Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 kwie 2006, 21:20
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 kwie 2006, 23:11
Zatem jestemCzekam na clonera
dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechacMartinho pisze:Sugerujesz ze ci pilkarze powinni jechac za zaslugi
cos mi sie wydaje, ze chyba kto tu jest w bledzie, i tym kims nie jestem ani ja, ani tymbardziej wiekszy znawca jakim jest CorinthiansMaritnho pisze:Najpierw to Ty zrozum ze Rasiak NIE nadaje sie do reprezentacji...
bo trenerem jest JanasMaritnho pisze:Czemu mialby jechac Rasiak i Frankowski, a nie jechac duzo lepsi od nich Saganowski czy chociazby Jelen
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 kwie 2006, 23:49
Jeśli mamy patrzeć na zasługi zawodnika to Franek właśnie powinien jechać na MŚ, bo mimo że w eliminacjach wchodził z ławki to wygrał nam niejeden mecz. Niestety teraz ma słabszy okres bo nie strzela bramek ale myślę że to się zmieni bo jak przeszedł do Elche to też na początku nie trafiał a później się rozstrzelał (Żurawski tak samo) na tyle że znalazł nowego pracodawcę. Niby Franek rozegrał w Wolves już wiele mecz ale jak narazie trener daje mu szanse aby się odblokował i myślę że jak partnerzy bardziej mu zaufają to znów będziemy się cieszyli z jego goli. A jakby wziąć np taką nasza polską gwiazdę - Kamila 'Kosiarkę' Kosowskiego to ten nawet jak grał w Wiśle to wiecznie był zablokowany, a że czasem coś mu wyszło to opchnęli go za granicę a teraz prezentuje tam swoje 'wielkie' umiejętności i on na Mundial pewnie popjedzie więc taki Frankowski tym bardziej powinien tam sie znaleźć. A innych pomocników możnaby poszukać gdzieś indziej, może nawet w polskiej lidzecloner pisze:dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechac
Tu się zgodze bo to że Jeleń wybija się na tle polskiej ligi to o niczym nie świadczy bo jest ona slaba. Ja prędzej już dałbym szansę Saganowskiemu (ewentualnie Niedzielanowi) który jest gwiazdą swojej drużyny - słabej bo słabej ale jednak gra w niezłej lidze i przeciw dobrym obrońcom a jednak umie sobie z nimi poradzić.cloner pisze:bo Jelen jest slaby - poza tym ciagle ma jakies drobne urazy
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 kwie 2006, 23:55
ohhh my godJeśli mamy patrzeć na zasługi zawodnika
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 0:41
ohhh my godcloner pisze:wlasnie, ze nie mamy patrzec na zadne zaslugi
Napastnicy Wisły to chyba na całe szczęście nie są w ogóle brani pod uwagęcloner pisze:ale oczywiscie predzej Saganowski anizeli ktokolwiek z Wisly Krakow
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 0:49
i z tym sie chyba wszyscy zgadzajaA gadanie Janasa żę zabierze tylko tych co graja nie ma potwierdzenia bo jest to tylko presja na zawodników żeby ciężko pracowali
sorry mistrzu, ale Rasiak pojedzie bo jest wysoki, jest ulubiencem Rasiaka, radzi sobie jako-tako w ciezkiej lidze angielskiej [nawet w ccc], a Franek sobie w niej nie radzina końcu oni i tak pojadą za zasługi: Kłos, Dudek, Rasiak, Kosowski i inni
niektorzy wymieniaja BrozkaNapastnicy Wisły to chyba na całe szczęście nie są w ogóle brani pod uwagę
trzeba wierzyc, ze Dudek nie bedzie grac w 1.skladzieNp taki Dudek cały sezon nie gra a on pojedzie na MŚ (bo Janas patrzy na zasługi) i będzie wychodził w pierwszym składzie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 kwie 2006, 9:02
cloner pisze:dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechac
cloner pisze:cos mi sie wydaje, ze chyba kto tu jest w bledzie, i tym kims nie jestem ani ja, ani tymbardziej wiekszy znawca jakim jest Corinthians
cloner pisze:bo Jelen jest slaby
cloner pisze:nie bede odpowiadal na zarzuty ludzi, ktorzy maja nikle pojecie o pilce noznej
Lukaz pisze:Tu się zgodze bo to że Jeleń wybija się na tle polskiej ligi to o niczym nie świadczy bo jest ona slaba.
