Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 19:22
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 20 maja 2024, 19:28
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 maja 2024, 19:34
Ja jestem fanem Liverpoolu a mimo tego nie wiem kto z 3 szeregu biegał z medalem
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 19:47
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 20 maja 2024, 19:48
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 20 maja 2024, 19:50
Dyskusja kształtuje
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 20 maja 2024, 19:58
Ja dodam tylko od siebie, że jestem bardzo zawiedziony naszym opuszczeniem rozgrywek w ćwierćfinale. Nie będę kłamał, że starcia w fazie grupowej mnie ekscytowały, ale im bliżej fazy pucharowej i finału, tym lepiej i ciekawiej. Nie będę w przyszłym sezonie tęsknił, czwartki niestety psują w pewnym stopniu weekendy, ale jak nie ma LM, to chętnie będę się bić w LE. Oczywiście dochodzi do tego kwestia grania na kilku frontach vs grania na mniejszej liczbie frontów, ale it is what it is. Od dłuższego już czasu wychodzę z założenia, że chodzi o choćby próbę grania o trofea, jakie by nie były.Bernabeu pisze: ↑20 maja 2024, 19:48Jedyne co mnie negatywnie dziwi, to gdy np. czytam negatywne opinie np. o Lidze Europy ze strony kibiców klubów, które przez kilkanaście lat miały niewiele sukcesów porównywalnych lub większych od Ligi Europy: wtedy mam takie "trochę w dupie Wam się poprzewracało", ale głupio pisać to gdy ktoś odpowie "ło, fan Realu, blabla". Ale fakt faktem. Resztę pobudek łatwo jest mi zrozumieć.
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 maja 2024, 20:04
Bez sensu to jest wmawianie sobie i innym, że bez znaczenia czy to półfinał LM z Realkiem czy 3 runda pucharu króla Kongo z TP Mazembe bo mecz to mecz. Ludzie są różni ale nie aż tak. Imo to klasyczny damage control po rozczarowującej końcówce spektakularnego sezonu, który musiał rozbudzić nadzieję na jakis happy ending.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 20:39
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 maja 2024, 20:52
Jak zwykle nie czytasz ze zrozumieniem. Chodziło o to że Carson ma niby 4 misie, uszatka i jeszcze puchary a zagrał pewnie 2 mecze na krzyż w City. I tego dotyczyła dyskusja. A Ty wbiles w połowie, nie doczytałes o co chodziło i ohoho
Eyesmon
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 20:59
Ty jesteś naprawdę niepodrabialny
Eeee, co?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 maja 2024, 21:00
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 maja 2024, 21:01
Gdybyś ją zakończył 2 posty wcześniej to aż tak mocno byś się nie skompromitował, bo kłamanie na temat tego co można przeczytać stronę wcześniej to już jakiś wyższy poziom absurdu
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 maja 2024, 21:02
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio