Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 04 mar 2006, 14:32
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 mar 2006, 15:03
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2006, 16:05
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 09 mar 2006, 4:06
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 mar 2006, 11:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 mar 2006, 11:19
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 11 mar 2006, 15:46
barti-bartek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 11 mar 2006, 16:07
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 mar 2006, 18:28
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 mar 2006, 9:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 mar 2006, 13:54
Wywialo?coz nie bedzie LM, to juz mniej kibicow....fieldy pisze:Gdzie są kibice Chelsea, tyle ciekawego się dzieje w klubie - a tu pustkami wieje Confused
Ale czy jest sens Ballacka w Chelsea. Ja akurat nie widze Lamparda i Ballacka w srodku pomocy razem...kto siadzie na lawe?Essien sprowadzony za 40 mln?czy Makelele -najlepszy def.pomocnik swiata....nie wiem co ten Mourinho chce. Jesli Ballack przyjdzie to Lampard moze chciec odejsc...i neistety do Barcelony...mowie stanowczo "NIE" dla Lamparda w Barcie, wiec Michael niech sie trzyma z dala od Romkafieldy pisze:2 dni temu pojawiła się wypowiedź Mourinho, który zachwalał Ballacka.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 14 mar 2006, 14:59
Makelele ma ja juz chyba 33 lata wiec Chelesea musi działac.Ale czy jest sens Ballacka w Chelsea. Ja akurat nie widze Lamparda i Ballacka w srodku pomocy razem...kto siadzie na lawe?Essien sprowadzony za 40 mln?czy Makelele -najlepszy def.pomocnik swiata....nie wiem co ten Mourinho chce. Jesli Ballack przyjdzie to Lampard moze chciec odejsc...i neistety do Barcelony...mowie stanowczo "NIE" dla Lamparda w Barcie, wiec Michael niech sie trzyma z dala od Romka
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 14 mar 2006, 15:20
Taki zawodnik jak Ballck ma sens wszędzie. To jest taki piłkarz, który może równie dobrze grać jako ofensywny pomocnik, jako rozgrywający i jako defensywny pomocnik.berik pisze:Ale czy jest sens Ballacka w Chelsea
Dlaczego nie? Ballacka można porównać do Gerrarda, z którym Lampard z powodzeniem grywa w reprezentacji Anglii.berik pisze:Ja akurat nie widze Lamparda i Ballacka w srodku pomocy razem
W obecnych czasach, kiedy to najlepsze drużyny rozgrywają po 50 meczy na sezon stwierdzenie rezerwowy straciło dawny sens. Teraz każdy jest rezerwowym i każdy należy do podstawowego składu.berik pisze:kto siadzie na lawe?
berik pisze:Essien sprowadzony za 40 mln?czy Makelele -najlepszy def.pomocnik swiata
Masz odpowiedźJohn Travolta pisze:Makelele ma ja juz chyba 33 lata wiec Chelesea musi działac.
Raczej nie. Lampard obok Terrego jest sercem The Blues. Już prędzej Mourinho odejdzie niż Lampardberik pisze:Jesli Ballack przyjdzie to Lampard moze chciec odejsc
Marzenia...berik pisze:i neistety do Barcelony
Nie wiem o co ci chodzi. Naprawdę. Ja też nie lubię wielu klubów, ale to nie powód żeby twierdzić, że piłkarze z danego klubu nie przydaliby się np w Interze. Nie przepadam za Barcą, ale piłkarze tacy jak R10 czy Messi grają wg mnie genialnie (do tego można dołączyć Xaviego - reszty jakoś nie trawię). Chłopak taki jak Lampard znalazłby sobie miejsce wszędzie, nawet w Barcelonie.berik pisze:mowie stanowczo "NIE" dla Lamparda w Barcie
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 mar 2006, 18:43
Ale Chelsea ma Makelele chociazby i Essiena, ktory pewnie sie zdenerwuje grzejac lawe.A raczej Ballacka, Makelele, Essiena, czy Lamparda na skrzydle nie widze. 4 bardzo dobrych zawodnikow, na 2 pozycje...a Mourinho nie rotuje zbyt mocno sklademMartin Pellegrino pisze:Dlaczego nie? Ballacka można porównać do Gerrarda, z którym Lampard z powodzeniem grywa w reprezentacji Anglii.
Moze i Lampard jest swietny, ale gdzie go chcesz wsadzic?kosztem kogo?Ryjek swojej taktyki na pewno nie zmieni. W pomocy miejsca Xaviego i Deco sa niepodwazalne. A przeciez mamy jeszcze Edmilsona, ktory gra naprawde dobry sezon, sa jeszcze Iniesta, Motta, MvB, Gabri no i Gio, ktory nawet w pomocy moze zagrac...zapomnialbym o Marquezie-w razie kontuzji, czy kartek moze wskoczyc na miejsce Edmilsona jak w zeszlym sezonie.Gdzie tu miejsce dla Lamparda?Martin Pellegrino pisze:ie wiem o co ci chodzi. Naprawdę. Ja też nie lubię wielu klubów, ale to nie powód żeby twierdzić, że piłkarze z danego klubu nie przydaliby się np w Interze. Nie przepadam za Barcą, ale piłkarze tacy jak R10 czy Messi grają wg mnie genialnie (do tego można dołączyć Xaviego - reszty jakoś nie trawię). Chłopak taki jak Lampard znalazłby sobie miejsce wszędzie, nawet w Barcelonie.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 14 mar 2006, 18:58
dla mnie Lamps jest tyle wart co Deco i Xavi razem wzieci, nie ma na swiecie klubu w ktorym Franki nie znalazlby sobie miejsca w podst. 11berik pisze: W pomocy miejsca Xaviego i Deco sa niepodwazalne
Gomez
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio