Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 mar 2006, 22:41
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 08 mar 2006, 22:41
barti-bartek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 mar 2006, 22:45
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 08 mar 2006, 22:52
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2006, 22:54
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 mar 2006, 23:00
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2006, 23:02
Niggaz pisze:Ładny mecz. Wspaniale mi się go oglądało z perspektywy kibica Barcelony świętującego awans i wyeliminowanie Chelsea. Wspaniale mi się go oglądało z perspektywy Antimadridisty. Wiedziałem, że tak będzie. To było jedno z tych niewielu spotkań w których wynik 0:0 nie odzwierciedla jak świetne było widowisko.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2006, 23:07
Przypuszczalnie El Gordo (kocham ten przydomekBienias pisze:Niggaz MC Ronaldo tak zle zaral jak piszesz?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 mar 2006, 23:12
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 mar 2006, 23:12

Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2006, 23:17
Jeszcze nie skończyłem świętowaćŁukasz[ACM] pisze:P.S Niggaz co tak późno piszesz Question Razz Aż tak bardzo swiętowałeś awans ...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 mar 2006, 23:25
Bienias pisze:![]()
![]()
Przez te komunistyczne swieto nie obejrzalem tego meczu
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 mar 2006, 23:39
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 mar 2006, 0:30
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 mar 2006, 1:08
wy mieliście jakieś tam szanse [Ronaldo głową, Raul - znakomita okazja, słupek i niewyobrażalne pudłoToudinho pisze:No i pdpadliśmy, a mieliśmy szanse i to duuże by to wygrać lecz nie daliśmy rady
a ryczbarti-bartek pisze:Zremisowal z Arsenalem 0-0. Szkoda nie wiem co pisac chce mi się płakac
dziś też pazurki były pokazane, ale lekko nienaostrzoneRumeczek pisze:no ale cóż Arsenal pokazał w 1 meczu pazurki i dzięki temu zagra w kolejnej rundzie
jak napisałes na wstępie, Real grał o życie, a Kanonierzy nie mieli zamiaru mu ułatwiac zadania. Lepszy taki mecz, niż gdyby mieli murować bramkę cały mecz i nie stworzać zagrożenia [jak nie przymierzajac Chelsea wczorajNiggaz pisze: Ziza znowu nie wytrzymał. Frustracja mu się udzila na stare lata. Nie ładnie. Zresztą nawet Henry potraktował Ikera po twarzy raz celowo. Ogólnie wspaniała rodzinna atmosfera.
hehe szkoda, ze Pires tak słabo uderzył - ale widać, ze Roberto C. jeszcze trochę sił ma, skoro po całym meczu, ciężkim meczu zapieprzał w tą i spowrotemNiggaz pisze:Carlos szacunek za pościg za piłką.
teraz życzac mu 100 lat, życzysz mu szybkiej smierciNiggaz pisze:100 lat panie Kazimierzu.
tak jak mówisz, nie inaczejNiggaz pisze:El Gooooordoooooooo
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio