Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 27 paź 2024, 20:40
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 paź 2024, 21:09
dla tej pomocy istotny jest ktos jeszcze kto umie grac pilka i nie boi sie poprzepychacmasacra pisze: ↑27 paź 2024, 19:42
Just Trent doing Trent things.
Będzie trochę tego brakować.
Ten mecz ogólnie pokazał że dobra pomoc > dobra obrona. Arsenal ten mecz kończył z Parteyem na prawej obronie, Kiwiorem na lewej, Whitem i jakimś nastolatkiem w środku. No i co? Gucio. Nic dla Liverpoolu z tego nie wynikło. Za to ich pomoc totalnie zdominowała to trio Grav-Macca-Jones. Po wejściu Soboslaia było lepiej ale niewiele lepiej.
Wynik 2:2 jak najbardziej pozytywny dla nas, tym bardziej że wg mnie niesprawiedliwy hehe (z perspektywy Arsenalku).
No cóż, tak się mistrzostwa, koledzy kanonierzy, nie wygrywa![]()
Ogólnie Slotcik się ślizga w tym trudnym okresie. W dwóch z trzech rozegranych meczy poki co to rywale byli lepsi z gry a ten jeden wyjazd do Lipska taki na styku. Chociaż tam momentami było widać różnicę poziomów na korzyść Liverpoolu. No sam nie wiem co myśleć na ten moment.
Chyba żaden scenariusz w tym sezonie mnie nie zdziwi. No nie będę zaskoczony jak to wszystko niedługo kolapsnie tak jak Ange Mate'owi w zeszłym sezonie ale jak Liverpool pociągnie takim ślizganiem się do kwietnia/maja to też nie będzie to wielka siurpryza dla mnie.
Edit:
Jeszcze jedno. Myślę, że ten mecz pokazał jak ważny dla funkcjonowania tej pomocy jest Szobo. Tak brakuje mu podejmowania lepszych decyzji w kluczowych momentach w ofensywie ale praca defensywna, w pressingu, bez piłki to jest najbliżej tego co robił Firmino za Kloppa. Też, swoją drogą często krytykowany. Dlatego dziwiłem sie, że wyszedł Jonesem. Tzn mniej byłbym nawet zdziwiony gdyby posadził kogoś z dwójki Macca-Grav, bo tak jak pisałem overall Jones zasługiwał na szansę po występie przeciwko Chelsea. No ale nie za Szoboszlaya i nie przeciwko Arsenalowi.
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 paź 2024, 11:15
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 30 paź 2024, 20:22
Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 paź 2024, 20:47
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 paź 2024, 20:57
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 30 paź 2024, 21:00
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 paź 2024, 21:04
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 paź 2024, 21:51
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 30 paź 2024, 21:52
Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 30 paź 2024, 22:22
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 paź 2024, 14:16
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 31 paź 2024, 15:25
Jesli prawda jest to co mówią o nim onlyfansiary to nie ma co się dziwić, że chłopakowi brakuje koncentracji
Póki co to wygląda tak, że Diaz od przerwy na reprezentację zagrał tylko z Arsenalem, z którym 3/4 drużyny wyglądało kiepsko (na czele z całą pomocą) i ciężko na tej podstawie wyciągać jakies głębsze wnioski. Wczoraj grał na prawym ataku i widać było, że czuje się tam nieswojo. Rzuć tam Gakpo i podejrzewam, że dyskusja była by ta sama tylko z odwróconymi rolami.Sergek pisze: ↑31 paź 2024, 14:16jest to powtarzajaca sie dyskusja, a wiec w batalii o miejsce na lewej stronie na chwile obecna imo wygrywa gakpo - raczej lepsze wystepy niz luis diaz w ostatnim czasie, pokazal tez ze w porownaniu co do niektorych potrafi walnac jak czlowiek. mam nadzieje ze to nie przypadek ulubienia sobie carabao jak jakis minamino, ale w sobote chetnie widzialbym go od 1 minuty
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 paź 2024, 15:35
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 paź 2024, 15:41
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio