Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 paź 2023, 13:07
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 paź 2023, 13:14
Za czasów studiów jadłem Chleb Złocisty z Tesco. Potrafił przez 2 tygodnie utrzymywać efekt świeżości, tzn ani nie sechł a nie pleśniał
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 paź 2023, 13:18
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 paź 2023, 13:41
Wyjątkowo słaba rozmowa,niestety głównie z winy MazurkaBerele Lewartow pisze: ↑19 paź 2023, 13:07To jest jakiś z dupy news. Poszła dzisiaj czy wczoraj do RMF na wywiad do Mazurka. Mazurek zaczął ją o ten temat wypytywać, mimo że wyraźnie nie chciała tego tematu drążyć (też się nie dziwie, bo musiałaby jakieś głupoty wygadywać). Nie zadawał jest normalnych pytań, tylko jakieś bzdury, czy Boska sprząta skarpety po sobie, a potem wielki news, że ktoś zajmuje się bzdurnym tematem hoteli olewając inne tematy.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 paź 2023, 13:46
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 19 paź 2023, 14:05
A ja mam nadzieje, że wrócą. Jak się nie podoba to zmień pracę. Za dużo szkód jest przez niedziele handlowe tylko dlatego żeby wąska grupa osób miała wolne.
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 paź 2023, 14:18
zależy mi na moim interesie? Jeju, ale zbrodnia
piotrcies
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 paź 2023, 14:44
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 19 paź 2023, 14:49
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 paź 2023, 14:56
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 19 paź 2023, 14:58
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 19 paź 2023, 14:58
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 19 paź 2023, 14:58
Witamy w zachodnich standardach. W Hiszpanii powtarza się: cieszę z tego na co głosowałeś. Ja powtórzę po raz kolejny: wyborcą się bywa a podatkiem się jest.Eyesmon pisze:https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobi ... 3,2b83378a
Lewica i ich chore problemy. Jpd....nieważna gospodarka, finanse, inwestycje, wojna, kryzys. Ważne są aborcja i transy ....
Duma Katalonii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 paź 2023, 14:59
Nie tylko im, są osoby które dorabiały w weekendy i duże grono moich koleżanek tak robiło. Teraz nikomu nie kali się iść w sobotę. Dzięki temu też osoby które pracowały w tygodniu nie zawsze musiały przychodzić do pracy, rynek sam się formuje i nie potrzebuje sztucznego zamykania. Jestem za jakimiś obowiązkami typu dwa weekendy w miesiącu wolne albo coś ale nie za zamkniętymi sklepami.
wloski
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio