Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 sie 2024, 10:17
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 sie 2024, 14:22
Van Dijk on the captain role under Slot:
“Obviously we don't have any new players in so far. So it has been quite easy.”
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 26 sie 2024, 19:03
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 sie 2024, 22:36
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 27 sie 2024, 22:47
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 sie 2024, 22:50
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 27 sie 2024, 22:53
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 27 sie 2024, 23:00
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 27 sie 2024, 23:03
Nie wiem czy to takie co grosza. Ogólnie Salah młodszy nie będzie, jego tygodniówka waży sporo, a przykład Realku pokazuje, że niekoniecznie klub musi słabo wychodzić na potraktowaniu trochę z buta tych wiekowych legend. Tak z sympatii, to bym też wolał żeby Egipcjanin zakończył karierę w Liverpoolu. Romantycznie ale słabo biznesowo chyba. Tym bardziej, jeśli ego nie pozwoli mu zaakceptować sytuacji, że w końcu znajdzie się ktoś młodszy i lepszy na jego miejsce (o ile się znajdzie).
Gravenberch chyba w Bayernie dostał już dobra pensje i klub trochę był na straconej pozycji przy negocjacjach kontraktowych. Diaz za to dalej bieduje na jakichś marnych 70k w tydzień.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 sie 2024, 23:16
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 28 sie 2024, 8:06
Chiesa zarabia 5 mln netto = 9,25 brutto.
fekalia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 sie 2024, 9:56
Tego nie rozumiem. Płacicie za niego w sumie grosze, a zysk może być spory. Nie wiem, gdzie tu xd. Do tego Chiesa nie powinien mieć problemu z aklimatyzacją, płynnie śmiga po angielsku, a sam styl gry też jest pod niego. Jeżeli chodzi o pozycję, to lepiej mu żarło po lewej stronie. Zawsze mi Liverpool do niego pasował.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 sie 2024, 10:07
No dlatego, że to nominalnie jednak chyba lewoskrzydłowy (casus Gordona), gdzie mamy Diaza, Gakpo i od biedy Jote i Nuneza. Po drugie, to trochę kupowanie kota w worku bo z tego co mi się tam coś wydaje, to gościu po zerwaniu wiązadeł jeszcze nie zdążył pokazać, że może być tym samym piłkarzem co przed kontuzją. A jest to na tyle poważny uraz, że roznie może być. Dlatego w najgorszym razie zostaniemy z relatywnie drogim w utrzymaniu piłkarzem, który więcej czasu będzie spędzał w gabinetach lekarskich niż na boisku. No i po trzecie, najważniejsze. Braki w składzie Liverpoolu są dosyć jasne dla wszystkich i tak jak bramkarz nie był żadnym priorytetem ani na to okienko ani na przyszłe (chyba, że jednak Alissona wypchną z klubu), tak skrzydłowy też nie jest żadnym priorytetem. W skrócie kupujemy sobie gości na pozycję które mamy bardzo mocno obsadzone, zostawiając przy tym te, na które wzmocnień potrzebowaliśmy już rok temu. No iksde lol. Ale jak się sprawdzi to przecież wiadomo, że narzekać nie będziemy, tylko piszemy ze te ruchy są bezsensu, jeśli to nie są jakieś szachy 5d i zaraz okaże się, że Chiesa po kontuzji to top DMow świata hehe.Berele Lewartow pisze: ↑28 sie 2024, 9:56Tego nie rozumiem. Płacicie za niego w sumie grosze, a zysk może być spory. Nie wiem, gdzie tu xd. Do tego Chiesa nie powinien mieć problemu z aklimatyzacją, płynnie śmiga po angielsku, a sam styl gry też jest pod niego. Jeżeli chodzi o pozycję, to lepiej mu żarło po lewej stronie. Zawsze mi Liverpool do niego pasował.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 sie 2024, 10:15
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 sie 2024, 10:17
Sergek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio