Kto w ataku reprezentacji Polski? - Strona 7

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 kwie 2006, 21:20

My tu tak rasiaka obgadujemy a ten chyba przeczytał nasze posty i strzelił 2 gole dzisiaj hehe:P:P musimy częsciej tu ta pisać :lol: ----> http://sport.onet.pl/1307433,wiadomosci.html

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 kwie 2006, 23:11

Mialem tu nic nie pisac, ale Corinthians dal znak, zebym zaatakowal :P
Czekam na clonera
Zatem jestem :lol: Postaram sie odpowiedziec na niektore absurdalne zarzuty dzieci neostrady :rotfl:
bede odpowiadal na texty wyrwane z kontextu - wybaczcie :P
Martinho pisze:Sugerujesz ze ci pilkarze powinni jechac za zaslugi
dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechac :wink:
Maritnho pisze:Najpierw to Ty zrozum ze Rasiak NIE nadaje sie do reprezentacji...
cos mi sie wydaje, ze chyba kto tu jest w bledzie, i tym kims nie jestem ani ja, ani tymbardziej wiekszy znawca jakim jest Corinthians 8)
Maritnho pisze:Czemu mialby jechac Rasiak i Frankowski, a nie jechac duzo lepsi od nich Saganowski czy chociazby Jelen
bo trenerem jest Janas :?: a nie jakis tam Martinho :rotfl2:
bo Jelen jest slaby :?: - poza tym ciagle ma jakies drobne urazy :P

eeeee, zreszta - p****** to :P
nie bede odpowiadal na zarzuty ludzi, ktorzy maja nikle pojecie o pilce noznej :twisted:

* pieprze :P [kanapki of course]

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 kwie 2006, 23:49

cloner pisze:dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechac
Jeśli mamy patrzeć na zasługi zawodnika to Franek właśnie powinien jechać na MŚ, bo mimo że w eliminacjach wchodził z ławki to wygrał nam niejeden mecz. Niestety teraz ma słabszy okres bo nie strzela bramek ale myślę że to się zmieni bo jak przeszedł do Elche to też na początku nie trafiał a później się rozstrzelał (Żurawski tak samo) na tyle że znalazł nowego pracodawcę. Niby Franek rozegrał w Wolves już wiele mecz ale jak narazie trener daje mu szanse aby się odblokował i myślę że jak partnerzy bardziej mu zaufają to znów będziemy się cieszyli z jego goli. A jakby wziąć np taką nasza polską gwiazdę - Kamila 'Kosiarkę' Kosowskiego to ten nawet jak grał w Wiśle to wiecznie był zablokowany, a że czasem coś mu wyszło to opchnęli go za granicę a teraz prezentuje tam swoje 'wielkie' umiejętności i on na Mundial pewnie popjedzie więc taki Frankowski tym bardziej powinien tam sie znaleźć. A innych pomocników możnaby poszukać gdzieś indziej, może nawet w polskiej lidze :wink:
cloner pisze:bo Jelen jest slaby - poza tym ciagle ma jakies drobne urazy
Tu się zgodze bo to że Jeleń wybija się na tle polskiej ligi to o niczym nie świadczy bo jest ona slaba. Ja prędzej już dałbym szansę Saganowskiemu (ewentualnie Niedzielanowi) który jest gwiazdą swojej drużyny - słabej bo słabej ale jednak gra w niezłej lidze i przeciw dobrym obrońcom a jednak umie sobie z nimi poradzić.
O Rasiaku to w ogóle nie ma sensu pisać bo niezależnie w której lidze by grał i czy w ogóle by grał czy też jadł popcorn z trybun to i tak to nic nie zmieni bo jest on ulubińcem Janasa i pewniakiem do wyjazdu.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 kwie 2006, 23:55

Jeśli mamy patrzeć na zasługi zawodnika
ohhh my god :P
wlasnie, ze nie mamy patrzec na zadne zaslugi :!:

na mundialu maja grac najlepsi - czyli obecnie Zurawski i Rasiak
bo nikt inny z Polakow nie strzela bramek - no chyba, ze Saganowski - ale ja juz sam nie wiem co mam o nim myslec :think:

liga portugalska jest zagadka :roll:
ale oczywiscie predzej Saganowski anizeli ktokolwiek z Wisly Krakow :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 0:41

cloner pisze:wlasnie, ze nie mamy patrzec na zadne zaslugi
ohhh my god :P
Nie mówie że mamy opierac się na zasługach ale je też trzeba brać pod uwagę bo to pokazuje kto strzela bramki tylko w lidze a kto umie sobie poradzić w reprezentacji co nie zawsze idzie w parze. Dzięki eliminacjom wiemy też jakim zawodnikom wspólnie układa się gra a którzy są mniej zgrani. Jeśli w ogóle nie bedziemy patrzyli na zasługi to praktycznie nie miałby kto jechać na Mundial. Np taki Dudek cały sezon nie gra a on pojedzie na MŚ (bo Janas patrzy na zasługi) i będzie wychodził w pierwszym składzie. Jeśli byśmy nie brali pod uwage wcześniejszych meczy to wg mnie Rasiak też nie powinien grać bo nie potrafił sobie poradzić w Tottenhamie a przeciez na MŚ obrońców słabszych niż ci z Premiership nie będzie i trudno wymagac od zawodnika żeby radził sobie z jeszcze lepszymi. A że czasem coś strzeli w niższej lidze to nie świadczy o jego wielkich umiejętnościach. Ale tu coś czuję że nie mamy co polemizować odnośnie tego 'zawodnika' bo ty i tak nie zmienisz swojego zdania :badziewie:
A gadanie Janasa żę zabierze tylko tych co graja nie ma potwierdzenia bo jest to tylko presja na zawodników żeby ciężko pracowali i chociaż próbowali wywalczyć miejsce w składzie a na końcu oni i tak pojadą za zasługi: Kłos, Dudek, Rasiak, Kosowski i inni. :shock:
cloner pisze:ale oczywiscie predzej Saganowski anizeli ktokolwiek z Wisly Krakow
Napastnicy Wisły to chyba na całe szczęście nie są w ogóle brani pod uwagę :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 0:49

A gadanie Janasa żę zabierze tylko tych co graja nie ma potwierdzenia bo jest to tylko presja na zawodników żeby ciężko pracowali
i z tym sie chyba wszyscy zgadzaja 8)
na końcu oni i tak pojadą za zasługi: Kłos, Dudek, Rasiak, Kosowski i inni
sorry mistrzu, ale Rasiak pojedzie bo jest wysoki, jest ulubiencem Rasiaka, radzi sobie jako-tako w ciezkiej lidze angielskiej [nawet w ccc], a Franek sobie w niej nie radzi :P
Napastnicy Wisły to chyba na całe szczęście nie są w ogóle brani pod uwagę
niektorzy wymieniaja Brozka :angry:
Np taki Dudek cały sezon nie gra a on pojedzie na MŚ (bo Janas patrzy na zasługi) i będzie wychodził w pierwszym składzie
trzeba wierzyc, ze Dudek nie bedzie grac w 1.skladzie ;)

ja wierze, ze bedzie w bramce stal Boruc lub Kowalewski :-)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 kwie 2006, 9:02

cloner pisze:dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechac

Tylko nie porownuj Frankowskiego do Rasiaka, dobrze wiemy co obydwaj zawodnicy prezentowali w reprezentacji...Frankowski nasz bohater eliminacji...Co nie zmienia faktu ze Frankowski jest w slabej formie i musi zaczac strzelac bramki jak chce sie znalezc w wyjsciowej jedenastce na mundialu...Ja nie pisalem przeciez zeby Frankowskiego zabierac, ale jesli mialbym wybor pomiedzy Frankiem a Rasiakiem to wybralbym Frankowskiego.

cloner pisze:cos mi sie wydaje, ze chyba kto tu jest w bledzie, i tym kims nie jestem ani ja, ani tymbardziej wiekszy znawca jakim jest Corinthians

Moze bys udowodnil ze Rasiak jest przydatny do reprezentacji...Co on dla nas zrobil :?: Czekam na argumenty...Bo narazie zachowujesz sie jak wkurzone dziecko ktore nie wie co powiedziec....

cloner pisze:bo Jelen jest slaby

Tylko ze Jelen strzela wiecej bramek od Rasiaka, jest szybszy, lepszy technicznie, mozna go wystawic i w pomocy i w ataku...Wiec jak piszesz ze Jelen jest slaby to Rasiak osiagnal dno...

cloner pisze:nie bede odpowiadal na zarzuty ludzi, ktorzy maja nikle pojecie o pilce noznej

Sfrustrowany cloner...Jak nie umiesz odeprzec tych zarzutow to wychodzisz z zalozenia ze lepiej sie nie odzywac...Skad ty mozesz wiedziec jakie mam pojecie o pilce noznej :?:

Lukaz pisze:Tu się zgodze bo to że Jeleń wybija się na tle polskiej ligi to o niczym nie świadczy bo jest ona slaba.

Frankowski i Zurawski jak grali w Wisle tez sie wybijali tylko na poziomie polskiej ligi...To ze Jelen gra w polskiej lidze to nie znaczy ze jest slaby...Radze przeanalizowac oferty klubow zagranicznych dla niego ktore pojawiaja sie w kazdym okienku transferowym. Nie sa to bynajmniej oferty z klubow drugoligowych...W meczu Arabia bardzo dobrze sie pokazal pozatym...

Lukaz pisze:O Rasiaku to w ogóle nie ma sensu pisać bo niezależnie w której lidze by grał i czy w ogóle by grał czy też jadł popcorn z trybun to i tak to nic nie zmieni bo jest on ulubińcem Janasa i pewniakiem do wyjazdu.
Zgadzam sie Janas go zabierze na mundial...A zostawi Saganowskiego czy Niedzielana ktorzy sa lepsi od Rasiaka...

cloner pisze:wlasnie, ze nie mamy patrzec na zadne zaslugi

Wlasnie dlatego pojedzie Rasiak - za zadne zaslugi :lol:

cloner pisze:na mundialu maja grac najlepsi - czyli obecnie Zurawski i Rasiak
bo nikt inny z Polakow nie strzela bramek - no chyba, ze Saganowski - ale ja juz sam nie wiem co mam o nim myslec

Dwoch najlepszych naszych napastnikow to wg ciebie Zurawski i Rasiak... Jezeli Rasiak jest naszym drugim najlepszym napastnikiem to uzasadnij mi to a nie podajesz suche fakty...Przypomnij sobie jego mecze w reprezentacji i Tottenhamie a nawet teraz w Southampton, gdzie wcale nie blyszczy forma mimo ze ostatnio strzelil 2 bramki...(jedna z karnego)

cloner pisze:ale oczywiscie predzej Saganowski anizeli ktokolwiek z Wisly Krakow

A kto tu pisze cos ze maja pojechac gracze Wisly :?: Napastnicy Wisly sa slabi wiec nie ma co ich nawet sprawdzac w sparingach przed mundialem. Dla mnie Saganowski powinien wyjsc w skladzie obok Zurawia...Przeciez strzela on duzo bramek ponadto wystepuje w slabym klubie ligi portugalskiej, gdzie zdobywanie goli z silniejszymi rywalami na pewno jest zadaniem trudniejszym wiec tym bardziej budzi jego wyczyn podziw...

cloner pisze:ale Rasiak pojedzie bo jest wysoki,
no jest :lol:

cloner pisze:jest ulubiencem Rasiaka,

tak, jest swoim wlasnym ulubiencem :roll:

cloner pisze:radzi sobie jako-tako w ciezkiej lidze angielskiej [nawet w ccc], a Franek sobie w niej nie radzi

Saganowski radzi sobie jeszcze lepiej w 1 portugalskiej, Sosin strzela 20 razy wiecej bramek od Rasiaka w cypryjskiej, a Niedzielan w 1 holenderskiej strzelil wiecej bramek niz Rasiak w drugiej angielskiej...Wiec nie prownuj Rasiaka do pilkarzy ktorzy sa w naprawde duzym dolku pilkarskim, porownaj ich do tych pilkarzy np. :roll:

cloner pisze:niektorzy wymieniaja Brozka

Jezeli Rasiak to czemu nie Brozek, uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy...

cloner pisze:trzeba wierzyc, ze Dudek nie bedzie grac w 1.skladzie

ja wierze, ze bedzie w bramce stal Boruc lub Kowalewski

Wreszcie ktos nie wymienia Fabianskiego...ufff...SDla mnie nr 1 jest Boruc chociaz Dudek prezentuje podobne umiejetnosci ale nie gra w klubie i tym bedzie sugerowal sie Janas...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 kwie 2006, 11:37

Tak czytam te wasze wypowiedzi i musze stwierdzić że Corinthians ma racje w jednej kwestii... Jeden wysoki napastnik przyda sie napewno, więc moze nim być Rasiak.. Co do Jelenia to jestem nastawiony raczej negatywnie, bo to w sumie dobry zawodnik, ale bardzo chaotyczny. A Rasiak i tak pojedzie na MŚ, a my o tym wszyscy doskonale wiemy.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 12:20

Martinho pisze:Tylko nie porownuj Frankowskiego do Rasiaka, dobrze wiemy co obydwaj zawodnicy prezentowali w reprezentacji...
ale za zaslugi na mundial nikt nie powinien jechac :lol:
gadaj do slupa :angry:
Martinho pisze:Moze bys udowodnil ze Rasiak jest przydatny do reprezentacji...
hmm, jest wysoki :roll: bedzie zgrywac pilki do Zurawskiego, podawac tak samo jak podawal swego czasu do Niedzielana :P
Polska nie ma zawodnikow wyszkolonych dobrze technicznie, Polska musi wygrac sila, ambicja, i kondycja :!:
i zeby to osiagnac potrzeba Rasiaka w 1. skladzie :!:
Martinho pisze:Bo narazie zachowujesz sie jak wkurzone dziecko ktore nie wie co powiedziec....
tylko mnie nie zbij :rotfl2:
Martinho pisze:Wiec jak piszesz ze Jelen jest slaby to Rasiak osiagnal dno
pisalem cos, ze Jelen za czesto lapie drobne urazy, szkoda, ze to pominales :roll:
Martinho pisze:Sfrustrowany cloner
sfrustrowany Martinho
Martinho pisze:Jak nie umiesz odeprzec tych zarzutow to wychodzisz z zalozenia ze lepiej sie nie odzywac...Skad ty mozesz wiedziec jakie mam pojecie o pilce noznej
byla pozna pora i nie chcialo mi sie juz myslec zbytnio :P
teraz mamy kilka dni wolnych, a ja sie musze meczyc z jakimis nonsensownymi atakami :evil:
Martinho pisze:Jezeli Rasiak jest naszym drugim najlepszym napastnikiem to uzasadnij mi to a nie podajesz suche fakty
Rasiak jest 2.napastnikiem bo :
- taka decyzje podjal Janas
- taka decyzje podjalem ja

zadowolony :?: - pewnie nie, ale zwisa mi to
Martinho pisze:Zgadzam sie Janas go zabierze na mundial...A zostawi Saganowskiego czy Niedzielana
zgadzasz sie, ale ciagle sie czepiasz :think:
ciekawa sprawa :lol2:
Martinho pisze:tak, jest swoim wlasnym ulubiencem
jak juz pisalem, pozna pora byla, i maly zonk sie wkradl :P
Martinho pisze:Jezeli Rasiak to czemu nie Brozek, uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy...
jesli Brozek, to czemu nie Janczyk - uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy :lol:
Martinho pisze:Wreszcie ktos nie wymienia Fabianskiego
Fabianski jest najlepszym bramkarzem w naszej pomaranczowce, i powinien jechac na Mundial, zeby zebrac doswiadczenie,
fakt, ze posiedzi sobie tylko na lawce, ale zawsze cos :!:

Serdecznie Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 kwie 2006, 12:32

cloner pisze:ale za zaslugi na mundial nikt nie powinien jechac

Ja pisalem juz ze Frankowskiego i Rasiaka nie wzialbym na mundial w tej formie...Zreszta jesliby trzebabylo brac juz pod uwage umiejetnosci to Frankowski ma je wieksze niz Rasiak...Ja staram sie nie ulegac stereotypom ale Rasiak nie jest dobrym pilkarzem w porownaniu o innych naszych napastnikow...

cloner pisze:bedzie zgrywac pilki do Zurawskiego, podawac tak samo jak podawal swego czasu do Niedzielana

Zadanie to mial wykonywac m.in. w meczu z Anglia a jak mu to wychodzilo wszyscy wiemy...Rasiak kiedy gral z Niedzielanem to rzeczywiscie byl w formie ale kiedy to bylo...nie mozna przeciez
cloner pisze:za zaslugi na mundial
nikogo zabierac :lol:

cloner pisze:teraz mamy kilka dni wolnych, a ja sie musze meczyc z jakimis nonsensownymi atakami

czy mowienie ze Rasiak jest slabym napastnikiem to nonsens :?:

cloner pisze:Rasiak jest 2.napastnikiem bo :
- taka decyzje podjal Janas
- taka decyzje podjalem ja

Pewnie ze zadowolony bo co innego miales napisac... Przeciez jego jedyna zaleta jest wzrost :lol:

cloner pisze:zgadzasz sie, ale ciagle sie czepiasz
ciekawa sprawa

Ja tu pisze o napastnikach ktorym nalezy sie miejsce na MS a nie jak ty ze tych ktorych lubi Janas to "ja tez ich lubie" Trzeba miec swoje zdanie pozatym nie przekonales mnie co do zalet Rasiaka, malo tego nie umiesz ich przedstawic... :roll:

cloner pisze:jesli Brozek, to czemu nie Janczyk - uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy

Jezeli uzasadnisz moje pytanie to odpowiem ci na twoje :D Ale znowu nie potrafisz tego zrobic...

cloner pisze:Fabianski
:lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 16:04

Martinho pisze:czy mowienie ze Rasiak jest slabym napastnikiem to nonsens :?:
tak :!: bo slaby napastnik :
- nie zagralby ani sekundy w Premiership :!:
- nie strzelilby pieknego gola w debiucie [nie uznanego niestety] :!:
- nie strzelilby w barwach Derby 18goli :!:
- nie strzelilby w polskiej extraklasie 44 goli w 100 meczach :!:
- nie strzelilby 6 goli w reprezentacji Polski :!:
Martinho pisze:Trzeba miec swoje zdanie pozatym nie przekonales mnie co do zalet Rasiaka
moze to Ty jestes za bardzo uparty :?:
ile bramek jeszcze Rasiak musi strzelic :?:
Martinho pisze:Jezeli uzasadnisz moje pytanie to odpowiem ci na twoje
- Brozek narazie w polskiej lidze zdobyl ok. 15-20 bramek [jesli wiecej - wybacz, malo sie interesuje Wisla]
- jest to slaby pilkarz, moim zdaniem nigdy nie bedzie lepszy, a nawet nie dorowna poziomem do Frankowskiego czy Zurawskiego :!:
dlaczego :?: bo gdy byl mlody gral za malo, i nie rozwinal sie tak jak powinien :!: teraz ma juz 23 lata, i zaczyna grac w extraklasie :!:

o Fabianskim nie dyskutujmy - to nie ten temat :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 17:05

cloner pisze:tak bo slaby napastnik :
cloner pisze:- nie zagralby ani sekundy w Premiership
- nie strzelilby pieknego gola w debiucie [nie uznanego niestety]
Chyba zapomniałeś żę Rasiak znalazł się w Prempiership przez przypadek bo tak szybko jak się tam znalazł to równie szybko trafił na trybuny a później z powotem do CCC. A ta bramka zdobyta w debiucie w Tottenhamie to żaden wielki wyczyn bo piłka nawet nie dotknęła siatki a ledwo co przekroczyła linię. Sam trener też chyba nie był tym występem jak i kolejnymi zbyt zachwycony skoro same jego wypowiedzi o naszym 'talencie' i jego decyzje o niewystawianiu go choćby w meczowym składzie o tym też świadczą. A Rasiak trafił do Tottenhamu tylko dlatego że Mido miał kontuuzję a później miał w planach PNA. Gdyby nie ten fakt to Rasialdo by się tam nie znalazł. Zaraz pewnie mi napiszesz że jużsam fakt że był kandydatem do gry w 'kogutach' (jak się okazało pomyłkowym) i że strzelił te swoje bramki w Derby ale ta drużyna była chyba tak słaba bo w końcu ktoś musiał dla niej strzelać gole a teraz nasz Drewniak już nie błyszczy formą bo w Southampton mu tak dobrze nie idzie. Taka historia jak Rasiakowi w Premiership, które dla niego było wielką pomyłką mogła by się przytrafić innym naszym kandydatom do gry w reprezentacji i z pewnością też zdobyliby choćby jednego pół gola a później trafiliby do niższej ligi.
Tak więc Twój argument o zawojowaniu Premiership mnie nie przeknuje.
cloner pisze:- nie strzelilby 6 goli w reprezentacji Polski
Z czego chyba połowa została zdobyta w meczach towarzyskich, a sparingi to prawie to samo co mecze o punkty. Zresztą jak się gra tyle minut to nawet Ty byś coś ustrzelił, no może 'trochę' przesadziłem :haha: ale równie dobre nasz rasiak mógł zdobyć dużo więcej bramek. Sztuką jest zdobywanie goli gdy się wchodzi na kilkanaście ostatnich minut i zdobytą bramką wygrywa mecze.

Szukaj innych argumentów to chętnie sobie coś poczytam :wink: jak w ogóle będzie co :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 17:18

Lukaz - oyyy, ziomek :D teraz to mnie rozbawiles :roftl3:
Chyba zapomniałeś żę Rasiak znalazł się w Prempiership przez przypadek
przez przypadek do Premiership trafic nie mozna :twisted:
byl gwiazda ccc - a tego przypadkiem nie da sie osiagnac
A ta bramka zdobyta w debiucie w Tottenhamie to żaden wielki wyczyn
jakos nie przypominam sobie innych Polakow strzelajacych bramki w Premiership, ale co tam, zaden wyczyn :lol2:
Rasiak trafił do Tottenhamu tylko dlatego że Mido miał kontuuzję a później miał w planach PNA. Gdyby nie ten fakt to Rasialdo by się tam nie znalazł
ehhh, trener Spursow mial zatrudnic Saganowskiego albo jeszcze lepiej Frankowskiego :rofl3:
teraz nasz Rasialdo już nie błyszczy formą bo w Southampton mu tak dobrze nie idzie
no jak Rasiak nie blyszczy forma, to ja nie wiem co mozna powiedziec o Frankowskim :think:
dla mnie osiagnal w ccc kompletne dno :!:
Tak więc Twój argument o zawojowaniu Premiership mnie nie przeknuje
ja wiem co przekonaloby Cie do Rasiaka - najlepiej zeby zostal krolem strzelcow Premiership, mial najwyzsza skutecznosc sposrod wszystkich napastnikow w Anglii, itp. :rotfl3:
Zresztą jak się gra tyle minut to nawet Ty nyś coś ustrzelił,
Frankowski gra dosc dlugo w ccc i jakos nie umie nawet czegos ustrzelic :rotfl2:
Szukaj innych argumentów to chętnie sobie coś poczytam
uzywaj mozgu - wtedy chetnie poczytam Twoje madrzejsze wypowiedzi :lol:

pozdro

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 17:40

cloner pisze:Lukaz - oyyy, ziomek teraz to mnie rozbawiles
W końcu mamy Swięta, więc czemu nie, prosze bardzo :P
cloner pisze:przez przypadek do Premiership trafic nie mozna
byl gwiazda ccc - a tego przypadkiem nie da sie osiagnac
Wydawało mi się że Ci udowodniłem że gra w Premiership to był przypadek, a gwiazdorstwo w CCC to tez chyba nie było na stałe (patrz gra w Southampton)
cloner pisze:jakos nie przypominam sobie innych Polakow strzelajacych bramki w Premiership, ale co tam, zaden wyczyn
Bo nikt przez przypadek tam nie trafił, na nikim naszym się tak nie przejechano jak na :rotfl4:
Był kiedyś jeden taki co zatrzymał Anglików, zaraz, zaraz jak on się nazywał, teraz chyba jest ekspertem :roll:
cloner pisze:ehhh, trener Spursow mial zatrudnic Saganowskiego albo jeszcze lepiej Frankowskiego :rofl3:
Albo piłkarza innej narodowości bo może my się tam nie nadajemy. Wcale nie uważam że jesteśmy potęgą w gałę a wręcz przeciwnie wg mnie jesteśmy daleko z tłu za najlepszymi a nasza liga... :rotfl4:
cloner pisze:no jak Rasiak nie blyszczy forma, to ja nie wiem co mozna powiedziec o Frankowskim
Może to że po pobycie w Elche przewróciło mui się w głowie bo chyba nikt nie zmieniał w tak krótkim czasie klubów. Teraz ma przynajmniej nauczkę że nie jest debeściak i nabierze troche pokory.
cloner pisze:ja wiem co przekonaloby Cie do Rasiaka - najlepiej zeby zostal krolem strzelcow Premiership, mial najwyzsza skutecznosc sposrod wszystkich napastnikow w Anglii, itp. :rotfl3:
Niech się więc tak stanie, akceptuję to :spoko: tylko tego nie potrafię zobaczyć :angry:
cloner pisze:Frankowski gra dosc dlugo w ccc i jakos nie umie nawet czegos ustrzelic
Bodajże ostatnio miał asystę i trener niego wierzy (ja też :D ) wystawiając go do składu. Nie jest też tak łatwo przystosować się ze stylu polskiego, poprzez hiszpański do angielskiego. Ciekawe co Rasiak osiągnąłby w Hiszpanii :roll:
cloner pisze:uzywaj mozgu - wtedy chetnie poczytam Twoje madrzejsze wypowiedzi
:cegła:
wg mnie były poparte faktami, do Twoich tez mam wiele zastrzeżeń
:krzesło:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 17:49

Wydawało mi się że Ci udowodniłem że gra w Premiership to był przypadek
zle Ci sie wydawalo, nie za bardzo Ci wychodzi udowadnianie Twoich racji
wiazdorstwo w CCC to tez chyba nie było na stałe (patrz gra w Southampton)
spoko, spoko, on dopiero zaczyna grac w Świetych ;)
z meczu na mecz bedzie lepiej :-)
a gwiazda w Southamptonie juz jest :)
Bo nikt przez przypadek tam nie trafił, na nikim naszym się tak nie przejechano jak na
a Ty dalej z tym przypadkiem
pewnie Ci zostalo tak od Twoich narodzin :rotfl3:
Albo piłkarza innej narodowości bo może my się tam nie nadajemy
ale wybrano Rasiaka, bo byl wtedy najlepszym z mozliwych rozwiazan :twisted:
za taka cene - lepszego nie dalo sie kupic :!:
Bodajże ostatnio miał asystę i trener niego wierzy (ja też ) wystawiając go do składu
ano mial asyste, trener wierzy :?:
hmm, no moze, choc na poczatku jakos nie bylo widac, gdy nie wstawial go do jedenastki :roll:
Niech się więc tak stanie, akceptuję to
a ja tego nie akceptuje, bo ja patrze realnie na mozliwosci Polakow
i w najblizszej przyszlosci nie bedziemy miec krola strzelcow w silnej lidze europejskiej
wg mnie były poparte faktami
to ja podalem fakty = statystyki
cos Ci sie chyba pomylilo :lol2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”