Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 29 mar 2006, 0:03
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 mar 2006, 0:16
A ja zadam pytanie. Oglądałeś mecz?j1mmy pisze:Wiesz napisze to w twoim stylu "ośmieszasz się"
Sędzia uratował mecz nie odgwizdując jednego zagrania ręką? Przypominam tylko, że karnego by nie było. Rzut wolny pośredni tylko.j1mmy pisze:tak naprawde sedzie utratował Barcelonie mecz
Stąd te 100% sytuacje strzeleckiej1mmy pisze:barca z przodu nic nie zagrała
A nie Benficaj1mmy pisze:Mieliscie dzisiaj wiecej szczescia niz umiejetnosci,
W sytuacjach kiedy podawał do naszych napastników teżj1mmy pisze:to co robił bramakrz to przekracza ludzkie pojecie
Dlatego w I połowie każdy wchodził w nią jak w masło i były setki. Genialnie grali.j1mmy pisze:obrona zagrała genialnie
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 mar 2006, 0:20
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 mar 2006, 0:23
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 mar 2006, 0:26
Ronaldinho przeszedl dzis obok meczuNiggaz pisze:Stąd te 100% sytuacje strzeleckiej1mmy pisze:barca z przodu nic nie zagrała![]()
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 mar 2006, 0:27
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 mar 2006, 0:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 mar 2006, 0:30
Nawet zrezygnowałem z meczu Arsenal JuveNiggaz pisze:A ja zadam pytanie. Oglądałeś mecz?
Setek Benfici rozumiem nie liczysz?Sędzia uratował mecz nie odgwizdując jednego zagrania ręką? Przypominam tylko, że karnego by nie było. Rzut wolny pośredni tylko.
Przynajmniej 6 setek Barcelony już się nie liczy. Jasne. Sędzia z Barcelony uratował nam tyłek
Barcelona , to ze bramkarz zagrał cudnie jakims przypadkiem nie było badz co badz wystarczyło pogladac zestawienia wynikow benfici przed ip o przyjscuA nie Benfica Poważnie pytam. Odpowiedz. Kto miał dzisiaj więcej szczęścia niż umiejętności?
Nie dali sobie bramki wbic? starczy w rewanzu tez tak zagraja i tez starczyDlatego w I połowie każdy wchodził w nią jak w masło i były setki. Genialnie grali.
Po co udawac hipokrytę.J1mmy zastanów się i napisz jutro jeszcze raz co sądzisz o meczu. Najpierw obejrzyj go może. Postaraj się zachować chociaż pozodry bezstronności przy tym.
Jakos mnien ie przekonuje ze to formalnośc bedzie ale co mi tam ja nie jestem bezstronny i pewnie meczu nie ogladalem i sie nie znam i w ogóle i szczególe i co jeszcze tam sobie wymyslicieŁukasz[ACM] pisze:Teraz trzeba czekać na formalność na Camp nou.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 mar 2006, 0:31
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 mar 2006, 0:46
Ile było setek Benfici? Pytam poważnie bo może bez kitu nie pamiętam. Tylko nie przytaczaj strzałów zza pola karnego, które dalekie było od 100% sytuacji. Ja przypominam sobie dwie okazje dla Benfici, ale mogę się mylić. Dla Barcy przypominam sobie więcej.j1mmy pisze:Setek Benfici rozumiem nie liczysz?
Barcelona też. Obrona grała genialnie? Zajebiściej1mmy pisze:Nie dali sobie bramki wbic? starczy w rewanzu tez tak zagraja i tez starczy
Ja nie mogę podejść obiektywnie bo jestem kibicem Barcy i to jest po prostu niemożliwe. Różnica jest taka, że przytaczam tylko fakty. Fakty. Fakty przemawiają za tym, że Barcelona miała więcej okazji. Grała lepiej. Benfica miała więcej szczęścia. Grała gorzej.j1mmy pisze:Po co udawac hipokrytę.
może ty lepiej podejdziesz do tego meczu obiektywnie?
Mam nadzieję, że jesteś dumny z tego co napisałeśj1mmy pisze:a wszyscy sedziowie sa przeciw FCB (to tez jedna z Twoich złotych mysli ^^).
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 mar 2006, 0:57
Niggaz pisze:Mam nadzieję, że jesteś dumny z tego co napisałeś Nie byłbyś w stanie przytoczyć fragmentu w którym kiedykolwiek pisałem (na poważnie), że wszyscy sędziowie są przeciw FCB, ale nic. W tym momencie się ośmieszasz bo brakuje Ci argumentów i zapodajesz takie właśnei teksty bez pokrycia
Nie grała lepiej.fakt utrzymywała sie przy piłce i co z tego? Kontry były szybkie szkoda ze skutecnzosci zabrakło.Ja nie mogę podejść obiektywnie bo jestem kibicem Barcy i to jest po prostu niemożliwe. Różnica jest taka, że przytaczam tylko fakty. Fakty. Fakty przemawiają za tym, że Barcelona miała więcej okazji. Grała lepiej. Benfica miała więcej szczęścia. Grała gorzej.
A bramke wpuscili? Nie. Ratowali bledy bramakrza? Tak. Barca miała coś z stałych fragmentow gry? Nie. nawet jesli kogos przepuscili bramkarz "was absolutly determined not to be beaten"Barcelona też. Obrona grała genialnie? Zajebiście
Ja naliczyłem 4:)Ile było setek Benfici? Pytam poważnie bo może bez kitu nie pamiętam. Tylko nie przytaczaj strzałów zza pola karnego, które dalekie było od 100% sytuacji. Ja przypominam sobie dwie okazje dla Benfici, ale mogę się mylić. Dla Barcy przypominam sobie więcej.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 29 mar 2006, 7:57
To ja nalicze setki Barcy:j1mmy pisze:Cytat:
Ile było setek Benfici? Pytam poważnie bo może bez kitu nie pamiętam. Tylko nie przytaczaj strzałów zza pola karnego, które dalekie było od 100% sytuacji. Ja przypominam sobie dwie okazje dla Benfici, ale mogę się mylić. Dla Barcy przypominam sobie więcej.
Ja naliczyłem 4
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 mar 2006, 8:17
Czysta konfabulacja z Twojej stronyj1mmy pisze:Nie chce mi sie przkeopywac przez temat FC Barcelona ale to chyba było przy okazji opa Del Rey
W takim razie muszę zadawać jakieś pytania pomocnicze bo chyba się na piłce nie znam. Może mnie czegoś nauczysz chociażj1mmy pisze:Nie grała lepiej.fakt utrzymywała sie przy piłce i co z tego? Kontry były szybkie szkoda ze skutecnzosci zabrakło.
Sporo strat w srodku pola tez bylo Smile. Zabrakło tej magii
Faktem jest ze 2+2=4 i to nie zawsze...
A ja dwie. Przy sześciu czy siedmiu dla Barcelony.j1mmy pisze:Ja naliczyłem 4
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 mar 2006, 8:30
Niggaz pisze:zęsto zdarza nam się w tematach hiszpańskich robić sobie jaja, że niby sędziowie pomagają Barcelonie czy tam Realowi itp. itd. Trzeba tylko odróżnić jeszcze co jest faktycznie pisane na serio a co nie. Dyskutowałem tutaj przynajmniej kilka razy na temat sędziowania i jedyna opinia. którą zawsze starałem się przeforsować jest taka, że sędziowanie w Hiszpanii jest bardzo słabe. Sędziowie mylą się bardzo często, ale nie faworyzują żadnej drużyny. Po prostu kiedy arbiter popełni błąd w meczu Barcy czy Realu to taka sytuacja jest zawsze bardzo nagłaśniana.
Niggaz pisze:W takim razie muszę zadawać jakieś pytania pomocnicze bo chyba się na piłce nie znam. Może mnie czegoś nauczysz chociaż
krzychu212 pisze: Ze szczęścia? Szczęście miała wczoraj Benfika, bo gdyby chociaż ten Deco na samym początku spotkania wpakował piłke do siatki to myśle że 4:0 mogłoby się skończyć. Skuteczność to była nasza pięta achillesowa w tym spotkaniu.
Bo grała jak na ich poziom możliwości na 150% normy zreszta wydaje mi się że to napisałem , ża Fcb z tyłu mi sie podobała, ładnie Simao wylaczali:D przez pewien czasNiggaz pisze:Jeśli chodzi o mój tekst na temat genialności obrony to nie zrozumiałeś moich intencji. Barcelona też nie straciła bramki czy jej obrona też grała genialnie idąc Twoim tokiem myślenia
Gdyby sedzia podylktował karny to by było 0:1krzychu212 pisze: Szczęście miała wczoraj Benfika, bo gdyby chociaż ten Deco na samym początku spotkania wpakował piłke do siatki to myśle że 4:0 mogłoby się skończyć. Skuteczność to była nasza pięta achillesowa w tym spotkaniu.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 29 mar 2006, 9:23
Dobra gdybanie jest bezsensuj1mmy pisze:Gdyby sedzia podylktował karny to by było 0:1
Co z tego że na 150%, mogli nawet 300% zagrać z tyłu, ale tyle razy ile wpuszczali piłkarzy Barcy pod swoją bramkę to przegięcie, a jeszcze większe że nikt z Katalonii tego nie wykorzystałj1mmy pisze:Bo grała jak na ich poziom możliwości na 150% normy zreszta wydaje mi się że to napisałem , ża Fcb z tyłu mi sie podobała, ładnie Simao wylaczali:D przez pewien czas
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio