Ale coś innego pisałeś, chyba że to skrót i się nie dogadaliśmy.
Nie ma tu słowa baraż.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2024, 16:17
Ale coś innego pisałeś, chyba że to skrót i się nie dogadaliśmy.
Nie ma tu słowa baraż.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 cze 2024, 17:39
Ale o awansie tych dwóch wicemistrzów będzie decydował baraż z drużynami z 2 ligi więc to siłą rzeczy wynika jedno z drugiego
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 20 cze 2024, 14:07
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 20 cze 2024, 14:30
Skolwin to najbardziej na północ wysunięta dzielnica Szczecina. FC Pogoń?Nie. Po prostu kibice Pogoni z północnej części miasta wspierają dopingiem swój lokalny,dzielnicowy,klub.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 20 cze 2024, 15:48

1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 20 cze 2024, 19:45
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 20 cze 2024, 19:58
Bo wszystko idzie na Pogoń.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 cze 2024, 20:04
Boromir
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 20 cze 2024, 21:31
Jeden, główny?Nie.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 21 cze 2024, 10:12
Zwyczajnie ta Wieczysta to jeszcze niedawno była taka ciekawostka niż poważny klub, a teraz gra w 2 lidze i jest dość poważnym graczem. Oczywiście, z takim budżetem wyniki sportowe nie zaskakują, ale mimo wszystko patrzy mi się na to co najmniej dziwnie. Mam nadzieję, że nie awansują już wyżej, ale na to samo liczyłem już rok temu, więc pewnie kwestia czasu i wjadą do pierwszej ligi.
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milena » 21 cze 2024, 14:34
Jaki budżet na Wieczysta Kraków i ogólnie wszystkie kluby II ligi?Zygmunt-1 pisze: ↑21 cze 2024, 10:12Zwyczajnie ta Wieczysta to jeszcze niedawno była taka ciekawostka niż poważny klub, a teraz gra w 2 lidze i jest dość poważnym graczem. Oczywiście, z takim budżetem wyniki sportowe nie zaskakują, ale mimo wszystko patrzy mi się na to co najmniej dziwnie. Mam nadzieję, że nie awansują już wyżej, ale na to samo liczyłem już rok temu, więc pewnie kwestia czasu i wjadą do pierwszej ligi.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki może się solidnie osłabić po awansie do 2 ligi. Do Puław idzie Ukrainiec co nastrzelal trochę bramek, a na liście życzeń klubów są też inni czołowi zawodnicy.
Milena
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 21 cze 2024, 14:37
I Świt Szczecin tam będzie. Sporo znanych drużyn:Polonia Bytom, Hutnik Kraków czy Podbeskidzie Bielsko-Biała. Fajna,ciekawa liga się szykuje.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milena » 21 cze 2024, 14:41
Betclick będzie też sponsorem III ligiPietroBosman pisze: ↑21 cze 2024, 14:37I Świt Szczecin tam będzie. Sporo znanych drużyn:Polonia Bytom, Hutnik Kraków czy Podbeskidzie Bielsko-Biała. Fajna,ciekawa liga się szykuje.
A Betclick będzie sponsorem tytularnym:
https://www.sportowepodhale.pl/artykul/ ... u-20272028
Milena
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio