Kto Ci tak powiedział?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 27 maja 2025, 11:06
Kto Ci tak powiedział?
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 maja 2025, 11:06
Eyesmon
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 maja 2025, 11:08
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 27 maja 2025, 11:11
Mnie to kompletnie nie interesuje, co on robił w młodości. Zresztą już w 2008 pracował w IPN'ie, nie miał żadnych zarzutów, nigdy nie był skazany, to co mnie te paszkwile smarowane przez Onet interesują? w ogóle, ale w ogóle
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 maja 2025, 11:13
Patrząc po reakcji niektórych wyborców Konfederacji być może nakierowało
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 maja 2025, 11:20
Co do clue się zgadzam. Im mniej przyjezdnych tym lepiej. Nie dla imigrantów. Nie przeszkadzają mi jednak Ci, co przyjeżdżają tu legalnie pracować.johny batonik pisze: ↑27 maja 2025, 10:44O pakcie migracyjnym chyba nie trzeba pisać, bo tylko naiwniak wierzy, że nikogo nie przyjmiemy. Większość społeczeństwa nie chce murzynów, arabów i chcą Polskę jednolitą etnicznie, więc warto byłoby robić politykę taką jak chcą Polacy, a nie UE.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 maja 2025, 11:24
Przecież nie był wtedy rzetelnie sprawdzony według Donalda Tuska1234 pisze: ↑27 maja 2025, 11:11Mnie to kompletnie nie interesuje, co on robił w młodości. Zresztą już w 2008 pracował w IPN'ie, nie miał żadnych zarzutów, nigdy nie był skazany, to co mnie te paszkwile smarowane przez Onet interesują? w ogóle, ale w ogólenie wygląda to jak rozpaczliwa próba wystraszenia społeczeństwa bo ich kandydat jest tak tragiczny, że po 20 latach w PO może przegrać z kimś, kto jeszcze pół roku temu politykiem nawet nie był
![]()
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 27 maja 2025, 11:39
to jest minus ?
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 27 maja 2025, 11:44
Nie wiem, ale wole powolne umieranie Państwa niż powolne umieranie Państwa + imigrantów. Bo przecież też wymrzemy etnicznie skoro będziemy ściągać murzynów i hindusów.Sammyy pisze: ↑27 maja 2025, 11:20johny batonik pisze: ↑55 min temu
O pakcie migracyjnym chyba nie trzeba pisać, bo tylko naiwniak wierzy, że nikogo nie przyjmiemy. Większość społeczeństwa nie chce murzynów, arabów i chcą Polskę jednolitą etnicznie, więc warto byłoby robić politykę taką jak chcą Polacy, a nie UE.
Co do clue się zgadzam. Im mniej przyjezdnych tym lepiej. Nie dla imigrantów. Nie przeszkadzają mi jednak Ci, co przyjeżdżają tu legalnie pracować.
Zapytam jednak, bez złośliwości, a ze zwykłej ciekawości, jak rozwiązać problem starzejącego się społeczeństwa? Bo to jest w dużej mierze też powiązane z imigrantami (a przynajmniej tak zakładam).
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 27 maja 2025, 11:46
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 maja 2025, 12:02
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 27 maja 2025, 12:07
To sobie miej,ale nie zabraniaj innym.Przecież to takie wolnościowe podejście
W CV to jednak wygląda na argument.
sprawdż barometr,bo tam chyba jednak ludziom się podoba.johny batonik pisze: ↑27 maja 2025, 10:44Jeśli chodzi o doświadczenie to tak, zna się na zarządzaniu, pytanie w jakim stopniu mu to wychodziło w Warszawie, bo zdania są podzielone.
Ja mam jednak wątpliwości.Facet który robił kampanię na tik toku,i który chyba najlepiej ogarnia social media nie wiedział że ktoś to nagra i jaki to będzie miało wydżwięk ?
jeśli imponuje mu publiczne robienie laski przez silnego mężczyznę to racja,żadnych wątpliwości być nie powinno
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 27 maja 2025, 12:09
1234
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio