aluzja...*_Zaza_* pisze:Rozbili Niemców a juz nie długo Niemieckie kluby zawitaja do Włoch![]()
Frings, Balla, Deisler...nie licze Bastiana...wydaje sie ze troszke beda rozgniewani...i chyba taki wpiieerdol dobrze zadziala im na ambicje...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 02 mar 2006, 17:11
aluzja...*_Zaza_* pisze:Rozbili Niemców a juz nie długo Niemieckie kluby zawitaja do Włoch![]()
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 mar 2006, 18:53
Też tak mysle, ale Włosi upewnili się w tym że są lepsi i nie mają się czego bać więc znów wygrająGomez pisze:Frings, Balla, Deisler...nie licze Bastiana...wydaje sie ze troszke beda rozgniewani...i chyba taki wpiieerdol dobrze zadziala im na ambicje...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 02 mar 2006, 19:52
mozliwe w przypadku Juve...ale poczekajmy z tym stwierdzeniem na Milano AcŁukasz[ACM] pisze:Też tak mysle, ale Włosi upewnili się w tym że są lepsi i nie mają się czego bać więc znów wygrająGomez pisze:Frings, Balla, Deisler...nie licze Bastiana...wydaje sie ze troszke beda rozgniewani...i chyba taki wpiieerdol dobrze zadziala im na ambicje...![]()
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 mar 2006, 12:22
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 03 mar 2006, 17:24
Gatti nie zagra*_Zaza_* pisze: może to tez zrobić duet Pirlo Gattuso. Deisler chyba został "wybrany" jednym z najgorszych piłkarz meczu.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 mar 2006, 17:53
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 30 kwie 2006, 21:54
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 30 kwie 2006, 21:58
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 kwie 2006, 22:21
No dzisiaj z Cagliary radził sobie całkiem niezle Bonera a grał na lewej stronieMarco_Van_Basten pisze:Tak patrze na ten skład i zaskakuje mnie obecność Bonery. Oczywiście to była / jest nadzieja włoskiej piłki, natomiast w tym sezonie zdecydowanie lepiej spisywał sie Panucci z Romy. Jednak trenerem jest Lippi, a wiemy jaki ma on stosunek do Panucciego. Co do reszty to w sumie nie ma żadnego zaskoczenia.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2006, 1:05
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:W sumie to mozna juz po tej kadrze patrzec kto pojedzie na Mundial wszyscy z niej sie nie zmieszcza ale przeciez 4 bramkarzy nie zabierze.
Tylko AmeliaŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ciekawie moze wygladac rywalizacja o 3 miejsce w bramce De Sanctis czy mlody Amelia
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 01 maja 2006, 1:32
dziwne trochę to Twoje ustawienie Zaza...Zaza pisze:[1-4-3-1-2] Buffon - Oddo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta- Camoranesi - Pirlo - Gattuso - Totti - Toni, Gilardino
robur

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2006, 1:45
robur pisze:z tego co napisał Kendo i co widziałem na onecie to Lippi nie powołał nikogo z Romy (Tottiego także nie ma) - moim zdaniem tacy zawodnicy jak wspomniany Totti, Perrotta czy De Rossi powinni się tam znalezc...
No jak 4 - 3 - 1 - 2 ? tak grali już Totti za plecami napadu jak Kaka w Milanierobur pisze:dziwne trochę to Twoje ustawienie Zaza...
na prawej obronie będzie Zaccardo a nie Oddo (wiem, wiem Milan go chce )
Lewa pomoc to w tym ustawianiu Gattuso ewetualnie De Rossi może grać. I spelniać też zadania defensywne. Totti za napdaem a Mauro Camoranesi z prawej. W tym ustawieniu obroncy są "wachadłowi" wiec I Oddo i Zambrotta na flankach maja swoja przestrzen .. jak Doniurobur pisze:nie ma lewego pomocnika bo ja Tottiego nie widzę w tej roli - Gilardino ostatnio słabiej gra więc Inzaghi w jego miejsce
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 01 maja 2006, 15:12
o to raczej mozesz byc pewny ze nie powola Panucciego...a szkoda..w koncu gra chyba lepiej niz Oddo i Zaccardo...*_Zaza_* pisze:Jak Lippi nie powoła Pancciego
Tu sie z Toba zgadzam... Gilardino jest bez formy...i tu Ja widze duza szanse na powrot Inzaghiego do kadry...napad Toni, Inzaghi za plecami wysuniety Totti...robur pisze:Gilardino ostatnio słabiej gra więc Inzaghi w jego miejsce
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2006, 15:45
dzieciol31 pisze:o to raczej mozesz byc pewny ze nie powola Panucciego...a szkoda..w koncu gra chyba lepiej niz Oddo i Zaccardo...
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 01 maja 2006, 16:18
ato to ja wiem...tak samo mowi sie o Materazzim i De Rossim.. co prawda tego pierwszego bym nie bral...*_Zaza_* pisze:A Simone ? no przeciesz nie powoływał graczy Romy mi. dla tego bo Coppa
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio