(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 21

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 kwie 2006, 1:38

I tak oto, najwspanialsza drużyna globu ([']), najbardziej ofensywnie usposobiony zespół Europy i Świata, nie potrafi wygrać z pogłębionym w kryzysie, grającym przez ponad godzinę w dziesiątkę Realem Madryt - looool. Może da to niektórym trochę do myślenia (pozdro Niggaz po raz kolejny ;) ), i sprawi że powstrzymają się w zapędach gloryfikujących coś, co na ślepe uwielbienie nie zasługuje.
Co do gry Barcy - śmiem twierdzić, że gdyby zamiast E2 grał taki Henry, nie mielibyśmy tutaj remisu w żadnym wypadku.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2006, 12:34 przez cruel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 kwie 2006, 9:21

Osz kurde! Co to było Barcelono? żal pisać, tyle minut w przewadze, Real powiedzmy sobie szczerze w formie, która jest wielką niewiadomą i 1:1 ? Ta Grande Barca, która ma wygrać LM? Taki wynik był ostatnim jakiego się spodziewałem po 0:0. Wstyd. Aż mi się nie chce nic pisać.

Co do Cassilas'a jako najlepszego bramkarza na świecie to mógłbym się spierać :) Na pewno pierwsza 2 :P

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo
Reputacja: 0

!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 02 kwie 2006, 9:28

Skuteczność Barcy jest fantastyczna :lol: Z wyniku jest bardzo zadowolony bo dawno nie widziałem Realu grającego defensywnie i to w takim stylu.Raul Bravo świetnie pokierował całą obroną Blancos.O siędziowaniu nie ma co sie wypowiadac bo wcale nie było widac że jest za Barcą ale cóż sędziowie pomagają Realowi i co zrobić

Iker brawo jesteś najlepszy !

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 02 kwie 2006, 9:30

bagg pisze:Osz kurde! Co to było Barcelono? żal pisać, tyle minut w przewadze, Real powiedzmy sobie szczerze w formie, która jest wielką niewiadomą i 1:1 ? Ta Grande Barca, która ma wygrać LM? Taki wynik był ostatnim jakiego się spodziewałem po 0:0. Wstyd. Aż mi się nie chce nic pisać.
Aż spytam co z tą BAIANCONERĄ :lol: bo wczoraj zremisowali 0-0 z ostatnią drórzyną ligi. Niestyety BArcelona podtrzymuje strzelecką niemoc ale nie odmówisz jej pomysłu na gre bo oglądałem wczoraj JUVE i nie widze rewanżu z ARSENALEM.

A co do BARCY to szkoda tylko tych niewykorzystanych okazji pozatym to REAL nieistniał prawie wogóle.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 kwie 2006, 9:34

LAtifa_19 pisze:Aż spytam co z tą BAIANCONERĄ bo wczoraj zremisowali 0-0 z ostatnią drórzyną ligi.
Powtórzyi niedawny wyczyn Blaugrany.

Wynik dla mnie jest dobry, dla Barcelony remis oznacza porażkę dosłownie, 34 strzaly przy 3 naszych...w tym VV jeden celny i gol :wink: Casillas pokazał miejsce w szeregu kilku bramkarzom.

Ten mecz mogl skonczyć się pogromem ale Casillas stanol na wysokości zadania.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 kwie 2006, 9:37

bagg pisze:Ta Grande Barca, która ma wygrać LM?
Ok Barca zremisowala z Realem, ale Juve wcale byl nie lepszy i zremisowal z ostatnim Treviso 0:0 wiec patrz na siebie najpierw...
LAtifa_19 pisze:A co do BARCY to szkoda tylko tych niewykorzystanych okazji pozatym to REAL nieistniał prawie wogóle.

Reczywiscie Barca przewazala ale wynikalo to raczej z czerwonej kartki dla Carlosa. Real musial sie cofnac do obrony po zejsciu z boiska swojego pilkarza i dlatego Barca tak gniotla

Szerszen
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 02 kwie 2006, 9:45

Reczywiscie Barca przewazala ale wynikalo to raczej z czerwonej kartki dla Carlosa. Real musial sie cofnac do obrony po zejsciu z boiska swojego pilkarza i dlatego Barca tak gniotla

Mysle, ze zejscie Carlosa z boiska ustawilo mecz ale dla Realu. Od tego momentu Barca zbytnio sie odprezyla i postanowila wygrac ten mecz jak najmniejszym nakladem sil.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 02 kwie 2006, 9:47

przykre, że kolejny raz statystyki na naszą korzyść (ponad 60% posiadania piłki, 34 strzały na bramkę, chyba 13 celnych, nie mówiąc o rzutach rożnych i 11 na 12), a Barca znów remisuje. czyli nic z przewagi nie wynika. to naprawdę mnie zaczyna martwić.
no i Gran Derby głupio, kiedy kończą się remisem. niedosyt jak stąd do Barcelony mam :P jak Larsson mógł nie wykorzystać swojej okazji? Van Bommel kolejny raz niby był aktywny, ale coś mógł rozegrać lepiej, tylko wolał sam. Ronaldinho jak nigdy przy wolnych ciągle trafiał w mur, a kiedy tylko strzelał na bramkę poza stałymi fragmentami- celność też nie powalała. Deco przynajmniej na środku grał trochę lepiej niż ost.
ze strony Realu- dobra obrona, gratulacje też przede wszystkim dla Casillasa, dziękujcie Bogu za takiego bramkarza (:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 kwie 2006, 9:57

Toudinho pisze:LAtifa_19 napisał:
Aż spytam co z tą BAIANCONERĄ bo wczoraj zremisowali 0-0 z ostatnią drórzyną ligi.

Powtórzyi niedawny wyczyn Blaugrany.

:lol: Dzięki Toudinho :)

Do wszystkich tych, którzy po moich uwagach przyczepili się do Juventusu:

Czy to, że Juve zremisowało 0:0 oznacza, że nie mogę komentować tego meczu ? :lol: Uszczypliwą uwagę o LM umieścić musiałem, bo ostatnimi czasy to kibice Barcy najpewniej wypowiadali się o zwycięstwie, że to inni mają się bać ich, a oni rozdają karty. Z taką skutecznością Milan, Lyon czy Arsenal prawdopodobnie dały by nauczkę Blaugranie.

Awatar użytkownika
Bebob
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebob » 02 kwie 2006, 9:59

Z taką grą Barca, może odpaść z LM "nawet" z Benficom czego jej (Barcelone) serdzecznie życze. :D

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 02 kwie 2006, 10:03

Czekam teraz na wypowiedzi tych ludzi, którzy przed meczem pisali, że Barca wygra to spokojnie tylko nie wiadomo iloma bramkami. Tym razem nie zwalą na sędziego, bo Realowi to na pewno nie pomógł. Teraz będzie kombinowanie na co by ty zwalić co? Może bramk Messiego? Heh grali przez tak długi czas o jedengo zawodnika więcej i jeszcze w tym czasie stracili bramkę. Real musiał się bronić i się bronił i dobrze im to wychodziło i jest jak jest.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 kwie 2006, 10:12

Zauwazylem ze kibice Realu sa zadowoleni z tego wyniku jakby Real wygral niewiadomo ile...Real zagral slabo a Barca jeszcze gorzej. Carlos to ja nie wiem co on chce w zyciu osiagnac z taka pustka w glowie.Jak mozna w taki sposob dostac czerwona kartke :?: W Barcelonie znowu skutecznosc do tylu a E2 powinien usiasc na lawie z 2 albo 3 mecze to moze by mu sie poodwracala ta skutecznosc.
RauL pisze:Czekam teraz na wypowiedzi tych ludzi, którzy przed meczem pisali, że Barca wygra to spokojnie tylko nie wiadomo iloma bramkami.

Bo takie byly prognozy Barca byla zdecydowanym faworytem, bo jest to po prostu zespol lepszy w tym sezonie. Widze ze jestes szczesliwy z wyniku 1:1 :lol:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 02 kwie 2006, 10:34

Chodzi o to że wszyscy kibice Barcy przed meczem były pewni że ich ukochana Barca rozbije Real i zastanawiali sie tylko nad rezultatem tego meczu :lol: Jak się okazało Barca wcale nie zagrała fantastycznie i nie mogła sobie poradzić ze słabym Realem.Dodatkowo Roberto został wyrzucony z boiska i nawet grajac większosc meczu w przewadze 1 zawodnika bramka nie została strzelona. :lol:

harvester
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harvester » 02 kwie 2006, 11:04

Tylko z czego sie ciesza kibice Realu? Jezeli Madryt myslal o jakimkolwiek podjeciu walki w PD to powinien gryzc trawe i probowac wygrac wczoraj; tym czasem Real zagral wielka kupe i jedynie Barcelonie(i Ikerowi) zwdzieczaja to ze zaden z 34 (LOL) strzalow nie wpadl do siatki(pomijajac karnego)

statystyki sa nieublagane, ocena klasy druzyny rowniez(jezeli ktos ogladal mecz niue ma mowy o tym ktora druzyna byla lepsza);
wynik 1-1 ktory przed samym meczem 90% blancos wzielaby z pocalowaniem reki ;]

ststus quo utrzymane 11 pkt przewagi zbliza Barce do campeone :)

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 kwie 2006, 11:11

harvestertylko w tym meczu nie chodziło o punkty, bo wiadomo że Real dogonić Barcy nie ma szans. Chodziło o prestiż i Real chciał sie zrewanżowac za poniżająca porażkę w poprzedniej rundzie. Wynik dla nikogo nie jest dobry.Dla Realu - nie zemścił się i nie wygrał na Camp Nou a dla Barcy że wygrywając 1:0 i grając w przewadze liczebnej nie zdołała wygrać z odwiecznym rywalem.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”