Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 13 wrz 2023, 22:02
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 wrz 2023, 22:09
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 13 wrz 2023, 22:10
https://weszlo.com/2012/07/07/dziurowic ... probierza/W tym miejscu chciałbym powiedzieć, że przypomniałem sobie okoliczności kupienia przez GKS jeszcze jednego meczu w sezonie 2002/2003. Był to mecz z Górnikiem Zabrze, który odbył się 11 maja w Zabrzu. Moim piłkarzem był wtedy Stanisław Wróbel. Znałem go dobrze, miałem do niego zaufanie, poza tym kiedyś grał w Zabrzu, mieszkał koło Zabrza. Chciałem kupić wynik tego meczu bezpośrednio z piłkarzami Górnika. Wróbla prosiłem o numer telefonu do do któregoś z doświadczonych zawodników Górnika Zabrze. Od Wróbla otrzymałem dwa telefony komórkowe do Adama Kompały i Michała Probierza. Nie wtajemniczałem Wróbla po co mi te telefony. Działania te podjąłem 3-4 dni przed meczem. Najpierw zadzwoniłem do Probierza. Przedstawiłem się, spytałem czy możemy porozmawiać o jego pomocy dla mojej drużyny w tym meczu. Mówiłem trochę na okrągło, ale on się domyślił o co chodzi. Probierz powiedział, że on nie będzie grał w tym meczu i musi to załatwić z zawodnikami, którzy będą grali i się tego podjął. Oddzwoniłem po jakimś czasie do Probierza, ustaliliśmy, że muszę zapłacić 60 tys. zł za zwycięstwo. Probierz powiedział, że rozmawiał i wtajemniczył w ten układ piłkarzy: Lekkiego, Kompałę i Wiśniewskiego. Ja przystałem na tę kwotę. Umówiliśmy się, że ja podam pieniądze w paczce po odżywkach kierownikowi naszej drużyny, a on przekaże tę paczkę po odżywkach przed meczem Kompale koło szatni. Tak też się stało. Kierownik mojej drużyny Paweł Mażniewski nie był wtajemniczony w te szczegóły. Poprosiłem go jedynie bezpośrednio przed meczem o przekazanie paczki Adamowi Kompale. Wiem, że on przekazał tę paczkę, ja mu nie mówiłem co w niej jest, on nie pytał. W paczce były pieniądze w kwocie 60 tys. w banknotach po 100 i 200 zł. Wygraliśmy w Zabrzu w dziesięciu (jeden z zawodników otrzymał czerwoną kartkę) 4:1 (w rzeczywistości GKS wygrał 3:1)”.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2023, 22:10
No my gramy czasem na 3 stawach, jest fajne boisko.Delpiero14 pisze: ↑13 wrz 2023, 22:09EJ, MATI, IDZIESZ POGRAĆ W SIATĘ?” XD nic takiego nigdy nie miało miejsca
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 wrz 2023, 22:13
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 13 wrz 2023, 22:38
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 13 wrz 2023, 22:38
sci
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 13 wrz 2023, 22:50
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 14 wrz 2023, 0:06
No dlatego, że jest bardziej popularna. Ale siatkówka nie jest łatwiejszą dyscypliną od piłki nożnej. Nawet biorąc amatorsko to w taką nogę taki karakan jak ja by pograł, ale w siatkówkę już nie bardzo. Nigdy nie potrafiłam przeserwowac (za niski wzrost - za mało sił). Za piłką bym pognała. Numerem jeden jest piłka w moim sercu,ale zaraz za nią siatkówka i niestety trochę boli mnie to, że jest tak niedoceniana. Bo to jest piękny sport.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 14 wrz 2023, 1:12
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 14 wrz 2023, 1:57
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 14 wrz 2023, 2:34
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 14 wrz 2023, 7:37
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 wrz 2023, 8:06
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited