Współczuje kontuzji dwóch kluczowych zawodników
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 kwie 2006, 21:10
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 kwie 2006, 23:08
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2006, 17:09
ty juz się może nie odzywaj co ? co ja mam z tym wspólnego ? to, ze ja się cieszyłem to znaczy, ze iini tez mają się cieszyć ? lub nie ?ossy pisze:No sorry Łukasz, ale fieldy tez sie cieszyl że Del Piero nie zagra.
lub pierwszy mecz z Juventusem - może to ci uzmysłowi, ze Arsenal jest w wysokiej dyspozycji.ossy pisze:Łukasz[ACM] napisał:
Nawet jeżeli nie zagrają to Arsenal ma wyborną forme co pokazał wynik 5:0
Tak..z Aston Villą?
Wygrane sa nam potrzebne - walczymy o miejsce w pierwszej 4 na koniec sezonu. Toottenham i Bolton przegrali swoje mecze, jutro ufam, ze Blackburn straci pkt z Wigan - my mamy kolejne 3 pkt i jeden mecz mniej do rozegrania. Wenger nie popełnił błedu, musimy walczyć o wygrana optymalnym składem, czy to w lidze, czy w LM.Łukasz[ACM] pisze:Swoją drogą trener Arsenalu popełnił dziś duży błąd, mógł oszczędzać zawodników albo ich zmienic bo prowadzenie było.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 kwie 2006, 17:12
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2006, 17:16
ja widze różnicę 3 goliŁukasz[ACM] pisze:ale 5:0 czy 2:0 raczej różnicy nie robi
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 kwie 2006, 18:16
Ja bym chciał żeby Kerrea Gilbert zagrałfieldy pisze:Za Eboue może na prawą powedrować Toure, a obok Senderosa wystąpic może Sol, który w środę już bedzie gotowy do gry.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 kwie 2006, 18:47
mi też, Toure jest stworzony na libero, ale z braku laku .... myślę, że Gilbert jeszcze nie jest gotów na 1/4 finału LM, a jednak Sol wraca i Toure potrafi grać na prawej. Uważam, że byłoby to korzystniejsze rozwiazanie.Pasztet pisze:Bo tak troche by mi świetnego Toure w środku brakowało
Przede wszystkim trzeba pamiętać, że być może Cesc zagra jednak. Gdyby się nie udało - myślę, że Reyes, Pires, Hleb, Gilberto, czy Freddie [który już powinien wrócić] dadzą sobie radę w pomocy bez hiszpana.Pasztet pisze:Szkoda że Cesc ma kontuzje Niewiem czy Diaby jest w stanie zagrać, czy by sobie poradził w spotkaniu o taką stawkę z nie bylejakim rywalem... Zobaczymy co tam Arsene ciekawego wymyśli
dobrze, że nie podał - gol mu zajebisty wyszedł - coś a'la Baros na MEPasztet pisze:A RvP przy swojej bramce z AV mógł podać... ale widac był baaaardzo glodny bramki
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 kwie 2006, 19:35
fieldy pisze:mi też, Toure jest stworzony na libero, ale z braku laku .... myślę, że Gilbert jeszcze nie jest gotów na 1/4 finału LM, a jednak Sol wraca i Toure potrafi grać na prawej. Uważam, że byłoby to korzystniejsze rozwiazanie.
fieldy pisze:dobrze, że nie podał - gol mu zajebisty wyszedł - coś a'la Baros na ME
2 gol Titiego też majstersztyk cudo po prostu, genialnie przymierzył, a bramkarz mógł tylko podziwiać gola
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 kwie 2006, 20:14
Jeżeli nie jesteś pewien to przy 3:0 można było zrobić zmianyfieldy pisze:a tak na serio, prowadząc dwiema bramkami po 30 minutach nie mozna stwierdzić, że już się mecz wygra i dać odpocząć najlepszym piłkarzom.
Po pierwszej połowie tak bo to wy macie 2 bramki zapasu ale Juve też może 2 strzelić nie tracać żadnej, środa coraz bliżejfieldy pisze:I powiedzmy obie szczerze - awans do 1/2 finału jest bliżej niz dalej więc nie powinno by źle
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 04 kwie 2006, 15:09
Jak dla mnie liga jest ważniejsza od ligi mistrzów ,ale to tylko jest moje zdanie.A poza tym piłkarze lepiej się czują po wygranej 5:0 niż 2:0 i taka wyższa wygrana podnosi w zespole morale.A to też jest dosyć ważne.fieldy pisze:Fieldy masz racje bo musicie w lidze wygrywać ale 5:0 czy 2:0 raczej różnicy nie robi a przecież mecz z Juve również bardzo ważny dlatego powinny być jakieś zmiany aby uniknąć kontuzji.
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 15:11
ja już sopbie wszytsko obmyśliłem. Zajmujemy 5 miejsce w lidze [pod warunkiem, ze 4 zajmną Spursi] potem wygrywamy LM i my gramy w LM a Suprsi mimo 4 miejsca - NIEAdi_LFC pisze:Jak dla mnie liga jest ważniejsza od ligi mistrzów
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 kwie 2006, 15:59
fieldy pisze:jednak myślę, ze uda nam się zająć miejsce w 4 w lidze na koniec seoznu, gdyż mamy meczu u siebie z Tottenhamem pod koniec sezonu i wtedy się wsyztsko rozstrzygnie
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 04 kwie 2006, 18:11
To było tylko moje zdanie i mój priorytet.Równie dobrze możecie wygrać LM i być na 4 miejscu.RóżA pisze:ja już sopbie wszytsko obmyśliłem. Zajmujemy 5 miejsce w lidze [pod warunkiem, ze 4 zajmną Spursi] potem wygrywamy LM i my gramy w LM a Suprsi mimo 4 miejsca - NIE
jednak myślę, ze uda nam się zająć miejsce w 4 w lidze na koniec seoznu, gdyż mamy meczu u siebie z Tottenhamem pod koniec sezonu i wtedy się wsyztsko rozstrzygnie
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2006, 14:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 kwie 2006, 20:41
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio