A faktycznie, chyba wspominałeś, że masz w tych smutnych progach rodzinę? Doskonale!
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 gru 2023, 17:34
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 gru 2024, 12:26
Maratony - udało się i to dwa ze świetnymi czasami. Thriathlon na razie odpuszczony. Jeśli chodzi o piłkę nożną to myslałem, że 2022r nic nie przebije, ale to co w tym roku się stało to do tej pory niedowierzam. Kontuzje - no cóż, pęknięcia w obu stopach, pierwsza blokada która dopiero teraz schodzi, więc na początku roku okaże się, kiedy mogę wracać. Wymarzone auto kupione. Basen odpuszczony, bo skupiłem się na bieganiu. Z książkami słaba sprawa bo nie mogę znaleźć autora, który by mi przypasował, więc jeszcze gorzej niż rok temu.DDK pisze: ↑16 gru 2023, 22:19Plany na 2024
Podobnie jak rok temu - wrócić do zdrowia i sportu. Chciałbym zapisać się na maraton i go przebiec. Chciałym też zapisać się na thriathlon i ukońćzyć 1/2 IM. W PA nic nie przebije 2022r, więc po prostu, żeby móc cały rok spokojnie grać bez kontuzji. Zawodowo żeby było tak jak jest. Oby Wisła awansowała, oby finansowo był rok taki jak ten. Rok temu pisałem, że w 2024r chciałbym kupić wymarzone auto i za parę miesięcy chciałbym się powoli zacząć rozglądać, ale nie napalam się. Rok temu pisałem, żę chcaiłbym przepłynąć kilka długości basenu - na 3msc temu potrafiłem przepłynąć 1km. Za to książek przeczytałem dużo mniej, bo jak co rok czytałem koło 25, tak teraz pewnie z 15.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 22 gru 2024, 17:59
Budapesztu oczywiście nie udało się zobaczyć, także plan na przyszły rok gotowy19B10 pisze: ↑20 gru 2023, 11:11Raczej nie stawiam sobie celów na dany rok, także ciężko później uznać czy udało się je zrealizować, ale gdyby go podsumować, to nie był wcale taki zły.
Owszem, znowu byłem w szpitalu, zaliczyłem skomplikowaną ponoć operację, ale nie było po niej powikłań, no i po dwóch latach mogę w końcu normalnie jeść, a było z tym już kiepsko. Na pewno dwie gastroskopie w jednym roku to o dwie za dużo, mam nadzieję że nie będę już musiał tego więcej przerabiać.
Zawodowo nic się nie zmieniło, co w zupełności mi wystarczy- chodzę tam tylko po to żeby było mnie stać na życie.
Wystartowałem w pierwszym w życiu wyścigu rowerowym, nie zabiłem się, było fajnie, pora na kolejne w 2024, przygotowania zostały już podjęte.
Jeżeli chodzi o podróże, to dalej celem numer jeden jest Budapeszt, może w końcu się uda.
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 gru 2024, 10:35

futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 25 gru 2024, 11:06
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 gru 2024, 11:56
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 gru 2024, 12:38
W takim razie (co bym nie zapomniał) na przyszły rok życzę Ci od razu dużo, dużo zdrowia!
U mnie w miarę podobnie. Na spokojnie robiłem rzeczy, które sprawiały radość bez żadnych ciśnień czy gonienia założeń. W przyszłym roku myślę, że będzie podobnie
Żeby Ci się nie pojebało. Nie wiem na ile prawdziwe są memy o specjalnym miejscu na lotnisku w Wiedniu dla osób, które pomyliły Austrię z Australią, ale lepiej nie sprawdzać
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 gru 2024, 13:05
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 25 gru 2024, 16:17
sci
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 25 gru 2024, 16:29
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 gru 2024, 16:30
Eyesmon
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 gru 2025, 10:32
wyleczyłem, odpukać bez kolejnych kontuzji. Na maraton nie zapisałem się, przebiegłem ledwo 350km w tym roku (w poprzednim ponad 1000km). Awansu Wisły nie było, ale idzie wszystko w dobrym kierunku. Finansowo ok, na taras kupiłem tylko meble, żeby było gdzie siedzieć, zbiórki na zwierzaki robione.DDK pisze: ↑22 gru 2024, 12:26Wyleczyć się, kopać dalej bez większych kontuzji. Zapisałem się na kolejny maraton, więc chciałbym na wiosnę porządnie zacząć trenować - jak nie będzie kontuzji to chciałbym przebiec 1500km w rok. Zawodowo żeby było tak jak jest, chyba już nie mierzę wyżej. Wisła? Wiadomo, celem awans. Finansowo żeby nie było gorzej. Chciałbym też wykończyć taras, żeby można było w lecie spokojnie tam spędzać czas. I robić kolejne zbiórki na zwierzaki!
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio