Mercato Bianconerich - Strona 16

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 22:51

No tak niby nie zrobi tego Morattiemu ale po ostatnim odejściu Bobo juz mnie nic nie zdziwi. Wiele wzkazuje na to że Hammer zawita do Turynu. A jak wiemy on ma lepsze układy z Mancinim niż Materazzi. Ostatnio Marco o mało sie nie pobił z Mancio :wink: :shock: Ponoć odwalili scene w Amsterdamie - nie wiadomo co jest prawda ale nie od dzis wiadomo że mają wode na siebie :lol:) Hammer w Interze ostatnio nie gra za dużo. Wiec może i zamieni ławke na ławke tylko ciekawe co wtedy z Giannicheddą - bo ten z koleji zna Macniniego dobrze :roll: - to jest mało prawdopodobne ale to było by ciekawe jak by sie rezerwowymi wymienili :wink: Choc Hammer za Free a Gianichedda ma umowe z Juve wiec Moggi by będzie chciał cos na tym wyjśc. Jak Poulsen zalili Vilareal to wróci Tacchinardi :shock: to ładnie 5 DM ? :roll: Pewnie cos wymysla :wink:

Ciekawa teza że Gallsa skuci kolonia Francuzów :wink: Mourinho zrobi pewnie wszystko by go zatrzymać. Na poczatku sezonu Cheslea grając na środku duetem Gallas - Terry nie traciła bramek wcale ! Potem Carvalho zaczą psioczyć że nie gra i skorzystał z nieszczęscie kolegi. Uraz bocznych obrońców spowodował że Gallas grał wszedzie w obronie z różnym skutkiem ale przeważnie na plus.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 28 lut 2006, 22:59

*_Zaza_* pisze:No tak niby nie zrobi tego Morattiemu ale po ostatnim odejściu Bobo juz mnie nic nie zdziwi. Wiele wzkazuje na to że Hammer zawita do Turynu. A jak wiemy on ma lepsze układy z Mancinim niż Materazzi. Ostatnio Marco o mało sie nie pobił z Mancio :wink: :shock: Ponoć odwalili scene w Amsterdamie - nie wiadomo co jest prawda ale nie od dzis wiadomo że mają wode na siebie :lol:) Hammer w Interze ostatnio nie gra za dużo. Wiec może i zamieni ławke na ławke tylko ciekawe co wtedy z Giannicheddą - bo ten z koleji zna Macniniego dobrze :roll: - to jest mało prawdopodobne ale to było by ciekawe jak by sie rezerwowymi wymienili :wink: Choc Hammer za Free a Gianichedda ma umowe z Juve wiec Moggi by będzie chciał cos na tym wyjśc. Jak Poulsen zalili Vilareal to wróci Tacchinardi :shock: to ładnie 5 DM ? :roll: Pewnie cos wymysla :wink:
Tacchinardi już zdecydował, zostaje w Hiszpanii. A perspektywa Alessio grania u Capello, jego zdania nie zmieni. Nie da mu Fabio pograć. Giannichedda?? Pewnie odejdzie. Może iść do Interu, nawet za darmo. A Matrix zostanie, raczej Mancini wyleci po sezonie. A Hammer będzie siedział, nawet jak GG zostanie, i tak Zanetti lepszy jest.

*_Zaza_* pisze: Ciekawa teza że Gallsa skuci kolonia Francuzów :wink: Mourinho zrobi pewnie wszystko by go zatrzymać. Na poczatku sezonu Cheslea grając na środku duetem Gallas - Terry nie traciła bramek wcale ! Potem Carvalho zaczą psioczyć że nie gra i skorzystał z nieszczęscie kolegi. Uraz bocznych obrońców spowodował że Gallas grał wszedzie w obronie z różnym skutkiem ale przeważnie na plus.
Jose będzie chciał za wszelka cene go zatrzymać, ale czy mu się uda?? Jak się Gallas uprze na transfer to nie. Tylko musiałby się uprzeć. U nas znalazłby sobie miejsce stałe. To że w Chelsea jest miotany po obronie, może być jego dodatkowym aspetkem do odejścia. Ale dopiero luty, do mercato hohoho. Pożyjemy, zobaczymy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 23:32

Aha to chyba że zostanie w La Liga. Nie dziwie mu sie przynajmie gra - ostatnio nawet strzelił chyba pierwsza bramke dla Żółtych Łodzi Podwodnych :wink: wygrali wysoko przerwyając zła passe w lidze a Tacchinardi otworzył wynik strzałem z dystansu po rozegraniu rożnego :wink: Jak Tacchiardi zostanie to wcale przyjscie Hammer nie musi oznaczać że Gianichedda odejdzie. Co innego gdyby było ich 5 :wink:

Mancini szybciej niż Materazzi opuści Inter - wątpie. To już prędzej pozwola odejśc psioczącemu Matrixowi. Watpie by Moratti teraz zwolnił Mancio. Nie teraz jeszcze dostanie "szanse" Chyba ze znajdzie sie taki kandydat na trenera który teraz jest zajety :wink:

Gallas miotany ? ale wiesz tylko w momencie gdy nie było boczny obronców. Leczyli urazy - To też pokazało jak jest wszechstrony. Nie wierze w to że on ma pretensje za to że Muorinho widzi w nim pewna deska ratunku. I Ufa mu czy to lewa flanka czy prawa czy środek. Bo on o tym mówi że cieszy sie że jest potrzebny. Także bardzie kolonia i ewentualne zmiana otocznie może mieć znaczeni. Gra na wyspach już z 4 czy 5 lata wiec może dojdzie do wniosku że czas na zmiany. [Kosztował Chelsea 5 milionów funtów gdy przychodził z OM :wink:] Choć jak zauwazyłeś Jose bez walki do nie odda - bo wie ile jest wart dla Cheslea :wink: (i to nie pieniedzy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lut 2006, 23:55

*_Zaza_* pisze:Nie no skopo

Nie no spuer
*_Zaza_* pisze:Nie wiem dla kogo Zlatan był hitem mercato chyba dla fanów Juve tylkio
I to jest ten ekspert? :lol: Zlatan był jednym z największych transferów tamtego sezonu i temu nie zaprzeczysz. Wiele osób o tym mówiło.
*_Zaza_* pisze:piszać newsy z JP tyle te co oni uważają za dobre
Nie siedzę na JP, ale przeglądam ich newsy i widzę, że wszystkie są z włoskich źródeł więc o czym ty rozmawiasz człowieku? spójrz na strone o Milanu, nic tylko smutek i gorycz :roll:
*_Zaza_* pisze:chyba dla Was fanów Juve sa teraz ważniejsze sprawy kontraktowe
No oprócz meczu z Werderem nie mamy się o co martwić. Chyba, że coś masz do zasugerowania?
*_Zaza_* pisze:A dobrze wiesz że Hammer nie Gerrard ale tyle masz
Na ławkę się przyda, a lepsze to niż Ronaldo w ataku :hardkor: :smile2: :pogrzeb:
Łukasz[ACM] pisze: Nie sądze, Milan raczej będzie szukał obrońców którzy odmłodzą naszą linie

Tak jak Jankulovski, którym wszyscy byli zafascynowani. Jednak Ancelotti stawia na starość więc nie masz na co liczyć :roll:
Łukasz[ACM] pisze:Co do Mercato Juve to na Gerrarda raczej liczyć nie możecie
O tym jużkażdy fan mówił, ale Zaza nie rozumie :maruda:
*_Zaza_* pisze:mam znaleśc 20 ? ile dajesz ? zakładzik ? Dawaj
Lecce nie zdobędzie mistrzostwa! ile dajesz? zakładzik? Dawaj (powyżej 100zł wchodzę chyba, że się boisz :lol: )
*_Zaza_* pisze:Zreszta może zakładzik mercato ?
A co masz do zaoferowania? jeśli chodzi o Gerrarda to wątpię żeby przeszedł, ale pomówmy o piłkarzach realnych o których Juve czy Milan mówi.
bagg pisze:Ale zobacz ile w Juve jest Francuzów Na pewno byłoby mu(Gerrardowi) łatwiej, gdyby w Starej Damie znajdowało się z 5 Anglików . Ale na szczęście tak nie jest, a to jest zwykła plota
Nie mówię o francuzach w Juve tylko o piłkarzach, którzy grali w Premiership i przeszli do Serie A. Przykładem jest Vieira, który fakt faktem jest francuzem, ale czy Gerrard? tak czy siak ten transfer i tak nie wypali, ale chcę przeczytać co Zaza myśli o Mercato :bicz:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2006, 0:43

:( no coż widać Was tylko tak uczą rozmawiać :( ale coż spróbuje nie wiem jak mi wyjdzie :P Panie Boże wybacz że zniżam sie do poziomu przecietnego fana Juve i zaczne szcze :wink: :(

Tomusmc :!:
Tomusmc pisze:I to jest ten ekspert? Laughing Zlatan był jednym z największych transferów tamtego sezonu i temu nie zaprzeczysz. Wiele osób o tym mówiło.

heh ale co rozumiemy przez "hit" Jak Ty nazywasz piłkarze ze słabej Holenderskiej ligi który ma chwialmi problem z nerwami i strzelaniem 100% "hitem" to wybacz :lol: Hitem tematego okna gdy przychodził Zlatan był jak cos np. Samuel Eto'o a nie jakiś tam Szwed. Bo co to za "hit" który w tym sezonie dołuje ? nie rozumie to co transfery robi się na jeden sezon ? Zlatan miał duży wpływ w scudetto Juve ale nie wyluzuj bo chyba naprawde mecz braki w spotkaniech Juve :lol: Chyba że teraz ma takie zadanie pudłować 100% i czesto faulowac. Eto'o zatracił cos w drugim sezonie ? Ekspert :] pogadamy w czasie Calcio i I Ty masz być ten 'kibic" :lol:

Tomusmc pisze:Nie siedzę na JP, ale przeglądam ich newsy i widzę, że wszystkie są z włoskich źródeł więc o czym ty rozmawiasz człowieku? spójrz na strone o Milanu, nic tylko smutek i gorycz Rolling Eyes
To słabą strone Milanu odwiedzacz. :roll: może masz ograniczenie nałożone przez operatora ? albo nie dla :wink: kiełbasa :lol: Zreszta Włoskie też dobre chcesz linki :] Jak Ci sie podobają news pisane w myśl zasady "pasuje to piszemy" to tyle masz :) A wole patrzęc na Giuseppe Meazza niż na biede, smutek i gorycz na Delle Apli :lol:

Tomusmc pisze:No oprócz meczu z Werderem nie mamy się o co martwić. Chyba, że coś masz do zasugerowania?

Słabo czytasz ale przekonasz sie po sezonie :P wtedy bedzie sam odwiedział inne strony niż JP :P hehe - zreszta martwić sie chyba powiniscie nie wstyd Wam że jestescie posmiewiskiem Calcio ? tylko fan klub Del Piero i sprzataczki na Delle Apli :lol: Wiesz nawet Francuzi się śmieją w Juve - ostatnie fajny magazyn widziałem porównanie Lens i Juve :) Bardzie pokazywali klimat - na Werder wraca akcja fani za 1 euro niby ładny gest ale tak naprawde licza ze ktos im bedzie kibicował bo tak było by nie ciekawei :wink:
Tomusmc pisze:Na ławkę się przyda, a lepsze to niż Ronaldo w ataku

hehe No tak na ławke to może opaske dostanie od Del Piero :roll: razem posiedzą :] Bynajmie nie za to co powini :P Ronaldo w ataku ? nie dziękuje - Mamy najlepszy atak w lidze :smoke: wiec po co na ławke ? Chyba szkoda pieniedzy. Gila - Sheva = Grande Bomber :] A sam Kaka strzelił wiecej niż te Wasz "hit" :P :lol: Choć Ronaldo swoje wygrał i nie daje po zaworach, wiec lepszy on niż taki jeden :wink: nawet na ławke :)

Tomusmc pisze:O tym jużkażdy fan mówił, ale Zaza nie rozumie Maruda

hehe Juventus i jego transfer mi lataja koło :) tak jak Boltonu :P Ale Tomusmc tego nie rozumie. Chłopie przeciesz Gerrard na Anfield Road gra dla przeszło 45 tysięcy ludzie sądzisz że zostawi takie miejsce i klub który kocha dla sprzatączke i grupy fanów Del Piero na Delle Apli ? :> Także gdzie problem ? to odrazu wiadomo

Tomusmc pisze:Lecce nie zdobędzie mistrzostwa! ile dajesz? zakładzik? Dawaj (powyżej 100zł wchodzę chyba, że się boisz

Ale gdzie tu sens ? A co ma Lecce do mercato ? No hola hola jak mówi poseł Cymaski czy Ty naprawde jesteś jak taki typowi biedak trzymający za Juve ? Co to miało znaczyć :>? odwracasz kota ogonem choc tak naprawde sam nie wiesz co piszesz chyba. Bo aż się dziwie że moderator potrafi tak nisko upaśc. Może wymyśl coś bardzie mądergo i chetnie sie założe o gotówke :] Możemy to powtórzyć co w popszednie mercato - kaska :P
Tomusmc pisze:A co masz do zaoferowania? jeśli chodzi o Gerrarda to wątpię żeby przeszedł, ale pomówmy o piłkarzach realnych o których Juve czy Milan mówi.
Zasady takie jak rok temu :]

A co to Twojej wypowiedz Tomus to ciesze się bardzie że się "wypisałeś" w końcu to mercato :P A nie liga. Także napisz coś jeszcze bo gdy zaczną grać w lidze nie bedzie mi dane czytać co pisze wiec będe z tego powodu bardzo załamany :lol: Naprawde nie wierz jak bardzo. Kibic za 10 :]
Tomusmc pisze:Ale chcę przeczytać co Zaza myśli o Mercato

Tyle masz w końcu to mercato a o piłce milczysz :) A ja czekam a Capello powie co myśli o swoim klubie :lol: Może:

Juventus to ciekawa drużyna ... Francuzów :lol:

P.S Koniec :smoke: na temat zakładu pisz prv :] na temat Calcio w temacie :P mercato to nic w czasie gdy gra liga :] Moderatorze :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 mar 2006, 9:26

*_Zaza_* pisze:tylko fan klub Del Piero i sprzataczki na Delle Apli

*_Zaza_* pisze:smutek i gorycz na Delle Apli

*_Zaza_* pisze:dla sprzatączke i grupy fanów Del Piero na Delle Apli ?
*_Zaza_* pisze:esteś jak taki typowi biedak trzymający za Juve ?
*_Zaza_* pisze:fani za 1 euro

To tak w ramach zasady o napinka = 1wp, która już chyba dawno zanikła.

Pomijając już idiotyczne brnięcie w Gerrard'a, który na pewno do nas nie przejdzie to do czego Wy chcecie dojść? Zaza to IMHO do bana chyba :roll: A w Tomusiu się coś zagotowało...wiem o co chodzi, też tak często miałem.

Zaza spytam się o 1 tylko. Fani za 1 euro, tak? A jakim Ty jesteś fanem? Oglądasz Milan tylko w TV, prawda? W takim razie jesteś taki sam jak Ci fani Juve we Włoszech, którzy na stadion nie chodzą. Za 1 euro, a nawet za nic. Na nic się Milanowi przydajesz. Pośmiewisko tylko robisz.

Tomusmc pisze:ie mówię o francuzach w Juve tylko o piłkarzach, którzy grali w Premiership i przeszli do Serie A. Przykładem jest Vieira, który fakt faktem jest francuzem, ale czy Gerrard?

Sorry, nie zrozumiałem Cię wtedy do końca :) Nie ma tematu.

Awatar użytkownika
Snoop Doggy Dogg
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snoop Doggy Dogg » 01 mar 2006, 12:07

Juve o Gerrardzie może zapomnieć.Chociaż Ballack jest czymś takim dla Bayernu jak Steven dla Liverpoolu a jednak Michael zdecydował sie odejść. Już bardziej realne jest przyjście Diarry z Lyonu. Chociaż może jak Milan wyłoży gruba kase na stół to kupią w pakiecie Crisa i Diarre. A Jose nie puści Gallasa, jest jednym z kluczowych zawodników w misternie budowanej przez niego taktyce. Forumowiczu Zaza nie ma to jak błyskotliwa dyskusja na poziomie co ? :lol: :P Powiedz jeszcze że prowadzisz interesy Andrija na Ukrainie :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 mar 2006, 13:46

Tomusmc pisze:Tak jak Jankulovski, którym wszyscy byli zafascynowani. Jednak Ancelotti stawia na starość więc nie masz na co liczyć
Jankulovski przychodził do nas raczej jako pomocnik który może grać w obronie :] Przed kontuzją nie tylko Milan się nim zachwycał... Carlo stawia na doświadczenie :P

Bagg a powiedz mi szczerze, nie jest tak jak pisze Zaza :?: Przecież wszyscy wiemy jakie są ceny biletów na mecze Juve i tutaj nie ma żadnej obrazy, no chyba że wasz zarząd obraża własny klub ustalając takie ceny. Twoje porównanie że Zaza ogląda mecze tylko w Tv jest wogóle nie na miejscu :roll: Wydaje mi się że 1000zł długa droga to co innego niż przybycie na miejscowy stadion ( wiem że jest oddalony od centrum ) za 1 euro.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 01 mar 2006, 15:45

ossy pisze:Napinanie nie za bardzo Ci wychodzi. Pisanie też nie. Może najpierw weź w domu kartke i poświcz
Zacytuje Tomachosa: "Szuta saka spierdalaka" (to chyba tak brzmialo). A tak ogolnie znalezli sie wielcy znawcy pilki noznej Zaza, Łukasz, ossy. Trio muszkieterow ktorzy mysla ze sa wielcy i za takich sie uwazaja a tak naprawde gowna potrafia. Pewnie siedzicie calymi dniami przed kompem i czytacie wszystko co zwiazane ze sportem. A okulary macie jak dna butelki od szampana, bo oczy juz dawno sie wam zepsuly. Smieszni jestescie. Zaza jestes strasznie dumy z tych 3100 postow i az cie ta duma rozpiera. Zal mi takich ludzi jak ty. Na pilce znasz sie ale nie musisz az tak tego okazywac (chodzi mi o to ze myslisz ze zawsze masz racje). A ty Lukasz nie udawaj Zazy bo i tak to ci nie wychodzi. Przypierdalasz sie do byle czego. Czasami pierdolniesz jakas glupote tylko nikt sie do ciebie nie dopierdziela tak jak do mnie. A ty ossy. Jedno slowo potrafi cie okreslic :"frajer". Wymyslacie sobie (Lukasz i ossy) jakies glupie rzeczy np. "ze ja znam menagerow pilkarzy". I macie z tego zlewa. Bujna wyobraznie dzieci maja. Rozumiem. Teraz pewnie dostane bana odrazu albo z 9 pkt. I to jest wlasnie niesprawiedliwosc. Bo jak ja napisze cos w jednym poscie (tak sie wszystko skumuluje) to odrazu trzeba sie dopierdzielic. Ale jak oni w kazdym poscie mnie obrazaja to nic prawie nie robicie bo po co. Mala napinka nie zaszkodzi. Tylko ze jakby to wszystko zlaczyc w jeden post to kopary opadlyby do ziemi. Narazie. :wink:

3WP, chyba ranga to za mało :roll: //maestro

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 mar 2006, 17:12

kasiorek21 pisze: Zacytuje Tomachosa: "Szuta saka spierdalaka" (to chyba tak brzmialo). A tak ogolnie znalezli sie wielcy znawcy pilki noznej Zaza, Łukasz, ossy. Trio muszkieterow ktorzy mysla ze sa wielcy i za takich sie uwazaja a tak naprawde gowna potrafia.
A czy ja gdzieś napisałem że jest wielki albo wszystko potrafie? Nie, tylko wyraziłem swoje zdanie na temat plotek transferowych, grafomanie.

kasiorek21 pisze: Pewnie siedzicie calymi dniami przed kompem i czytacie wszystko co zwiazane ze sportem. A okulary macie jak dna butelki od szampana, bo oczy juz dawno sie wam zepsuly. Smieszni jestescie.
NO, cała prawda. Biednym ja :cry:

kasiorek21 pisze: A ty ossy. Jedno slowo potrafi cie okreslic :"frajer". Wymyslacie sobie (Lukasz i ossy) jakies glupie rzeczy np. "ze ja znam menagerow pilkarzy". I macie z tego zlewa. Bujna wyobraznie dzieci maja. Rozumiem. Teraz pewnie dostane bana odrazu albo z 9 pkt. I to jest wlasnie niesprawiedliwosc. Bo jak ja napisze cos w jednym poscie (tak sie wszystko skumuluje) to odrazu trzeba sie dopierdzielic. Ale jak oni w kazdym poscie mnie obrazaja to nic prawie nie robicie bo po co. Mala napinka nie zaszkodzi. Tylko ze jakby to wszystko zlaczyc w jeden post to kopary opadlyby do ziemi.
A gdzie ja Cię obrażałem?? Ja Ci nie dałem rangi grafomana. Musiałeś sobie zasłuży swoim pisaniem,i dostałeś. Nazywasz mnie dzieckim? Jesteś młodszy ode mnie.
kasiorek21 pisze: Narazie. :wink:
nom. spierdalaj do grafomandii. I pozdrów dziadka.

P.S. Sory, ale nie zauważyłem. Ty przecież jestes bianconeri forever, respekt i szacunek :!:

2WP //maestro
spoko, sorry z deczka mnie poniosło na grafomana.

kasiorek21 pisze: "Szuta saka spierdalaka" (ten tekst mi wyjasnia :D ). A dziadka nie pozdrowie bo ma chore serce i nie chce aby sie denerwowal uslyszawszy ze taki frajer jak ty go pozdrawia. :wink: A z tym respectem to dziekuje ci bardzo 8) . Ale skonczmy to bo nie chce zasmiecac tematu o Juventusie. :wink:

Ale chyba u niego 3 wp to za mało :roll:

Przydałoby Ci się jeszcze kilka wp, choćby za pisanie mojego nicka z dużyej litery, a ci z małej.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2006, 17:40 przez ossy, łącznie zmieniany 2 razy.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 01 mar 2006, 17:24

ossy pisze:
kasiorek21 pisze: Zacytuje Tomachosa: "Szuta saka spierdalaka" (to chyba tak brzmialo). A tak ogolnie znalezli sie wielcy znawcy pilki noznej Zaza, Łukasz, ossy. Trio muszkieterow ktorzy mysla ze sa wielcy i za takich sie uwazaja a tak naprawde gowna potrafia.
A czy ja gdzieś napisałem że jest wielki albo wszystko potrafie? Nie, tylko wyraziłem swoje zdanie na temat plotek transferowych, grafomanie.

kasiorek21 pisze: Pewnie siedzicie calymi dniami przed kompem i czytacie wszystko co zwiazane ze sportem. A okulary macie jak dna butelki od szampana, bo oczy juz dawno sie wam zepsuly. Smieszni jestescie.
NO, cała prawda. Biednym ja :cry:

kasiorek21 pisze: A ty ossy. Jedno slowo potrafi cie okreslic :"frajer". Wymyslacie sobie (Lukasz i ossy) jakies glupie rzeczy np. "ze ja znam menagerow pilkarzy". I macie z tego zlewa. Bujna wyobraznie dzieci maja. Rozumiem. Teraz pewnie dostane bana odrazu albo z 9 pkt. I to jest wlasnie niesprawiedliwosc. Bo jak ja napisze cos w jednym poscie (tak sie wszystko skumuluje) to odrazu trzeba sie dopierdzielic. Ale jak oni w kazdym poscie mnie obrazaja to nic prawie nie robicie bo po co. Mala napinka nie zaszkodzi. Tylko ze jakby to wszystko zlaczyc w jeden post to kopary opadlyby do ziemi.
A gdzie ja Cię obrażałem?? Ja Ci nie dałem rangi grafomana. Musiałeś sobie zasłuży swoim pisaniem,i dostałeś. Nazywasz mnie dzieckim? Jesteś młodszy ode mnie.
kasiorek21 pisze: Narazie. :wink:
nom. spierdalaj do grafomandii. I pozdrów dziadka.
"Szuta saka spierdalaka" (ten tekst mi wyjasnia :D ). A dziadka nie pozdrowie bo ma chore serce i nie chce aby sie denerwowal uslyszawszy ze taki frajer jak ty go pozdrawia. :wink: A z tym respectem to dziekuje ci bardzo 8) . Ale skonczmy to bo nie chce zasmiecac tematu o Juventusie. :wink:

2WP- ja tak mogę długo :roll: //maestro
Ale ja juz prawie skonczylem :wink: . Ossy wstydz sie teraz sie wywijasz. :evil:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 mar 2006, 18:59

*_Zaza_* pisze:heh ale co rozumiemy przez "hit"
*_Zaza_* pisze:Hitem tematego okna gdy przychodził Zlatan był jak cos np. Samuel Eto'o
Hit w Serie A, a nie w Primera Division tak? poza tym w pierwszym sezonie strzelił 16 bramek i był jednym z najbardziej udanych transferów więc chcąc nie chcąc hitem był, a to, że teraz gra lekką padakę to już inna sprawa.
Tomusmc pisze:A wole patrzęc na Giuseppe Meazza niż na biede, smutek i gorycz na Delle Apli
Ja jednak pozostaje przy Delle Alpi choćby na meczach nie było żadnego kibica :twisted: ja nie kibicuje fanatykom tylko piłkarzom i klubowi więc o czym ty mówisz?
Tomusmc pisze:nie wstyd Wam że jestescie posmiewiskiem Calcio ?
Nie, a czemu mam się wstydzić? nic o tym nie słyszałem, a wiem, że to 'pośmiewisko' dominuje Calcio więc nie wiem czy jest wam do śmiechu :lol: ehh te twoje zapowiedzi przed sezonowe :roll:
*_Zaza_* pisze:A sam Kaka strzelił wiecej niż te Wasz "hit"
Gratulacje prześlę za pobraniem dlatego proszę czekać na odbiór w ciągu 3 dni. Między innymi dzięki asystom i bramkom Ibry jesteśmy na pierwszym miejscu więc mi to nie przeszkadza, a tobie?
*_Zaza_* pisze:hehe Juventus i jego transfer mi lataja koło

:shock: :shock: :shock: a widziałeś nazwę tematu?
*_Zaza_* pisze:czy Ty naprawde jesteś jak taki typowi biedak trzymający za Juve ?
Biedak? hmm z pieniędzmi nie miałem problemów jakoś nigdy więc raczej to określenie mija się z moją osobą 8)
*_Zaza_* pisze:tylko fan klub Del Piero
A co w tym dziwnego? czy żaden z piłkarzy Milanu nie ma fanclubu? no przykro mi, ale żeby za to naskakiwać na Alexa bo ma fanów? :lol:
*_Zaza_* pisze:Ale gdzie tu sens ? A co ma Lecce do mercato ?
To co twoje zakłady to tej całej rozmowy :roll: ja chciałem się założyć o podobną rzecz do twojej :rotfl:
*_Zaza_* pisze:Bo aż się dziwie że moderator potrafi tak nisko upaśc
Spokojnie, jeszcze siedzę na krześle, a na podłoge jakoś nie chce mi się upadać, chyba że chodzi o kogoś innego? :think:
Tomusmc pisze:Naprawde nie wierz jak bardzo

Nom jakoś właśnie ci nie wierzę :lol:
*_Zaza_* pisze:Kibic za 10
O cholera to już są jakieś przeliczniki? a jaka waluta? może ojro bo tak bardzo bym chciał :( a ty Zaza ile kosztujesz? no powiedz, powiedz :)

Jeśli chodzi o Mercato to ja nigdy nie wierzyłem, że o kupieniu gwiazdy będą mówić w połowie sezonu bo to nie jest w stylu Juve. Znając żytcie dowiemy się dopiero pod koniec sierpnia 8)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 mar 2006, 16:39

Ostatnio prasa wiele huczy o Mercato, a to w Juve ląduje Chistiano Ronaldo ,Gerrard :lol: takie nazwiska śmieszą bo z góry wiadomo ,ze jest to plotka :wink:

Według mnie poważnie traktować można np. "plotke" o Prawym obrońcu Olimpique Lyon - Francoisem Clerc'iem :wink:

22 letniemu zawodnikowi kończy się kontrakt w czerwcu więc będzie do wzięcia za darmo co napewno jest wielkim plusem :) o zawodnika stara się także AC Milan, ale wydaje się, że Clerc jakby co to wybrałby ofertę Juve ponieważ miałby tutaj kolegów 8)

Clerc w tym sezonie rozegrał 15 spotkań w Ligue 1 o 3 mecze w Lidze Mistrzów. Zagrał także w meczu reprezentacji ze Słowacją. Ma 186 cm wzrostu oraz waży 77 kg. Trza brać :wink:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 15 mar 2006, 16:55

Ostatnio prasa wiele huczy o Mercato, a to w Juve ląduje Chistiano Ronaldo ,Gerrard Laughing takie nazwiska śmieszą bo z góry wiadomo ,ze jest to plotka Wink
No ja nie wiem czy to tak śmieszy bo Moggi niejednokrotnie zaskakiwał z transferami za ogromne sumy np. Nedved, Thuram, Buffon czy Veira.
Cristiano Ronaldo może mieć już dość słabej gry Manchesteru i np. zdecyduje się na przejście do Juve które ma większe szanse na zdobycie jakiegokolwiek trofeum niż MU.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 17 mar 2006, 0:27

No to co do mercato...letniego...to chodzą słuchy że Camoranesi ma odejść! Jeśli Mauro odejdzie to będzie to wielki błąd Capello że go puścił! Pierwszym do odstrzału jest dla mnie Emerson! Jak chce go Real to niech sobie go biorą - ja po nim płakał nie będe - na rynku jest wielu lepszych piłkarzy od Emersona na których stać Juve! Ale raczejnie odejdzie bo uczepił sie Capello jak rzep psiego ogona i łazi wszędnie za nim...chyba że Capello odejdzie...to wtedy może i Brazylijczyk - a odejścia Capello bym nie chciał!
Nie wiem tak dokładnie jak się mają sprawy z Chimentim, Tudorem, Kapo, Tacchinardim i Legrottaglie - są wypożyczeni? Jeśli tak to niech Juve się ich pozbędzie raz na zawsze! Chociaż na Tacchiego ja bym jeszcze postawił - dla mnie to bardzo dobry pomocnik...ale jak Capello go nie chce...to niech przynajmniej chłopaczyna odnajdzie się w Milanie - bo takie słuchy chodząże tam trafi!
Gladstone pewnie wróci z Hellas verona...ale w Juve nie ma narazie dla niego miejsca! Znów go gdzieś wypożyczyć....
Sevilla i kilka innych klubów z Hiszpanni przymierza sie na Zalayete - niech odejdzie - zbyt długo siedzi na ławce w Juve! Blasi - podobno Palermo go chce - niech odejdzie...w środku narazie nie ma dla niego miejsca! Tak samo jak dla Pessotto w obronie - chłopak już zagrał swoje w Juve i niech odejdzie na emeryturke do Torino najlepiej :)
Podobnie ma się sprawa z Birindellim - lubie tego zawodnika ale już dla niego miejsca w 11 nie widze - niech odejdzie do Sampy lub jakiegoś Empoli...na emeryturke :) Abbiatti odejdzie napewno do Milanu...trzeba znaleźć kogoś na ławkę! Także Olivera nie ma co liczyć na grę w pierwszym składzie...możnaby go wupożyczyc :) Treze ma już 29 lat...myśle ze to ostatni dzwonek zeby go dobrze sprzedac! Zebina wrócił do łask ale wiadomo czy znowu nie bedzie chciał odejść...ja bym go sprzedał...!

Kto ma przyjść...napewno Daniele Bonera!! Obrońca idealny dla Juve! Marchionni jest już zaklepany to dobrze - na lewą pomoc kogoś takiego Starej Damie potrzeba! Ma podobno przyjść C.Zanetti - lubie tego zawodnika...i bym bardzo chciał żeby grał na Stadionie Alpejskim w przyszłym sezonie! Potrerzbny jakiś skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia - tu mogłaby wrócić opcja Ljungberga....szybki zawodnik...troche stary..ale co tam :) Na rezerwowego bramkarza proponowałbym Storariego z Messiny lub Bucciego z Parmy! A w ataku postawiłbym na Milito z Saragossy...Jako uzupełnienie obrony Juve to Terlizzi z palermo by się nadawał....no i tak mamy zgrabny zespolik:

--------------------Buffon, Storari
-----------------------Bonnefoi

Balzaretti--------Thuram, Cannavaro------Zambrotta
Bonera--------------Terlizzi, Kovac---------Chiellini

Camoranesi-----Zanetti, Vieira-------------Nedved
Ljungberg-------Gianichedda, Emerson----Marchionni

---------------------Ibrahimović
----------------------Del Piero
------------------------Mutu
------------------------Milito

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”