Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 1499

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 128
Kibicuję: Liverpool Lech Poznań

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 17 mar 2025, 18:17

Ostatni mecz z Southampton gdzie Quansah faulował i powinien być karny to ostatnia sytuacja w której coś było na korzyść The Reds .
No może jeszcze czerwona dla Nuneza też w meczu z Southampton za ten faul na koniec pierwszej połowy.
Więcej nie pamiętam gdzie byliśmy gdzieś popychani przez sędziego.
Częściej nas robili jak w meczu z Tottenhamem gdzie Bergval powinien wylecieć .

Jak ktoś mi przypomni gdzie jeszcze byliśmy przepychani to będę wdzięczny .

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 407

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 17 mar 2025, 18:24

Kuba199292 pisze:
17 mar 2025, 18:17
Częściej nas robili
Jesteś w takim razie w elitarnym gronie +90% kibiców na świecie, którzy uważają, że przeciwko jego drużynie popełniono więcej błędów niż na jej korzyść, serdecznie gratuluję.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 mar 2025, 18:43

Chlopaczek pisze:
17 mar 2025, 18:09
Ja tak zrobilem i przenioslem sie na iksa. Polecam wszystkim zainteresowanym
wszyscy nabijamy kabzę Muskowi :(
To chociaż napisz, że Teslę to byś sprzedał, jakbyś miał :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 mar 2025, 18:59

Tesle owszem mam ale troche jej akcji kupionych w zeszlym roku bo spodziewalem sie iz Trump poluzuje regulacje i cena bedzie rosla.
Faktycznie poczatkowo tak sie stalo ale od paru tygodni kazde otwarcie to dla mnie stres. Elonowi pewnie te miliardy kolo dupy lataja ale zwyklym ludziom juz nie wiec by bylo najlepiej gdyby w koncu zamknal gebe.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6264
Kibicuję: 4rsenal

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 mar 2025, 19:36

masacra pisze:
17 mar 2025, 17:58
Myślę, że powinieneś odstawić Twittera na jakiś czas
Czyli podsumujmy:
1. Nie wrzucam na forum żadnych filmików z twittera (wyjaśniłem dlaczego), natomiast ty je wrzucasz non stop.
2. Zwróciłem ci uwagę że te twoje twity często są wyjęte z kontekstu i nieco rozwalają dyskusję, bo są kontestowane pod to co chcesz tam przeczytać.
3. Odpisałeś mi że... mam odstawić twitera xD

Mistrz odwrócenia kota ogonem. Jak to szło, jak cię złapią za rękę to mów że to nie twoja ręka? xD

A co do twoich zarzekań obśmiewań tezy o 70% - bardzo się cieszę że piszesz to co piszesz, od dawna apelowałem że akuraty ty i twoi koledzy po szalu za dużo płaczecie w tym temacie, więc skoro teraz zarzekasz się że tak nie jest... to liczę że za słowami pójdą czyny i faktycznie tak będzie, co będzie zmianą na forumku na lepsze. Cieszę się ze razem daliśmy radę to osiągnąć :beer:
masacra pisze:
17 mar 2025, 17:58
Ale dzięki, że jesteś. Jakby nie ty, to ludzie nie siedzący w temacie nie zrozumieliby czemu fanbaza Arsenalku w sieci to jeden z większych raków w piłce angielskiej
Podsmujmy v2:
1. Nazwysz fanbaze Arsenalu 'rakiem' bo na portalu X wiecznie płaczą o sędziowanie.
2. Na portalu swiatpilki należysz d fanbazy Liverpoolu, która jest tu znana z tego że wiecznie płacze o sędziowanie, a ty stoisz w tym na ich czele.
Czyli tak jakby nazwałeś siebie i swoich forumowych kolegów po szalu 'rakiem' xD

To jesteś po prostu mistrz świata wielu dziedzin :D
Ostatnio zmieniony 17 mar 2025, 19:43 przez sickstick, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 17 mar 2025, 19:42

jak nie przedłużaliście Heavena był jakiś red flag? bo fajnego grajka oddaliście

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 mar 2025, 19:57

szmagel pisze:
17 mar 2025, 19:42
jak nie przedłużaliście Heavena był jakiś red flag? bo fajnego grajka oddaliście
Nikogo nie oddaliśmy, dostał na stole 2 oferty i wybrał tą lepszą finansowo i pod kątem wprowadzenia do pierwszego zespołu (tak samo jak Graczyk, Obi i pytanie kto następny).

Ogólnie wychowanek Arsenalu który zostaje gwiazdą ligi trafia się raz na 10 lat, w tutaj mamy w jednym momencie Nwaneriego, MLSa i 2 typów którzy mogą się przebić do składu Man United. Statystycznie 3 z nich zostanie średniakami :P
Ostatnio zmieniony 17 mar 2025, 20:38 przez sickstick, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 mar 2025, 19:58

sickstick pisze:
17 mar 2025, 19:36
Czyli podsumujmy
Zawsze powtarzam, że mieć swój świat to już połowa sukcesu w życiu. :beer:

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 128
Kibicuję: Liverpool Lech Poznań

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 17 mar 2025, 22:21

Bernabeu2 pisze:
17 mar 2025, 18:24
Kuba199292 pisze:
17 mar 2025, 18:17
Częściej nas robili
Jesteś w takim razie w elitarnym gronie +90% kibiców na świecie, którzy uważają, że przeciwko jego drużynie popełniono więcej błędów niż na jej korzyść, serdecznie gratuluję.
United , City też jest rucha..... Ale co wchodzę na forum Arsenalu poczytać o danej sytuacji to wysyp komentarzy jaki to Arsenal jest poszkodowany.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 kwie 2025, 3:32

Powrót po przerwie międzynarodowej przynióśł zarówno dobre jak i tragiczne wieści. Z bardzo dobrych wieści to to, że Saka wrócił - i to powrócił w stylu. Był tam, gdzie powinien być, strzelił bramkę, brakowało tego. Ogólnie dobry mecz, dominacja Fulham, nie można wiele zarzucić. Martinelli zagrał też rewelacyjny mecz, mam nadzieję, ze to poczatek jego powrotu do formy, bo ostatnio bywało z tym różnie.

No ale nie mogłoby być zbyt dobrze. Gabriel doznał kontuzji i wygląda na to, ze będzie miał miesiąc z głowy. Timberowi nawrót kolana. Nie wiadomo jeszcze, jak powazny. Ben White nie wrócił mimo tego, że już był nawet na boisku. Calafiori nie wrócił zdrowy z kadry, więc niestety bardzo prawdopodobne jest to, że zagramy w naprawdę fatalnym i nieoptymalnym zestawieniu defensywnym w następnych meczach, w tym z Realem. No ale cóż, taka to sytuacja.

Wygląda na to, że raczej top2 będzie bezpieczne, więc cóż, raczej reszta sezonu wisi na następnych dwóch tygodniach z Realem. Zobaczymy, co chłopaki pokażą. Po drodze jeszcze w sobotni poranek trzeba zagrać z Evertonem, oby już więcej kontuzji z tego nie było.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 611

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 02 kwie 2025, 11:27

Jest szansa, że Kiwior zagra z Realem?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 kwie 2025, 18:00

Owszem. I to nawet spora, jeśli nikt z tej czwórki wymienionej w moim poście nie wróci to niemalże stuprocentowa. Dowiemy się więcej w poniedziałek na konferencji.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 kwie 2025, 15:56

Z dobrych informacji to na pewno taka, że nie musimy się obawiać że kluby z Arabii Saudyjskiej wyjmą od nas w lato Gabriela Magallaesa. :jupi:

Nikt nie da 100mln za typa z zerwanym więzadłem podkolanowym, który raczej nie będzie gotowy na start nowego sezonu.

Czyli raczej na pewno Kiwior na Real, chyba że Arteta postawi na ŚO Bena Whita który w tym sezonie właściwie nie grał w piłkę. :bicz:

Cóż tu komentować :P Sezon pewnie i tak zakończyłby się na Realu, a tak przynajmniej będziemy mogli powiedzieć "no ale to przez to że musiał grać Kiwior". Modlitwy o to żeby Gabriel wrócił na start nowego sezonu i żeby tak kontuzja mu nie wyhamowała kariery.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2067
Kibicuję: Manchester United

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 03 kwie 2025, 16:09

Teraz chwila dla Kiwiora. Mam nadzieję, że się pokaże, ale dalej bym chciał, żeby jakiś zespół o jedną półkę niżej się po niego zgłosił latem z ofertą satysfakcjonującą dla wszystkich stron.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 03 kwie 2025, 16:42

Manchester United na przykład :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”