Zgadzam sie Janas go zabierze na mundial...A zostawi Saganowskiego czy Niedzielana ktorzy sa lepsi od Rasiaka...Lukaz pisze:O Rasiaku to w ogóle nie ma sensu pisać bo niezależnie w której lidze by grał i czy w ogóle by grał czy też jadł popcorn z trybun to i tak to nic nie zmieni bo jest on ulubińcem Janasa i pewniakiem do wyjazdu.
cloner pisze:wlasnie, ze nie mamy patrzec na zadne zaslugi
cloner pisze:na mundialu maja grac najlepsi - czyli obecnie Zurawski i Rasiak
bo nikt inny z Polakow nie strzela bramek - no chyba, ze Saganowski - ale ja juz sam nie wiem co mam o nim myslec
cloner pisze:ale oczywiscie predzej Saganowski anizeli ktokolwiek z Wisly Krakow
no jestcloner pisze:ale Rasiak pojedzie bo jest wysoki,
cloner pisze:jest ulubiencem Rasiaka,
cloner pisze:radzi sobie jako-tako w ciezkiej lidze angielskiej [nawet w ccc], a Franek sobie w niej nie radzi
cloner pisze:niektorzy wymieniaja Brozka
cloner pisze:trzeba wierzyc, ze Dudek nie bedzie grac w 1.skladzie
ja wierze, ze bedzie w bramce stal Boruc lub Kowalewski
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 kwie 2006, 11:37
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 12:20
ale za zaslugi na mundial nikt nie powinien jechacMartinho pisze:Tylko nie porownuj Frankowskiego do Rasiaka, dobrze wiemy co obydwaj zawodnicy prezentowali w reprezentacji...
hmm, jest wysokiMartinho pisze:Moze bys udowodnil ze Rasiak jest przydatny do reprezentacji...
tylko mnie nie zbijMartinho pisze:Bo narazie zachowujesz sie jak wkurzone dziecko ktore nie wie co powiedziec....
pisalem cos, ze Jelen za czesto lapie drobne urazy, szkoda, ze to pominalesMartinho pisze:Wiec jak piszesz ze Jelen jest slaby to Rasiak osiagnal dno
sfrustrowany MartinhoMartinho pisze:Sfrustrowany cloner
byla pozna pora i nie chcialo mi sie juz myslec zbytnioMartinho pisze:Jak nie umiesz odeprzec tych zarzutow to wychodzisz z zalozenia ze lepiej sie nie odzywac...Skad ty mozesz wiedziec jakie mam pojecie o pilce noznej
Rasiak jest 2.napastnikiem bo :Martinho pisze:Jezeli Rasiak jest naszym drugim najlepszym napastnikiem to uzasadnij mi to a nie podajesz suche fakty
zgadzasz sie, ale ciagle sie czepiaszMartinho pisze:Zgadzam sie Janas go zabierze na mundial...A zostawi Saganowskiego czy Niedzielana
jak juz pisalem, pozna pora byla, i maly zonk sie wkradlMartinho pisze:tak, jest swoim wlasnym ulubiencem
jesli Brozek, to czemu nie Janczyk - uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzyMartinho pisze:Jezeli Rasiak to czemu nie Brozek, uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy...
Fabianski jest najlepszym bramkarzem w naszej pomaranczowce, i powinien jechac na Mundial, zeby zebrac doswiadczenie,Martinho pisze:Wreszcie ktos nie wymienia Fabianskiego
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 kwie 2006, 12:32
cloner pisze:ale za zaslugi na mundial nikt nie powinien jechac
cloner pisze:bedzie zgrywac pilki do Zurawskiego, podawac tak samo jak podawal swego czasu do Niedzielana
nikogo zabieraccloner pisze:za zaslugi na mundial
cloner pisze:teraz mamy kilka dni wolnych, a ja sie musze meczyc z jakimis nonsensownymi atakami
cloner pisze:Rasiak jest 2.napastnikiem bo :
- taka decyzje podjal Janas
- taka decyzje podjalem ja
cloner pisze:zgadzasz sie, ale ciagle sie czepiasz
ciekawa sprawa
cloner pisze:jesli Brozek, to czemu nie Janczyk - uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy
cloner pisze:Fabianski
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 16:04
takMartinho pisze:czy mowienie ze Rasiak jest slabym napastnikiem to nonsens![]()
moze to Ty jestes za bardzo upartyMartinho pisze:Trzeba miec swoje zdanie pozatym nie przekonales mnie co do zalet Rasiaka
- Brozek narazie w polskiej lidze zdobyl ok. 15-20 bramek [jesli wiecej - wybacz, malo sie interesuje Wisla]Martinho pisze:Jezeli uzasadnisz moje pytanie to odpowiem ci na twoje
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 17:05
cloner pisze:tak bo slaby napastnik :
Chyba zapomniałeś żę Rasiak znalazł się w Prempiership przez przypadek bo tak szybko jak się tam znalazł to równie szybko trafił na trybuny a później z powotem do CCC. A ta bramka zdobyta w debiucie w Tottenhamie to żaden wielki wyczyn bo piłka nawet nie dotknęła siatki a ledwo co przekroczyła linię. Sam trener też chyba nie był tym występem jak i kolejnymi zbyt zachwycony skoro same jego wypowiedzi o naszym 'talencie' i jego decyzje o niewystawianiu go choćby w meczowym składzie o tym też świadczą. A Rasiak trafił do Tottenhamu tylko dlatego że Mido miał kontuuzję a później miał w planach PNA. Gdyby nie ten fakt to Rasialdo by się tam nie znalazł. Zaraz pewnie mi napiszesz że jużsam fakt że był kandydatem do gry w 'kogutach' (jak się okazało pomyłkowym) i że strzelił te swoje bramki w Derby ale ta drużyna była chyba tak słaba bo w końcu ktoś musiał dla niej strzelać gole a teraz nasz Drewniak już nie błyszczy formą bo w Southampton mu tak dobrze nie idzie. Taka historia jak Rasiakowi w Premiership, które dla niego było wielką pomyłką mogła by się przytrafić innym naszym kandydatom do gry w reprezentacji i z pewnością też zdobyliby choćby jednego pół gola a później trafiliby do niższej ligi.cloner pisze:- nie zagralby ani sekundy w Premiership
- nie strzelilby pieknego gola w debiucie [nie uznanego niestety]
Z czego chyba połowa została zdobyta w meczach towarzyskich, a sparingi to prawie to samo co mecze o punkty. Zresztą jak się gra tyle minut to nawet Ty byś coś ustrzelił, no może 'trochę' przesadziłemcloner pisze:- nie strzelilby 6 goli w reprezentacji Polski
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 17:18
przez przypadek do Premiership trafic nie moznaChyba zapomniałeś żę Rasiak znalazł się w Prempiership przez przypadek
jakos nie przypominam sobie innych Polakow strzelajacych bramki w Premiership, ale co tam, zaden wyczynA ta bramka zdobyta w debiucie w Tottenhamie to żaden wielki wyczyn
ehhh, trener Spursow mial zatrudnic Saganowskiego albo jeszcze lepiej Frankowskiego :rofl3:Rasiak trafił do Tottenhamu tylko dlatego że Mido miał kontuuzję a później miał w planach PNA. Gdyby nie ten fakt to Rasialdo by się tam nie znalazł
no jak Rasiak nie blyszczy forma, to ja nie wiem co mozna powiedziec o Frankowskimteraz nasz Rasialdo już nie błyszczy formą bo w Southampton mu tak dobrze nie idzie
ja wiem co przekonaloby Cie do Rasiaka - najlepiej zeby zostal krolem strzelcow Premiership, mial najwyzsza skutecznosc sposrod wszystkich napastnikow w Anglii, itp. :rotfl3:Tak więc Twój argument o zawojowaniu Premiership mnie nie przeknuje
Frankowski gra dosc dlugo w ccc i jakos nie umie nawet czegos ustrzelicZresztą jak się gra tyle minut to nawet Ty nyś coś ustrzelił,
uzywaj mozgu - wtedy chetnie poczytam Twoje madrzejsze wypowiedziSzukaj innych argumentów to chętnie sobie coś poczytam
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 17:40
W końcu mamy Swięta, więc czemu nie, prosze bardzocloner pisze:Lukaz - oyyy, ziomek teraz to mnie rozbawiles
Wydawało mi się że Ci udowodniłem że gra w Premiership to był przypadek, a gwiazdorstwo w CCC to tez chyba nie było na stałe (patrz gra w Southampton)cloner pisze:przez przypadek do Premiership trafic nie mozna
byl gwiazda ccc - a tego przypadkiem nie da sie osiagnac
Bo nikt przez przypadek tam nie trafił, na nikim naszym się tak nie przejechano jak nacloner pisze:jakos nie przypominam sobie innych Polakow strzelajacych bramki w Premiership, ale co tam, zaden wyczyn
Albo piłkarza innej narodowości bo może my się tam nie nadajemy. Wcale nie uważam że jesteśmy potęgą w gałę a wręcz przeciwnie wg mnie jesteśmy daleko z tłu za najlepszymi a nasza liga...cloner pisze:ehhh, trener Spursow mial zatrudnic Saganowskiego albo jeszcze lepiej Frankowskiego :rofl3:
Może to że po pobycie w Elche przewróciło mui się w głowie bo chyba nikt nie zmieniał w tak krótkim czasie klubów. Teraz ma przynajmniej nauczkę że nie jest debeściak i nabierze troche pokory.cloner pisze:no jak Rasiak nie blyszczy forma, to ja nie wiem co mozna powiedziec o Frankowskim
Niech się więc tak stanie, akceptuję tocloner pisze:ja wiem co przekonaloby Cie do Rasiaka - najlepiej zeby zostal krolem strzelcow Premiership, mial najwyzsza skutecznosc sposrod wszystkich napastnikow w Anglii, itp. :rotfl3:
Bodajże ostatnio miał asystę i trener niego wierzy (ja teżcloner pisze:Frankowski gra dosc dlugo w ccc i jakos nie umie nawet czegos ustrzelic
cloner pisze:uzywaj mozgu - wtedy chetnie poczytam Twoje madrzejsze wypowiedzi
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 17:49
zle Ci sie wydawalo, nie za bardzo Ci wychodzi udowadnianie Twoich racjiWydawało mi się że Ci udowodniłem że gra w Premiership to był przypadek
spoko, spoko, on dopiero zaczyna grac w Świetychwiazdorstwo w CCC to tez chyba nie było na stałe (patrz gra w Southampton)
a Ty dalej z tym przypadkiemBo nikt przez przypadek tam nie trafił, na nikim naszym się tak nie przejechano jak na
ale wybrano Rasiaka, bo byl wtedy najlepszym z mozliwych rozwiazanAlbo piłkarza innej narodowości bo może my się tam nie nadajemy
ano mial asyste, trener wierzyBodajże ostatnio miał asystę i trener niego wierzy (ja też ) wystawiając go do składu
a ja tego nie akceptuje, bo ja patrze realnie na mozliwosci PolakowNiech się więc tak stanie, akceptuję to
to ja podalem fakty = statystykiwg mnie były poparte faktami
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio