Ciekawa teza że Gallsa skuci kolonia Francuzów

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 22:51
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 28 lut 2006, 22:59
Tacchinardi już zdecydował, zostaje w Hiszpanii. A perspektywa Alessio grania u Capello, jego zdania nie zmieni. Nie da mu Fabio pograć. Giannichedda?? Pewnie odejdzie. Może iść do Interu, nawet za darmo. A Matrix zostanie, raczej Mancini wyleci po sezonie. A Hammer będzie siedział, nawet jak GG zostanie, i tak Zanetti lepszy jest.*_Zaza_* pisze:No tak niby nie zrobi tego Morattiemu ale po ostatnim odejściu Bobo juz mnie nic nie zdziwi. Wiele wzkazuje na to że Hammer zawita do Turynu. A jak wiemy on ma lepsze układy z Mancinim niż Materazzi. Ostatnio Marco o mało sie nie pobił z Mancio![]()
Ponoć odwalili scene w Amsterdamie - nie wiadomo co jest prawda ale nie od dzis wiadomo że mają wode na siebie
) Hammer w Interze ostatnio nie gra za dużo. Wiec może i zamieni ławke na ławke tylko ciekawe co wtedy z Giannicheddą - bo ten z koleji zna Macniniego dobrze
- to jest mało prawdopodobne ale to było by ciekawe jak by sie rezerwowymi wymienili
Choc Hammer za Free a Gianichedda ma umowe z Juve wiec Moggi by będzie chciał cos na tym wyjśc. Jak Poulsen zalili Vilareal to wróci Tacchinardi
to ładnie 5 DM ?
Pewnie cos wymysla
![]()
Jose będzie chciał za wszelka cene go zatrzymać, ale czy mu się uda?? Jak się Gallas uprze na transfer to nie. Tylko musiałby się uprzeć. U nas znalazłby sobie miejsce stałe. To że w Chelsea jest miotany po obronie, może być jego dodatkowym aspetkem do odejścia. Ale dopiero luty, do mercato hohoho. Pożyjemy, zobaczymy.*_Zaza_* pisze: Ciekawa teza że Gallsa skuci kolonia FrancuzówMourinho zrobi pewnie wszystko by go zatrzymać. Na poczatku sezonu Cheslea grając na środku duetem Gallas - Terry nie traciła bramek wcale ! Potem Carvalho zaczą psioczyć że nie gra i skorzystał z nieszczęscie kolegi. Uraz bocznych obrońców spowodował że Gallas grał wszedzie w obronie z różnym skutkiem ale przeważnie na plus.
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lut 2006, 23:32
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lut 2006, 23:55
*_Zaza_* pisze:Nie no skopo
I to jest ten ekspert?*_Zaza_* pisze:Nie wiem dla kogo Zlatan był hitem mercato chyba dla fanów Juve tylkio
Nie siedzę na JP, ale przeglądam ich newsy i widzę, że wszystkie są z włoskich źródeł więc o czym ty rozmawiasz człowieku? spójrz na strone o Milanu, nic tylko smutek i gorycz*_Zaza_* pisze:piszać newsy z JP tyle te co oni uważają za dobre
No oprócz meczu z Werderem nie mamy się o co martwić. Chyba, że coś masz do zasugerowania?*_Zaza_* pisze:chyba dla Was fanów Juve sa teraz ważniejsze sprawy kontraktowe
Na ławkę się przyda, a lepsze to niż Ronaldo w ataku*_Zaza_* pisze:A dobrze wiesz że Hammer nie Gerrard ale tyle masz
Łukasz[ACM] pisze: Nie sądze, Milan raczej będzie szukał obrońców którzy odmłodzą naszą linie
O tym jużkażdy fan mówił, ale Zaza nie rozumieŁukasz[ACM] pisze:Co do Mercato Juve to na Gerrarda raczej liczyć nie możecie
Lecce nie zdobędzie mistrzostwa! ile dajesz? zakładzik? Dawaj (powyżej 100zł wchodzę chyba, że się boisz*_Zaza_* pisze:mam znaleśc 20 ? ile dajesz ? zakładzik ? Dawaj
A co masz do zaoferowania? jeśli chodzi o Gerrarda to wątpię żeby przeszedł, ale pomówmy o piłkarzach realnych o których Juve czy Milan mówi.*_Zaza_* pisze:Zreszta może zakładzik mercato ?
Nie mówię o francuzach w Juve tylko o piłkarzach, którzy grali w Premiership i przeszli do Serie A. Przykładem jest Vieira, który fakt faktem jest francuzem, ale czy Gerrard? tak czy siak ten transfer i tak nie wypali, ale chcę przeczytać co Zaza myśli o Mercatobagg pisze:Ale zobacz ile w Juve jest Francuzów Na pewno byłoby mu(Gerrardowi) łatwiej, gdyby w Starej Damie znajdowało się z 5 Anglików . Ale na szczęście tak nie jest, a to jest zwykła plota
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2006, 0:43
Tomusmc pisze:I to jest ten ekspert? Laughing Zlatan był jednym z największych transferów tamtego sezonu i temu nie zaprzeczysz. Wiele osób o tym mówiło.
To słabą strone Milanu odwiedzacz.Tomusmc pisze:Nie siedzę na JP, ale przeglądam ich newsy i widzę, że wszystkie są z włoskich źródeł więc o czym ty rozmawiasz człowieku? spójrz na strone o Milanu, nic tylko smutek i gorycz Rolling Eyes
Tomusmc pisze:No oprócz meczu z Werderem nie mamy się o co martwić. Chyba, że coś masz do zasugerowania?
Tomusmc pisze:Na ławkę się przyda, a lepsze to niż Ronaldo w ataku
Tomusmc pisze:O tym jużkażdy fan mówił, ale Zaza nie rozumie Maruda
Tomusmc pisze:Lecce nie zdobędzie mistrzostwa! ile dajesz? zakładzik? Dawaj (powyżej 100zł wchodzę chyba, że się boisz
Zasady takie jak rok temuTomusmc pisze:A co masz do zaoferowania? jeśli chodzi o Gerrarda to wątpię żeby przeszedł, ale pomówmy o piłkarzach realnych o których Juve czy Milan mówi.
Tomusmc pisze:Ale chcę przeczytać co Zaza myśli o Mercato
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 mar 2006, 9:26
*_Zaza_* pisze:tylko fan klub Del Piero i sprzataczki na Delle Apli
*_Zaza_* pisze:smutek i gorycz na Delle Apli
*_Zaza_* pisze:dla sprzatączke i grupy fanów Del Piero na Delle Apli ?
*_Zaza_* pisze:esteś jak taki typowi biedak trzymający za Juve ?
*_Zaza_* pisze:fani za 1 euro
Tomusmc pisze:ie mówię o francuzach w Juve tylko o piłkarzach, którzy grali w Premiership i przeszli do Serie A. Przykładem jest Vieira, który fakt faktem jest francuzem, ale czy Gerrard?
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snoop Doggy Dogg » 01 mar 2006, 12:07
Snoop Doggy Dogg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 mar 2006, 13:46
Jankulovski przychodził do nas raczej jako pomocnik który może grać w obronieTomusmc pisze:Tak jak Jankulovski, którym wszyscy byli zafascynowani. Jednak Ancelotti stawia na starość więc nie masz na co liczyć
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 01 mar 2006, 15:45
Zacytuje Tomachosa: "Szuta saka spierdalaka" (to chyba tak brzmialo). A tak ogolnie znalezli sie wielcy znawcy pilki noznej Zaza, Łukasz, ossy. Trio muszkieterow ktorzy mysla ze sa wielcy i za takich sie uwazaja a tak naprawde gowna potrafia. Pewnie siedzicie calymi dniami przed kompem i czytacie wszystko co zwiazane ze sportem. A okulary macie jak dna butelki od szampana, bo oczy juz dawno sie wam zepsuly. Smieszni jestescie. Zaza jestes strasznie dumy z tych 3100 postow i az cie ta duma rozpiera. Zal mi takich ludzi jak ty. Na pilce znasz sie ale nie musisz az tak tego okazywac (chodzi mi o to ze myslisz ze zawsze masz racje). A ty Lukasz nie udawaj Zazy bo i tak to ci nie wychodzi. Przypierdalasz sie do byle czego. Czasami pierdolniesz jakas glupote tylko nikt sie do ciebie nie dopierdziela tak jak do mnie. A ty ossy. Jedno slowo potrafi cie okreslic :"frajer". Wymyslacie sobie (Lukasz i ossy) jakies glupie rzeczy np. "ze ja znam menagerow pilkarzy". I macie z tego zlewa. Bujna wyobraznie dzieci maja. Rozumiem. Teraz pewnie dostane bana odrazu albo z 9 pkt. I to jest wlasnie niesprawiedliwosc. Bo jak ja napisze cos w jednym poscie (tak sie wszystko skumuluje) to odrazu trzeba sie dopierdzielic. Ale jak oni w kazdym poscie mnie obrazaja to nic prawie nie robicie bo po co. Mala napinka nie zaszkodzi. Tylko ze jakby to wszystko zlaczyc w jeden post to kopary opadlyby do ziemi. Narazie.ossy pisze:Napinanie nie za bardzo Ci wychodzi. Pisanie też nie. Może najpierw weź w domu kartke i poświcz
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 mar 2006, 17:12
A czy ja gdzieś napisałem że jest wielki albo wszystko potrafie? Nie, tylko wyraziłem swoje zdanie na temat plotek transferowych, grafomanie.kasiorek21 pisze: Zacytuje Tomachosa: "Szuta saka spierdalaka" (to chyba tak brzmialo). A tak ogolnie znalezli sie wielcy znawcy pilki noznej Zaza, Łukasz, ossy. Trio muszkieterow ktorzy mysla ze sa wielcy i za takich sie uwazaja a tak naprawde gowna potrafia.
NO, cała prawda. Biednym jakasiorek21 pisze: Pewnie siedzicie calymi dniami przed kompem i czytacie wszystko co zwiazane ze sportem. A okulary macie jak dna butelki od szampana, bo oczy juz dawno sie wam zepsuly. Smieszni jestescie.
A gdzie ja Cię obrażałem?? Ja Ci nie dałem rangi grafomana. Musiałeś sobie zasłuży swoim pisaniem,i dostałeś. Nazywasz mnie dzieckim? Jesteś młodszy ode mnie.kasiorek21 pisze: A ty ossy. Jedno slowo potrafi cie okreslic :"frajer". Wymyslacie sobie (Lukasz i ossy) jakies glupie rzeczy np. "ze ja znam menagerow pilkarzy". I macie z tego zlewa. Bujna wyobraznie dzieci maja. Rozumiem. Teraz pewnie dostane bana odrazu albo z 9 pkt. I to jest wlasnie niesprawiedliwosc. Bo jak ja napisze cos w jednym poscie (tak sie wszystko skumuluje) to odrazu trzeba sie dopierdzielic. Ale jak oni w kazdym poscie mnie obrazaja to nic prawie nie robicie bo po co. Mala napinka nie zaszkodzi. Tylko ze jakby to wszystko zlaczyc w jeden post to kopary opadlyby do ziemi.
nom. spierdalaj do grafomandii. I pozdrów dziadka.kasiorek21 pisze: Narazie.![]()
kasiorek21 pisze: "Szuta saka spierdalaka" (ten tekst mi wyjasnia). A dziadka nie pozdrowie bo ma chore serce i nie chce aby sie denerwowal uslyszawszy ze taki frajer jak ty go pozdrawia.
A z tym respectem to dziekuje ci bardzo
. Ale skonczmy to bo nie chce zasmiecac tematu o Juventusie.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 01 mar 2006, 17:24
"Szuta saka spierdalaka" (ten tekst mi wyjasniaossy pisze:A czy ja gdzieś napisałem że jest wielki albo wszystko potrafie? Nie, tylko wyraziłem swoje zdanie na temat plotek transferowych, grafomanie.kasiorek21 pisze: Zacytuje Tomachosa: "Szuta saka spierdalaka" (to chyba tak brzmialo). A tak ogolnie znalezli sie wielcy znawcy pilki noznej Zaza, Łukasz, ossy. Trio muszkieterow ktorzy mysla ze sa wielcy i za takich sie uwazaja a tak naprawde gowna potrafia.
NO, cała prawda. Biednym jakasiorek21 pisze: Pewnie siedzicie calymi dniami przed kompem i czytacie wszystko co zwiazane ze sportem. A okulary macie jak dna butelki od szampana, bo oczy juz dawno sie wam zepsuly. Smieszni jestescie.![]()
A gdzie ja Cię obrażałem?? Ja Ci nie dałem rangi grafomana. Musiałeś sobie zasłuży swoim pisaniem,i dostałeś. Nazywasz mnie dzieckim? Jesteś młodszy ode mnie.kasiorek21 pisze: A ty ossy. Jedno slowo potrafi cie okreslic :"frajer". Wymyslacie sobie (Lukasz i ossy) jakies glupie rzeczy np. "ze ja znam menagerow pilkarzy". I macie z tego zlewa. Bujna wyobraznie dzieci maja. Rozumiem. Teraz pewnie dostane bana odrazu albo z 9 pkt. I to jest wlasnie niesprawiedliwosc. Bo jak ja napisze cos w jednym poscie (tak sie wszystko skumuluje) to odrazu trzeba sie dopierdzielic. Ale jak oni w kazdym poscie mnie obrazaja to nic prawie nie robicie bo po co. Mala napinka nie zaszkodzi. Tylko ze jakby to wszystko zlaczyc w jeden post to kopary opadlyby do ziemi.
nom. spierdalaj do grafomandii. I pozdrów dziadka.kasiorek21 pisze: Narazie.![]()
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 mar 2006, 18:59
*_Zaza_* pisze:heh ale co rozumiemy przez "hit"
Hit w Serie A, a nie w Primera Division tak? poza tym w pierwszym sezonie strzelił 16 bramek i był jednym z najbardziej udanych transferów więc chcąc nie chcąc hitem był, a to, że teraz gra lekką padakę to już inna sprawa.*_Zaza_* pisze:Hitem tematego okna gdy przychodził Zlatan był jak cos np. Samuel Eto'o
Ja jednak pozostaje przy Delle Alpi choćby na meczach nie było żadnego kibicaTomusmc pisze:A wole patrzęc na Giuseppe Meazza niż na biede, smutek i gorycz na Delle Apli
Nie, a czemu mam się wstydzić? nic o tym nie słyszałem, a wiem, że to 'pośmiewisko' dominuje Calcio więc nie wiem czy jest wam do śmiechuTomusmc pisze:nie wstyd Wam że jestescie posmiewiskiem Calcio ?
Gratulacje prześlę za pobraniem dlatego proszę czekać na odbiór w ciągu 3 dni. Między innymi dzięki asystom i bramkom Ibry jesteśmy na pierwszym miejscu więc mi to nie przeszkadza, a tobie?*_Zaza_* pisze:A sam Kaka strzelił wiecej niż te Wasz "hit"
*_Zaza_* pisze:hehe Juventus i jego transfer mi lataja koło
Biedak? hmm z pieniędzmi nie miałem problemów jakoś nigdy więc raczej to określenie mija się z moją osobą*_Zaza_* pisze:czy Ty naprawde jesteś jak taki typowi biedak trzymający za Juve ?
A co w tym dziwnego? czy żaden z piłkarzy Milanu nie ma fanclubu? no przykro mi, ale żeby za to naskakiwać na Alexa bo ma fanów?*_Zaza_* pisze:tylko fan klub Del Piero
To co twoje zakłady to tej całej rozmowy*_Zaza_* pisze:Ale gdzie tu sens ? A co ma Lecce do mercato ?
Spokojnie, jeszcze siedzę na krześle, a na podłoge jakoś nie chce mi się upadać, chyba że chodzi o kogoś innego?*_Zaza_* pisze:Bo aż się dziwie że moderator potrafi tak nisko upaśc
Tomusmc pisze:Naprawde nie wierz jak bardzo
O cholera to już są jakieś przeliczniki? a jaka waluta? może ojro bo tak bardzo bym chciał*_Zaza_* pisze:Kibic za 10
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 mar 2006, 16:39
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 15 mar 2006, 16:55
No ja nie wiem czy to tak śmieszy bo Moggi niejednokrotnie zaskakiwał z transferami za ogromne sumy np. Nedved, Thuram, Buffon czy Veira.Ostatnio prasa wiele huczy o Mercato, a to w Juve ląduje Chistiano Ronaldo ,Gerrard Laughing takie nazwiska śmieszą bo z góry wiadomo ,ze jest to plotka Wink
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 17 mar 2006, 0:27
Alkoholiko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio