W tym momencie trudno wytypować faworyta do wygrania Pucharu UEFA.
Zaraz po 12 okaże sie jakie będą pary 1/4
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 17 mar 2006, 10:24
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 mar 2006, 16:00
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 mar 2006, 17:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 07 kwie 2006, 17:33
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 07 kwie 2006, 17:36
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 07 kwie 2006, 17:42
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 kwie 2006, 17:47
I dlatego ? Ja jestem za Schalke, moze nie wyroznia sie niczym od Anglikow czy od Sevilli, to stac ten zespol na wywalczenie PU.LAtifa_19 pisze:Ja absolutnie w Pucharze UEFA kibicuje MIDDLESBOROUGH ponieważ po pierwsze wyeliminowali ROME
LAtifa_19 pisze:Marq niestety ale ale ja tez jakoś niewidze świetlanej przyszłości Polskich zespołów w pucharze UEFA nie mówiac oczywisci o CL.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 07 kwie 2006, 18:02
I tylko dlatego ze sie nie wyróżnia i i ch stac na wygraną to im kibicujeszMartinho pisze:I dlatego ? Ja jestem za Schalke, moze nie wyroznia sie niczym od Anglikow czy od Sevilli, to stac ten zespol na wywalczenie PU.LAtifa_19 pisze:Ja absolutnie w Pucharze UEFA kibicuje MIDDLESBOROUGH ponieważ po pierwsze wyeliminowali ROME
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 kwie 2006, 18:05
A czym sie wyroznial Liverpool w LM w zeszlym sezonie na tle innych zespolowLAtifa_19 pisze:I tylko dlatego ze sie nie wyróżnia i i ch stac na wygraną to im kibicujesz
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 07 kwie 2006, 18:06
Martinho pisze:Jezeli Lewski Sofia doszedl do 1/4 to w czym gorsza jest Wisla czy Legia od Bulgarow ?
człapuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 kwie 2006, 18:18
Np w tym że nasze druzyny już dawno nic nie osiągnęły w pucharach - czyli jesteśmy gorsi we wszystkim. Ostatnio odpadamy ze słabymi europejskimi drużynami (nawet nasza teoretycznie najlepsza drużyna - mistrz Polski - kompromituję się w fazach wstępnych) a nasi byli rywale nawet w PUEFA jest chłopcem do bicia. I choćby to pokazuje że jesteśmy daleko, daleko za takimi ligowymi potęgami jak Rumunia czy Bułgaria.Martinho pisze:Jezeli Lewski Sofia doszedl do 1/4 to w czym gorsza jest Wisla czy Legia od Bulgarow ?
A kiedy to było? Ja już zapomniałem o tych zwycięstwach. I nie ma co się nimi szczycić bo to jest przeszłość a teraz jesteśmy na dnie. Nasze drużyny reprezentujące nas w pucharach traktują grę jako przymus a nie możliwość pokazania się i promowania polskiej piłki. Ostatnio występy naszych drużyn to Kompromitacja i duży powód do wstydu. Jednak nie ma tego złego co by nam na dobre nie wyszło bo dzięki temu że nie gramy w pucharach to nie oglądmy lania naszych teamów i przynajmniej nie musimy się za nie wstydzićczłapuś pisze:Cieszymy się ostatnio z sukcesów Wisły czy Groclinu ponieważ pokonali troche lepszych średniaków europejskich takich jak Parma, Schalke czy Hertha.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 07 kwie 2006, 18:36
Po prostu żaden z zespołów które graja obecnie w PUCHARZE UEFA nie jest moim ulubionym ale najbardziej podoba mi się BOROUGH a ty możesz sobie kibicowac SCHALKE jak chcesz mi to wisi (ale w sumie to dróżyna Niemiecka a ty jak widze fan BAYERNUMartinho pisze:A czym sie wyroznial Liverpool w LM w zeszlym sezonie na tle innych zespolowLAtifa_19 pisze:I tylko dlatego ze sie nie wyróżnia i i ch stac na wygraną to im kibicujesz
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 kwie 2006, 23:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 28 kwie 2006, 0:18
To byl taki maly trick ze strony Angielskiej Federacji Pilkarskiej, zeby pokazac roznorodnosc i nieprzewidywalnosc ich footbolu.fieldy pisze:I kto by pomyślał po wyniku na highbury Arsenal - Boro 7:0 że oba zepsoły zagraja w finałach euopejskich pucharów
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 28 kwie 2006, 10:25
Ultras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio