liczbę tych pozostałych w grze
osinho
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 sie 2023, 10:03
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 18 sie 2023, 10:52
Byłem przekonany, że jest inaczej i to dlatego np. Serbia jest tak wysoko, bo te Vojvodiny, Backie Topole wcześnie odpadną a potem Zvezda z Partizanem trzaskają punkty i ich dorobek jest dzielony tylko przez 2
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 18 sie 2023, 13:20
a może skupistość?
Ładnie się ten wpis zestarzał wczoraj. Tym razem to Legia gryzła trawę, a tymczasem Lech był jakiś taki ospały. No ale nie na darmo była mowa podczas transmisji o słabych wynikach testów wydolnościowych poznańskich piłkarzy, i to niestety wczoraj było BARDZO widoczne na boisku. Każda piękna historia kiedyś się kończy i ta też musiała. Może Raków napiszę nową?_the_firefly_ pisze: ↑16 sie 2023, 14:18No i jeszcze to po prostu wola czy dążenie do zwycięstwa. Lech i Raków nawet kiedy mają ciężko, się nie poddają i mogą cierpieć, kiedy tego sytuacja potrzebuje. Nie mogę tego powiedzieć o Legii, ale i tak życzę powodzenia z Austrią, bo to rywal, którego można i trzeba pokonać, trzeba tylko się skupić z początku spotkania.
NIESAMOWITE!HMK pisze: ↑16 sie 2023, 13:29Nie ma większego klubu w Polsce i na świecie.Największa średnia punktów na mecz w historii europejskich pucharów (3pkt za zwycięstwo, drużyny z co najmniej 18 meczami w Europie):
1.Raków 2,22 pkt/mecz
2.Bayern 1,96
3.Ipswich 1,94
4.Real 1,93
5.Barcelona 1,90
6.Liverpool 1,89
7.Reims 1,88
8.Chelsea 1,88
AbsurDB
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _the_firefly_ » 18 sie 2023, 13:55
No niestety okazało się, że się mylię ))
Może i mam nadzieję, że Raków napisze, ale już nie jestem pewien sobie po tym wpisie o skupistości Lecha xD
_the_firefly_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: osinho » 18 sie 2023, 19:49
osinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 sie 2023, 22:18
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 21 sie 2023, 8:20
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 21 sie 2023, 8:24
Basel, który odpadł w półfinale (po dogrywce z Fiorentiną) nie dał rady kazachskiemu Tobołowi Kostanaj, więc wiesz
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 sie 2023, 8:42
Lech wyciągnął wnioski i wzmocnił kadrę. Żeby promować juniorów musisz grać w Europie, a żeby grać w Europie musisz mieć konkurencyjną kadrę. W Poznaniu to zrozumieli i ciężko się o coś do zarządu czy Rząsy przyczepić. Tym bardziej boli ta porażka.Arro pisze: ↑21 sie 2023, 8:20Mnie specjalnie Lech nie dziwi. W przeszłości 2 razy roztwaniali kompromitacjami dobry współczynnik. W ogóle to nie pojęte żeby w jednym sezonie grać w ćwierćfinale by w kolejnym odpaść z jakąś Trnavą gdzie część zawodników nie dała rady Ekstraklasie.
Raków ma mocnego przeciwnika, ale życzę im sukcesu bo to jedyny klub w Polsce który dąży do tego żeby było lepiej. Myślę, że przy awansie zrobiliby krok do przodu.
Legia i Lech to takie kluby które jak jest dobrze to zadawala tu i teraz. Robią wynik, potem coś spieprzą i od tak jest od lat.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio