Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 07 mar 2006, 9:51
danon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 mar 2006, 10:04
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 07 mar 2006, 10:05
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 mar 2006, 10:12
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adriano_FcI » 07 mar 2006, 10:19
Adriano_FcI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 07 mar 2006, 21:38
jakiś nowy scrabbelek?Chociarz
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 08 mar 2006, 11:45
danon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2006, 11:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 mar 2006, 12:13
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 mar 2006, 12:22
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2006, 13:17
optymizm jest przed meczem - bo ostatnmie wyniki i przedewszystkim gra Kanonierów [z Fulhamem, czy Realem] napawają optymizmemj1mmy pisze:Różo i Fieldy! Hurra optymizm bywa zgubny
a dlaczego ma być nieciekawie ? będa bramki, piekne akcje i radość gospodarzy na koniec.j1mmy pisze:Nie wiem może chociaż dzis na Highbury bedzie ciekawie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 mar 2006, 14:03
W sensie ze wczorajszy mecz pokazywany w tv był mocno szachowany a dzis chcialbym zobaczyć walkęfieldy pisze:a dlaczego ma być nieciekawie ? będa bramki, piekne akcje i radość gospodarzy na koniec
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 mar 2006, 14:20
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 08 mar 2006, 14:22
Czy naciśnięcie shifta boli?Hurra - będzie po meczu, bo prawdopodobnie to real odpadnie, a Arsenal awansuje do 1/4 finału.
I dlatego niczego nie można wykluczyć. Bo Real to nie Chelsea, która przegrywając mecz u siebie na wyjeździe gra defensywniePrzed meczem z na Santiago bernabeu Real też był na fali a wszyscy wiemy jak sie skończyło
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2006, 14:34
nie, tak się złożyło, ze akurat mi nie "wskoczył" przy Realu. Mnie to akurat nie bawi [pisanie nazw zespołów z małej litery] nie poodniecam się tym i nie próbuje w tak dziecinny sposób się napinac - to nie jayazid^ pisze:Czy naciśnięcie shifta boli?
właśnie u siebie Lyon w tym sezonie specjalnie nie błyszczy, nie mówię tu, że nie sa faworytem - bo są. niemniej jednak wydaje mi się iż PSV może sprawić niespodziankę, maja znakomitego Cocu, który potrafi błysnąć w meczu z kazdym rywalem.Uchi_ pisze:Lyon - PSV to bardzo ciekawa para, jednak po pierwszym meczu w Holandii i bardzo szczęśliwej wygranej to francuzi są faworytami, grają mądrą piłkę, a u siebie napewno nie dadzą sobie wydrzeć awansu
nawet jakby Fin nie zagrał - to i tak ostatnimi czasy, raczej siał postrach po bramką Reiny zamiast wprowadzać spokój w formacji w której gra.Uchi_ pisze:.Nie wiadomo czy zagra Hyypia, ale w Lizbonie boją się za to Gerrarda
Myślisz, ze Real strzeli 2 gole Lehamnnowi ? Wąptię, moim zdaniem będzie mało bramek [1 lub 2] dużo rozważnej gry w obronie, próby ataku ze strony Realu, które niekoniecznie muszą przynosić efekty.j1mmy pisze:Mnie 2-2 dziś by w pełni utysfakcjkonowało bo przynajmmniej coś by sie działo
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio